Şimdi Ara

Aşık Olmayı Bıraktım Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir kız vardı o kadar seviyordum ki ellerini, kokusunu, bakışını, yanaklarını, gözlerini kısacası her şeyini sevdiğim bir kız vardı. Bunları yazarken bir yerden titriyor, bir yerden de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu kızdan ayrılalı 5 ay oluyor, mecburen ayrıldım daha doğrusu ben ayrıldım ama o zaten ayrılacakmış.
    Elini tuttuğumda elimi yıkamazdım ki kokusu gitmesin, sarıldığımda öyle mutlu olurdum ki kokusu benim için hayat demekti. Ellerini tuttuğumda dünyalar benim olurdu.
    Peki bunları nereden hatırlayıpta buraya yazdım, 5 ay önce ayrıldığımda perişan hale düştüm yemek yiyemez oldum, uyuyamaz oldum sürekli ağlar oldum. Midemde ülser benzeri bir şey oldu, baş ağrısından, ağlamaktan gözlerimin sızlamasından bitmiştim artık. Hep kusuyordum gün içerisinde ağzıma su bile sürmüyordum sadece çay ve sigara içiyordum. Dolabımı karıştırırken mide ilaçlarımı ve ağrı kesicilerimi buldum. 2 haftada 7 kilo verdim acıdan.

Beyler siz siz olun da sonunda aşk acısı muhtemel işlere girmeyin, karşınızdaki insanı iyi seçin, körü körüne bağlanmayın. Ben geceleri hüngür hüngür ağlayıp ölmeyi dilerken anladım aşkın boş olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşk diye bir şey yok aslında, bunu her kıza görmemişler gibi yazan erkekler ve bencil kızlar bitirdi, sen buraya o kadar şey yazmışsın emin ol o kız şu an başkasıyla beraber
    Ben de bu yüzden yok ilişkiymiş yok evlilikmiş tribi çekmek istemiyorum 22-23 yaşındaki kızlar bile ergen gibi davranıyor istediklerini yapmadığınızda ağlıyorlar diğerine kaçıyorlar vs. bu ülke insanıyla ilişki gereksiz hepsi birbirinden manyamış insanlarla dolu bu ülke
  • +1

Aynı şeyleri bende yaşadım 3 senem bitti.Bundan sonra başkasını da istemiyorum.Ömür boyu yalnız bir yaşantı süreceğim sanırım.

• Aşık olmayı siz kendiniz mi seçiyorsunuz? Eğer evetse nasıl yapıyosunuz anlatın biraz
  • Hep bir kıza aşık olmak isterdim ama olamıyorum. Kendimi zorluyorum her gün ismini yüz defa iki yüz defa söyliyorum yok olmuyor. Tek istediğim kızla çiftleşmek o kız olmasa öteki olur. Aralarında çok da fazla bir fark yok , bunlarda bizim santım farkı yok bunkarın ki fındıkkadar hepsinde aynı boy da satandart. Kızlar daha çok seçiçi davranıyor.

• Hocam sırılsıklam aşk evresinde ayrılmak ya da reddedilmek birinci dereceden akrabasını kaybetmesi kadar üzermiş adamı bu bildiğin yas gibi ama insanın insana olan aşkı sonsuza kadar değil hocam zaten 8-18 ay arasında bitiyormuş sırılsıklam olsa bile bunlar bilimsel gerçekler insanın insana olan bağını sonsuza kadar devam ettiren fikirlerdir, düşüncelerdir, aynı amaç uğruna yaşayabilmektir, sonsuza kadar süren aşk ulaşılamayana olan aşktır, leyla ile mecnun eğer kavuşmuş olsalardı leyla ile mecnun olmazlardı çoluk çocuk olurdu en fazla. Bilmiyorum benim aşka bakış açım böyle benim açımdan önemli olan duyguları frenleyebilmek mantıkla hareket edebilmektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşk diye bir şey yok aslında, bunu her kıza görmemişler gibi yazan erkekler ve bencil kızlar bitirdi, sen buraya o kadar şey yazmışsın emin ol o kız şu an başkasıyla beraber
    Ben de bu yüzden yok ilişkiymiş yok evlilikmiş tribi çekmek istemiyorum 22-23 yaşındaki kızlar bile ergen gibi davranıyor istediklerini yapmadığınızda ağlıyorlar diğerine kaçıyorlar vs. bu ülke insanıyla ilişki gereksiz hepsi birbirinden manyamış insanlarla dolu bu ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 24 Mart 2019; 11:36:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Aşık olmayı siz kendiniz mi seçiyorsunuz? Eğer evetse nasıl yapıyosunuz anlatın biraz
    Hiç bir erkeye aşık olan birisini görmedim duymadım gidip kıza aşık oluyorlar. İstediğinin kız olduğunu nerden biliyorlar belki hssleri duyguları aldatıyordur daha önce her ikisini denemek lazım değil mi?
    Hiç kabak yememiş biri kabağı neye göre değerlendirip kabak sevmiyorum diye bilir. Önce bir denemek lazım ondan sonra karar verilmeli

Aha konuyu açan arkadaş kıza aşık olmuş sonra birdaha hiç bir kıza aşık olmayacam diyor. Şansını beylerden yana kullanacak, eline kız eli değmesin den duyduğu pişmanlığı rahatsızlığı yazmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum ama imkansız gibi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanla artık olmuyor bu tarz şeyler. Olsa dahi oldurmuyorlar zaten. Keyfinize bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Her ikisini denedim ve tarafımı seçtim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Tarafınız hangi yönde

• Ben kızların ego tatmini için sevgili müessesine girdiklerini düşünüyorum.

• Hocam sen neden ayrıldın o neden ayrılacakmış?
  • Ulkedeki kizlarin bircogu gercekten birbirini sevmek icin sevgili olmuyor halbuki guzel bakan insan karsisindakini her turlu sever baglanir ben erkek olarak boyleyim.Halbuki iliski icinde savaş olmasa ego tatmini olmasa entrika olmasa cok guzel olur ama kadin sevgiden cok entrika seviyor

• Hocam uzun mevzu. Derinlemesine anlattığım bir konu vardı bulursam link atarım.
    Edit:https://forum.donanimhaber.com/kendinizi-seviyorsaniz-sevgili-yapmayin-edit-ayrildim--135592127-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 26 Mart 2019; 2:35:3 >
  • Bugün biter yarın başlar hoşgeldin kulübe.
  • Aynı durumu ben de yaşadım. Tam 6 yılım gitti. Psikolojik bunalıma girdim, hayatım bitti, elimdeki her şeyi kaybettim.

Aşık olmak, sonunda acıdan başka bir işe yaramıyor.

Geçmiş olsun.
  • Bu ne yıkıklıktır mübarek
  • Üzüldüm knk haline cidden geçmiş olsun. Büyük ihtimal kız çoktan unutmuştur bile o açıdan düşünüp sen de unutmaya çalış diyecem saçma bir teselli olacak. En iyisi akışına bırak olayı. Unutmak istiyorsan başka kızlara sar.
  • Benim Kız Filan Umrumda Değilde Bende 1 seneden Beridir Mide Hastasıyım Sürekli Kusuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Bu ne yıkıklıktır mübarek
    Mesaj-imza uyumsuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.