Şimdi Ara

Aşık olmak güzel karşılık bulamamak çok acı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun uğraşlar sonucu bir ilişkiye adım atar gibi oldum. kızı ilk görüşte çok beğendim ve bi şeyler hissettim yani kalakaldım öylece. amacım tanımaktı, tanıdım. kişiliğini de beğenince ilişki istiyorum dedim reddetti kimseyle düşünmüyorum dedi olsun dedim devam ettim konuşmaya. daha sonra tekrar açıldım ve sağlam bir red yedim. bi süre konuşmadık ve sonra tekrar konuşmaya başladık, o da üzgündü konuşmadığımız için. bi süre daha vakit geçirdikten sonra artık işi bağlamak istedim ve kızı güzel bir yere götürdüm sakin sakin oturduk konuştuk. neden olmayacağını anlattı çözülmeyecek şeyler değildi ve çözdük. ama düşünmek için yine zaman istedi tamam dedim. çok sağlıklı güzel bi ilişkimiz olacağını düşünüyordum hatta dün öğlen forumda bi konuda da anlatmıştım, ne olduysa akşam bi anda işler tersine döndü. ve açıkcası beni çok kırdı. belki istemeden kırdı belki ben yanlış anladım bilmiyorum ama aşırı moralim bozuldu ve kırıldım açılcası. her şey iyiyken ben bu kadar umutluyken ve cidden köpek gibi de severken bitti galiba artık her şey. çok moralim bozuk sabaha kadar uyuyamadım, asalak gibi geziyorum. buraya içimi dökeyim tavsiyelerinizi dinleyeyim istedim.

neler söyledi de kırdı anlatmak istemiyorum, düşündükçe daha da düşüyorum çünkü. unutabileceğimi düşünmüyorum bu kızı zaten aynı okuldayız sürekli görüyorum, kızı ilk gördüğümden beri onun hayaliyle yatıp kalkıyorum, rüyalarımı süslüyor. cidden bana aşkı hissettirdi, ona çok değer verdim elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. ama o resmen aşkımı tiye aldı ve beni kırdı. diyecek bi şey bulamıyorum sürekli fotoğraflarına videolarına bakıp duruyorum, ağlıyorum ara ara. vize haftam, bi ton ödev ve projem var hiçbir şeye konsantre olamıyorum. son sarılmamızın son sarılmamız olduğunu bilsem asla bırakmazdım dostlar asla bırakmazdım. napayım ne edeyim bilmiyorum akıl verin fikir verin lütfen

• Unutursun kral zaman her şeyin ilacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşık olmak hoştur amma mecnun olmak başkadır başkaa

• Yola ikna edilenlerle değil, inanmışlarla çıkılır hocam. Olmuyosa zorlamasaydınız keşke. Zor olsa da zamanla unutursunuz.

• sorun köpek olman kardeş bu dediğimi belki 10 yıl sonra anlayacaksın şimdi belki hakaret olarak algılıyosun ama

zaman geçince ne demek istediğimi çozeceksin

• THIS IS ANGARA V.2 kullanıcısına yanıt
    en gıcık cümleyi yazmissin tabrik ederim

seven insana en cok koyacak cünle budur herhalde

• Sosyal medyadan takibi birak.Hatta onun cevresindekileri de takibini birak.Onu hatirlatacak ne varsa birak kisacasi.Telefon numarasini sil.Olur da mesaj atarsa görüldü at.Gercek hayatta karsilastiginda da görüldü at.Biraz kendini toparla.Vakti gelince mutlaka başkası cikacaktir karsina.

Ayni okulda olmaniz kötüymüş ayni bölüm degildir umarim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum ama imkansız gibi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.