Şimdi Ara

Aşık olduğum kızı nasıl unuturum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşık olduğum kızı bir arkadaşım seviyormuş,hatta aralarda baya iyi.Arkadaş yakın zamanda açılacam diyor.
    Ben bu kızı nasıl unutacam şimdi.Arkadaş kız ve ben dershanede aynı sınıftayız. Kızı unutmak zorundayım ama aynı sınıfta olunca daha da zorlaşıyor ,sürekli gözüm kayıyor.Bi yardım edin

• hergün gördüğün birini unutmak zor yani aynı sınıfta olduğun sürece unut o unutma işini
  • unutulmuyor kardeş. unutulmuyor. ah keşke unutulabilse. tam diyorsun ki "unuttum onu artık" halbuki unuttum derken bile hatırlıyorsun
  • Gerçekten aşık olduysan imkanı yok unutmanın.Yara izi gibi kalır bedeninde.Her seferinde aklına o gelecek.Hatta bir süre sonra yaptıklarına sen bile şaşıracaksın.

3 yıl oldu.Ama her şeyi aklımda.Duygularımda en ufak değişiklik olmadı.Aksine ona özlem duymamdan dolayı daha da arttı.Ama şu an evli.Dünyalar tatlısı da kızı var.

Her ne olursa olsun kalanlarla devam etmem gerekiyor.Hayat devam ediyor sonuçta.
  • unutamazsın.
  • Unutulmaz.
  • Hele ki arkadaşınla sevgili olurlarsa unutmayı bırak daha çok acı çekeceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş aşk kaç aylık başka birisine aşık olabilirsin . Yalnız sendekide ne aşkmış içinde yaşamışsın kimsenin haberi yok
  • daha beraber bile olmadıgın bir insanı unutmaktan bahsediyorsun.. yıllarca beraber olup hatta evlenip ayrılanlar ne yapsın.. senınkısı tek bır yenı sevgılıye bakar..
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu hiç bir zaman unutamazsın hele gördüğün zaman hiç ama görüşmezseniz bir süre sonra bu duruma alışırsın
  • aynı sınıfta isen onu sürekli gördüğün için unutamazsın.çok kötü bir duygu
  • Gerçek sorumluluklarının farkına vardığın zaman umrunda olmaz. Gerçek bir dert lazım böyle içinde hissedebileceğin.
  • unutamazsın
  • aşkını değiştireceksin ALLAH'a aşık olacaksın.
    senin için en hayırlı ve kestirme yol budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RID_ONE_54 -- 1 Şubat 2013; 13:39:00 >
  • Ondan daha güzel bir kızla bir gece geçir bakalım aklında bir şey kalıyor mu geriye.
  • Unutacaksan neden aşık oldun cocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: RID_ONE_54

aşkını değiştireceksin ALLAH'a aşık olacaksın.
    senin için en hayırlı ve kestirme yol budur.

+1 Allah Aşkı Bana Kimleri Unutturdu ...
  • herkes unutuluyor bu yüzden sen de unutacaksın ki yaşın belliki küçüksün aşk bile değildir bu, kendi kendine ilk önce mevzuyu bu kadar dramatize etmemeyi kabul ettirmen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.