Şimdi Ara

Aşık olduğum kız reddetti (Depresyon içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam reddedildim sayılmaz ama ona geliyor işte.

7-8 aydır aşık.olduğum kız "neden kaçtığını anlasam" "Konuşmasakta olur sen gülsen ben baksam(twitterdan ortaya yazdı sonra kabul etti bana yazdığını" " johnny depp'e benziyorsun" filan diye yürüdü bana.

İnsanın sevdiği böyle ümit verince insan yerinde duramıyor tabi.
    1-2 ay muhabbeti ilerlettip samimi olduktan sonra 2 gün yine konuşmadım sonra yanına gidip yarın çıkışta biraz konuşalım seninle bir kaç şey söyleyeceğim dedim.Tamam dedi.

Bunlar her şeyi Twitter'a geçiyorlar ya, tabi bilmiyor benimde sapık gibi takip ettiğimi.

"Ne zaman bir şeyler hissetmeye kalksam boka sarıyor" "tamam ben dersimi aldım" yazdı

Diğer günde çıkıştada çıkmadı dershaneden yukarı çıktı bekledim 10 dk gelmedi bende üstelemedim gittim.

Neyse dayanamadım 1 hafta sonra mesajla konuştum.

Aldığım cevaplar "Ya bak benle konuşamadığın zamanlarda kafama takmıştım açıkçası, ama sen benden kaçıyordun bem üzülüyordum hepsi bu, seni seviyorum ama düşündüğün gibi değil" "Ben kimseye bağlanamıyorum bir şeyler hissedemiyorum, yapamıyorum olmuyor" dedi.

Beyler haftada 4 gün 8 saat aynı ortamdayız.Artık katlanamıyorum ben onu böylesine severken onun bu derece duyarsız kalmasına.

Yani düşünüyorum da ben bir kıza karşı böyle şeyler düşünsem "işte o gülse ben baksam ne bileyim emma stone a benziyorsun filan diye yürüsem kıza" sonrada kız gelip karşımda bütün gururunu egosunu ayaklarının altına alıp ezile büzüle "seviyorum seni" dese şans veririm o kıza hatta bırakın şansı kendimi şanslı hissederim içim içime sığmaz.Neden böyle olmak zorunda hep çok üzülüyorum.

Edit:Yaşlar 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 29 Aralık 2013; 21:08:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konunun başlığı Adana'da akıl almaz cinayet olsaydı doluşurdunuz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 29 Aralık 2013; 21:18:25 >
  • Hocam işte böyle umut veririler . Kız nasıl kendını bişey sanan bırımı yanı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarLord.

Hocam işte böyle umut veririler . Kız nasıl kendını bişey sanan bırımı yanı ?

Aslında alçak gönülü fazla sempatik bir kız, ya da beni üzmek istemiyor yürümez diye bilmiyorum.Kahrettsin çok seviyorum ya.

• Baktın olmuyor bakmayacaksın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Baktın olmuyor bakmayacaksın kardeş

Öyle yapıyordum 1 haftadır konuşmuyordum.Mesaj atıyor neden konuşmuyorsun benimle istemeden kötü bir şey mi yaptım diye
    .'Keyfimden konuşmuyorum '
    Cins midir nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 29 Aralık 2013; 21:39:14 >
  • bu kızların hepsi dengesiz dostum,bir gün çok iyi davranırlar,sonraki gün ise yüzüne bile bakmazlar öyle değişik varlıklar yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDDEDİLEN BİR KIZ OLMAK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kızı elde etmek için zengin olmalısın

• Ay şapşirik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ShawShank97

Bu kızı elde etmek için zengin olmalısın

Hocam kız 18 yaşında parayla ne işi var.

• Vallahi kardeş ne desem aynı yere çıkacak, karşı cinsin çoğu böyle. İnatlaşıyorsa bırak, başka aşklara yelken aç. Uğraştığına, üzüldüğüne yazık. Böyle ilişkiler yürümüyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Baktın olmuyor bakmayacaksın kardeş

Baktin olmuyor ne bakiyorsun de mevzu ciksin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Penthos

Vallahi kardeş ne desem aynı yere çıkacak, karşı cinsin çoğu böyle. İnatlaşıyorsa bırak, başka aşklara yelken aç. Uğraştığına, üzüldüğüne yazık. Böyle ilişkiler yürümüyor genelde.

Teşekkür ederim hocam haklısın galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

Vallahi kardeş ne desem aynı yere çıkacak, karşı cinsin çoğu böyle. İnatlaşıyorsa bırak, başka aşklara yelken aç. Uğraştığına, üzüldüğüne yazık. Böyle ilişkiler yürümüyor genelde.

İstediğin zaman pm gelebilirsin destek istersen ve ya dertleşmek falan.

• quote:

quote:

İsterse 15 yaşında olsun. Ben de tecrübe ettim aynı durumu üstelik 3 sene aşıktım. Döktüm içimi ve şaşırdı, arkadaş olarak görüyorum falan dedi ben halimden memnunum dedi o da bir şey hissedemiyorum bağlanamıyorum, senin sevgine karşılık veremeyeceğim için seni de üzmek istemiyorum dedi. Marlyn monroe ya söylesem o kadar şeyi mezardan kalkıp gelirdi.
    Yani zenginlik diyorum çünkü durum böyle kız anca böyle yaklaşır. Çünkü sevmiyor duygu manevilik yok seninkinde anladığım bu.

• quote:

quote:

quote:

İstediğin zaman pm gelebilirsin destek istersen ve ya dertleşmek falan.

Eyvallah hocam.Zaten arkadaşlarımı bıktırdım 3 aydır 30 dk metroda benim dertlerimi dinliyorlar.

• Biri johny deep e biri emma stone a benziyormus.Konuyu fake celebs basti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro. eğer senin bu duygularına karşın böyle davranıyorsa senin sevgini hak etmiyordur.O yüzden at kenara.Ondan daha iyi yüz binlerce belkide milyonlarca kız var dışarıda.O yüzden değmez üzülmeye.
  • quote:

quote:

quote:

İsterse 15 yaşında olsun. Ben de tecrübe ettim aynı durumu üstelik 3 sene aşıktım. Döktüm içimi ve şaşırdı, arkadaş olarak görüyorum falan dedi ben halimden memnunum dedi o da bir şey hissedemiyorum bağlanamıyorum, senin sevgine karşılık veremeyeceğim için seni de üzmek istemiyorum dedi. Marlyn monroe ya söylesem o kadar şeyi mezardan kalkıp gelirdi.
    Yani zenginlik diyorum çünkü durum böyle kız anca böyle yaklaşır. Çünkü sevmiyor duygu manevilik yok seninkinde anladığım bu.

Ha demek istediğini anladım.Bilmiyorum objektif bakamıyorum olaya da sonuçta toz kondurmazsın ya...

• Lise 1.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.