Şimdi Ara

Aşıdan sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Medya her gün vakaları açıklamaya devam edecek mi? sosyal mesafe-maske devam edecek mi çok merak ediyorum.

Çünkü aşıdan sonra da insanlar ölmeye devam edecek, her insana %100 korunma şansı vermeyecek aşı. Burada vaka sayıları birer rakam değil can diyenler hala karantina hayatını sürdürecek mi? Malum aşıdan sonra da insanlar ölmeye devam edecek. Dünyayı açacaklar mı, eğer açarlarsa virüs yayılacak ve daha çok insan ölecek.

Nasıl ki şu anda gripten yılda ortalama ölen 400-600 bin kişiyi kimse takmıyorsa önümüzdeki yıllarda da aynı şey korona için olacak mı,yani atıyorum ortalama 500 bin kişi ölünce medya koronanın k sini ağzına alacak mı?

Diyelim ki aşıdan sonra tüm dünyayı karantinaya aldılar, ölen insan sayısı çok azalır. Bunu yaparlar mı? Yapmazlar. Şu anda ölen insanlar aşıdan sonra öleceklerden daha mı değerli? Aşıdan sonra ölen ölür sağ kalanla devam mı edilir diyeceğiz? Sorularımın cevaplarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 30 Mart 2021; 12:46:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şekilde koronadan önce neden dünya grip için hiç kapatılmadı, malum her sene 400'600 bin arası insan ölüyor. Yoksa gripten ölüm değersiz koronadan ölüm değerli mi? Dünyayı kapatıkları takdirde siz de çok iyi biliyorsunuz ki yüz binlerce can kurtulabilir, fakat işinize gelmiyor galiba her sene karantinada olmak?

• Aşının amacı kimsenin ölmemesi zaten ve bu aşıların 100 insandan 70 şini korusa grip gibi ayakta atlatmaya bile yarasa yeter şuan herkes aşı peşin de tek yol aşı çünkü bu virüs aşı bulunmazsa 10-15 sene sürecek şaka değil

• geip aşısi ne kadar işe yarıyorsa korona aşısı da o kadar işe yarar,yani hiç bir işe yaramaz

• Asidan sonra sayilar ayni olacak ama Medya ve Siyaset sanki hersey duzelmis gibi bir algi yapacaklari icin insanlarin psikolojik olarak rahatladiklarina sahitlik yapacaksiniz. Sirayla kalabalik her turlu eglence serbest birakilacak, sanki Asi cikinca virus korkusundan kacmis gibi olacak. Ayni seyi Domuz gribinde yasadik yillar önce. Birgun birden bire Medyada haberleri durdu ve domuzgribi bitmisti. Domuzgribi bugunlerin bir denemesiydi sadece. Yani Asi ol kurtul baskisi uygulaniyor suan. Ulkeler asilari satin alinca herkes rahat edecek, oysa Asi olanlar daha siddetli hasta olacaklar. Insanlar belkide asi olanlar ve olmayanlar diye kutuplastirilacaklar, eskiden sagci solcu vardi ya onun gibi
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Swine Flu (Domuz Gribi) konusunda yanlış bilgileriniz var.

Hem ilacını (tamiflu) hem de kısmen işe yarayan aşısını buldular.
    en.wikipedia.org
    2009 swine flu pandemic timeline summary - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/2009_swine_flu_pandemic_timeline_summary

17 Mart 2009'da ilk vaka ile başladı, haziran gibi pandemi ilan edildi.

2010 Ağustos ayında pandemi bitmiştir dendi.

Bu pandemi için de aynı şey olacak.

Farkı bu virüsün daha bulaşıcı ve domuz gribine göre daha öldürücü olması. İstatistiklere göre.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Domuzgribi tam bir tiyatroydu tipki Kus Gribi gibi. Ülkede tüm tavuklari telef ettiler, kimsenin kus gribi olan yada domuz gribi olan bir tanidigida olmadi. Domuzgribi icin Almanya 80 Milyon Asi satin alip hepsini cöpe atti. Ayni sey diger ülkelerinde basina geldi. Simdilerde Biontech firmasinin uzerinde calistigi mRNA asisi epey bir yol aldi. Diger birkac firmada onlarla kafa kafayalar. Asi cikarip millete enjekte edecekleri sey ilerde otoimmün hastalik yada tümör olarak geri dönecek. Gerci bunun bir önemi yok, nede olsa tümör salgin degil ya . Saglik calisanlari ilk asilanacak olanlar grubunda simdiden hepsine gecmis olsun. Gerci bende o grupta sayilirim ama isi birakirim o asiyi olmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kan verdikten sonra halsizlik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sen covid19'a da tiyatro diyorsun ama 1 milyon ölüye az kaldı. :)
  • Benim soruma niye cevap verilmedi, aşıdan sonra da karantinaya devam edicek misiniz doomerlar? Etmezseniz şu anki karantinanızın hiçbir anlamı yok.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Hayir Covid19 a tiyatro demedim, yukardaki mesajimi tekrar okuyun. Kus gribi ve Domuz gribi icin tiyatro dedim. Ölü sayisinin 1 milyona yaklasmasi, ilerde ne gibi tehlikeler getirecegi belli olmayan bir asi icin bahane olabilirmi? Bakin ben Covid19 u tartismiyorum, bu hastalik kiminde hicbir etki yapmadigi gibi kiminde genelde cok yasli insanlarda öldürücü etkileri olabiliyor. Yani covid19 herkesi ayni sekilde vurmuyor ve genellikle hafif atlatiliyor. Ancak kitlesel asilanma herkesi yakalayacak ve herkeste cocuk yasli genc cok kötü sonuclari olabilir. Elestirdigim nokta daha önce ne gibi tehlikeli sonuclari olacak bilinmeyen genetik asilarin alelacele kitlesel olarak enjekte edilecek olmasidir.

Kafamda deli sorular. Genetik asi bu bilgileri kisinin genetigine islediginde o kisinin dogacak cocuguda hic asi olmadan ayni etkileri yasayacakmi? Genetik tohum ekili bir bahcedeki tohumlarin genetik olmayan komsu tarladaki ekili tohumlarida etkiledigi ve topragi kirlettigi bilinmekte. Ayni sey insandada gerceklesebilir. Dahasi bu asi 10 yillar sonra insanda tümör gelisimine ve otoimmün hastaliklara sitokin firtinalarina sebep olabilir. mRNA asilari direk olarak DNA asilari gibi hücrenin cekirdegine enjekte edilip genetigi degistirmez, ancak vucutta bulunan diger virusler sayesinde mRNA asilariyla enjekte edilen proteinin genetigi degistirme tehlikesi var. Neresinden tutsaniz elinizde kaliyor.

• Karman121 K kullanıcısına yanıt
    Avrupada nerde ölümler oldu, ben Avrupada yasiyorum ne duydum nede gördüm. Sadece basindan domuzgribi haberleri duyduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Eylül 2020; 12:56:54 >
    Bana İngiltere'deki arkadaşım demişti hocam özellikle çocuklarda covide göre daha yüksek oranı var diye.

Biraz baktım da sanırım abartmış biraz düzeltiyorum yazımı covid oran olarak çok daha yukarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Karman121

Bana İngiltere'deki arkadaşım demişti hocam özellikle çocuklarda covide göre daha yüksek oranı var diye.
    Bir virüs nasıl hasta eder ve öldürür: ( mevcut tıp inancına göre)

1- Virüs vücuda dışarıdan bulaşır ( soğuk algınlığı virüsleri için havadaki 3-5 virüs tanesi ile değil binlercesi vücudumuza girmeli )

2- Vücudumuza giren virüsler, bağışıklık sistemimiz ile karşılaşır: eğer virüsleri yenemiyorsak içeride çoğalmaya devam ederler ve solunum yollarından vücudun diğer yerlerine yayılır ve biz de virüs çoğaldığı için semptomlar göstermeye başlarız : baş-boğaz ağrısı, ateş, kusma vs vs

3- Nasıl bazı insanlar hiç semptom bile göstermeden ( yani virüs vücutta çoğalmadan) hemen virüsü yenebiliyor bazıları da virüsü semptomlar gösterdikten sonra yenebiliyor, biraz geç de olsa. Ve virüs vücuttan temizlenmiş oluyor.

4- Tıp yıllardır der ki: insanlar virüsü en çok belirti gösterdikleri zaman yayar ( zaten vücudunda virüs çoğaltmayan birinde yayacak virüs de yoktur )

ŞİMDİ BASININ özellikle korku ve yanlış bilgi yaymaya çalıştığı yere gelelim: çocuklara: çocukların bu virüsten ciddi rahatsızlık geçirmesi ve vefat etmesi gripten vefat etmesinden daha düşük! Bu ne demek, çocuklar bu virüsü bizden daha rahat yeniyor demek! Yukarıda anlattığım üzere virüsü çocukların yayıyor olduğu algısı, bu krizde yaratılan onlarca yanlış ve amaçlı algıdan biridir. Asemptomatik olanların virüsü yayması çok olası değil diye açıklama yapan DSÖ sonra ( sanırım iplerini elinde tutan aşı firmalarının uyarıları ile ) bu açıklamasını geri çekti! Lütfen DSÖ'yü kaynak olarak kullanan basından/doktorlardan/insanlardan uzak durun, DSÖ ne yazık ki rengini 2009 Domuz Gribinde de belli etmiş, aşı firmalarının ciddi etkisi altında olan bir BM kuruluşudur.

• Arkadaşlar sanıyorum siz dünyanın en zengin ve en güçlü insanlarından birini ve DSÖ'nün en büyük para kaynağını dinlemiyorsunuz?

Bill Gates ne diyor: ESKİYE DÖNÜŞ YOK
    DSÖ başkanı ne diyor: ESKİYE DÖNÜŞ YOK

Sağlığı ve dolayısıyla bir sağlık krizi olduğunda dünyanın nasıl hareket edeceğini bunlar yönetiyor.

Ajandayı adamlar açık açık yazıyorlar-söylüyorlar zaten.

1- HERKESİN DÜZENLİ aşılanması ( adam boşuna yıllardır aşı firmalarına yatırım yapmadı)
    2- HERKESİN DÜZENLİ test edilmesi ( tükürük testleri yakında gelecek) ve test sonuçlarının şimdilik cep telefonları ile takip edilmesi ( şuraya buraya giderken - uçağa binerken göstermek zorunda olunacak)
    3- Aşıların takibi için dijital dövme ( bu hemen gelmez patenti yeni alınmış 3-4 yıla anca)
    4- Kağıt paranın kaldırılması ( aşı retçileri ekonomiden çıkartılacak, yaşayamayacak )
    5- Wuhan'da olduğu gibi her yerde yüz tanıma sistemlerinin yerleştirilmesi (5G boşuna gelmiyor)

Bu virüsü yıllar önceden gören, yatırımlarını yapanlar böyle söylüyor. Ve hala bunlar komple teorisi diyenler TV'de Mehmet Ceyhan izlemeye devam edebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.