Şimdi Ara

Ashes of Al'ar sonunda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
11.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tempest Keep'e e yeni gelen petleri düşüremedim diye üzülürken şu başıma gelene bakın.Yalan yok,nefesim kesildi düşürünce.

Ashes of Al'ar sonunda.

• Gz. 2.5 yıldır her hafta kesiyorum hala yok.
  • darısı bizim başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Gz. 2.5 yıldır her hafta kesiyorum hala yok.

oha Nasıl bir azimdir hocam o.. ben raven lorda 10 kere gittim düşmedi birdaha ugramadım gidere gider
  • Beyler tekniği veriyorum. Düşmesini beklemezseniz düşer. Murphy kanunları gereğince olay bu. Arkadaşta pet için gelmiş mount çıkmış. Bend aeonaxx diye bir ejderha olduğunu bile bilmiyorken almıştım phospo yu. Glaivelerdede aynısı başıma geldi.

Gidin kesin, ama gerçekten düşmesini beklemeyin o zaman düşecektir. Artık hipnoz mu yaparsınız başkasını mı oynatırsını bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gz

• bu 5.3 ile gelecek olan mount vardıya puck a çok benziyodu çok hoşuma gitti o. Onu nerden elde edebiliriz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gz
    uzun zamandır bende yapıyorum düşmedi henüz :D oyundaki düşük drop ratingli itemlar konusunda inatcıyım bakalım bunla karazhan mount u ne zaman düşecek merak ediyorum...
  • Bu hafta dagitiyor Kael'thas bunlari galiba. Bugun de benim bi arkadasima cikmis.

Gz hakkaten hocam. Invincible'dan sonra en guzel mountu bence oyunun.
  • tebrikler ben alar cok denemedim ama anzuyu bir ara 8 karakterle günlük kesiyordum hala alamadım..
    üstüme tsunami gelse bu cenabet şans geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Tempest Keep'e e yeni gelen petleri düşüremedim diye üzülürken şu başıma gelene bakın.Yalan yok,nefesim kesildi düşürünce.

Ashes of Al'ar sonunda.

Gercekten gz. Midnight i sanirim bende 1 yili askindir deniyorum dusmedi. Bu mount icin ise yeni baslaim sayilir ayrica Oynxia da farmliyorum henuz dusen yok.

200 Mount acvh i geldi napacaz farmliycaz mecburrr

• gecen hafta arkadas gel alar'a gidelim diye cagirdi, gitmedim. gozlerimin onunde patladi achivement :(
    toplamda da bilemedin 15-20 defa gitmisligi var. :(

kestim butun iliskiyi o arkadasla, gorusmuyorum artik :D
  • karazhan ilk bossunu her hafta 11 karakterle yapıyorum... artık ticket atma seviyesine geldim bunda bi sorun var diye :D binenleri görünce bende kafayı yiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

tebrikler ben alar cok denemedim ama anzuyu bir ara 8 karakterle günlük kesiyordum hala alamadım..
    üstüme tsunami gelse bu cenabet şans geçmez

TBC zamanında Raven Lord için zindanın kapısında yattım 1 yılı geçen süre boyunca ama olmayınca olmuyor hocam. Aynı şekilde Karazhan'dan düşen kımıl kımıl bir feral druid staffı vardı. Optional ve gayet gıcık bir boss olduğu için çok gidilmezdi ama guildim (az kahrımı çekmediler :)) sağolsun her seferinde kestik ve seferlerin hiç birinde de düşmedi Allah'ın belası staff.
    Ve ilk girmediğim hafta diğer druidlerden birini düşmüştü, üstelik sadece heal/arcane takılan bir elemanda, az içime oturmadıydı...

Edit: @OP

Tebrikler, güle güle kullan. Havanı at Kalimdor'u ve NK yi dolaşarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Mayıs 2013; 11:46:11 >

• Tebrikler üstad

Bir aralar bizde çok kastık ama sonra "bunun bize düşeği yok" dedik ve küstük gitmiyoruz

Benim gözüm şimdi Vault of Archavon da düşen Grand Black War Mammoth da

Ashes of Al'ar sonunda.

• belf paladin kasıyorum, stratholme geldi dg olarak, girdik kesiyoruz, rivendaree geldik kestik, itemlar düştü ben hiç bakmıyorum bile ne düşmüş diye, sonra bir baktım deathcharger düşmüş need attım bana geldi çok sevindim tabi undead epic bineğinden bir farkı olmadığı için human açıp ss aldım

Ashes of Al'ar sonunda.

• şanslımış sın günlerce farmladım onu :D

gz
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlance.an

şanslımış sın günlerce farmladım onu :D

gz

sağ olasın.ben de druidle haftalarca farmladım her gün ama düşmemişti.bunda şu dg bitsin level alıp kapatırım diye aklımdan geçirirken düştü.demek ki taktiği buymuş, umursamayacaksın düşer o zaman.

• LoL ben Raven Lord 2. girişimde düşürdüm. Glaive ilk BT solo da düşürdüm. Ama Warlock idi. Bir b.ka yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 31 Mayıs 2013; 3:31:39 >
  • Genelde öyle oluyor zaten, işine yaramayacak,kullanamayacağın bir şeyse ilk seferlerde düşüyor kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 31 Mayıs 2013; 9:06:46 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.