Şimdi Ara

Ashes of Al'ar sonunda. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
11.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Vakti zamanında Aeonaxx'a 5 ay boyunca kamp kurdum . . Raidlerden kalan zamanda sürekli deepholm'de takılıyordum . Düşmedi allahsız dragon .
    Sonra guildi Slyvnas'dan TN'ye taşıdık . Mining kasarken üstümdeki gölgeyi gördüm ki sürekli low'da oynardım şans işte o gün high grafikteymiş . Dropu aldığımdaki mutluluk varya mükemmel bir duygu yaa .
    Velhasıl kelam Murphy's Rule Works .

Aeonaxx'ı mining kasarken görmüştüm bende. Üstelik aeonaxxdan önceden hiç haberim yoktu yani öyle bir mount olduğunu bile bilmiyordum. Yerde gölge gördüm, yukarı baktım üstünde binilme simgesi var, dedim quest falan heralde bi kestim mount. Onca saat farmlayan arkadaşlarımın tepkisi paha biçilemez.

Hocam öyle vallahi arkadaşım daha 2. günüde denk getirdi . Kesme,kestirtme kimseye geliyorum demeye kalmadan indirmişti . Cidden paha biçilmiyor yani

• arkadasim priest le farmliyoduk ilk girisimizde dustu bi tane o aldi, 5. haftada 1 kere daha dustu benimde al'ar im olmus oldu :)
  • Ben de 2 hafta her gün raven lord denedim transmog itemi bile düşmedi , bir daha da hayatta uğraşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Ben de 2 hafta her gün raven lord denedim transmog itemi bile düşmedi , bir daha da hayatta uğraşmam.

Cata zamanı 2 tank karakterle dungeondan düşenleri farmlayim dedim 2 ay nerdeyse her gün girdim. Bir kere düştüklerini görmedim düştükten sonra bide 5 kişi needlicek yav bu kadarda insafsız drop rate olmazki Ondan önce 100lerce dgyi hiç saymıyorum mountları farmlamıyordum çünkü yinede hiç görmedim. Bir kere stone drake gördüm oda main daha yeni 85 olmuş en fazla 2. girişim düştü rollüde kazanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 23 Haziran 2013; 16:51:38 >

• Ben de aynı şekilde RAVEN LORD için yaklaşık 5 ay nerdeyse her gün girmiştim. Son zamanlarda artık illallah ettirdi bana.Neyse artık bi kere daha gıreyim bir daha da girmeyeceğim diye girdim 2 sayfalık loot çıktı 1. sayfa full çöp 2. sayfaya bi heyecanla girdim TA DAAAAAAAA RAVEN havaya uçmuştum hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Bu konu da türbe,yatır gibi birşey oldu .Yüz sürüp Tempest Keep e giden Ashes of Alar düşürüyor

Hesabimi actiriyorum, bana da bi okuyup ufleseniz de dusse su kus.
  • Hayirli olsun ben de gecen sene eski setleri cikarip koleksiyon yapma amaciyla girdigim raidde binek duştu ve roll bana geldi. Ama lider bana para verip binegi aldi. Masterloot olmasina hic dikkat etmemiştim nasil olsa binekle isim yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun serkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Beyler tekniği veriyorum. Düşmesini beklemezseniz düşer. Murphy kanunları gereğince olay bu. Arkadaşta pet için gelmiş mount çıkmış. Bend aeonaxx diye bir ejderha olduğunu bile bilmiyorken almıştım phospo yu. Glaivelerdede aynısı başıma geldi.

Gidin kesin, ama gerçekten düşmesini beklemeyin o zaman düşecektir. Artık hipnoz mu yaparsınız başkasını mı oynatırsını bilmem.

Aynen hocam aynısı başıma birçok oyunda geldi. Hatta dur şunuda keseyim derken item düşürdüğüm oldu
  • bi yüz sürüp öyle gideyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 26 Haziran 2013; 16:45:20 >
  • Buradaki konuyu görüp denemek istedim konuyu okuyunca çok çekici gelmişti ilk deneyişimdi ve düştü

Ashes of Al'ar sonunda.

defeat kael'thas achiside altta inanmayanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 30 Haziran 2013; 1:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Buradaki konuyu görüp denemek istedim konuyu okuyunca çok çekici gelmişti ilk deneyişimdi ve düştü

Ashes of Al'ar sonunda.

defeat kael'thas achiside altta inanmayanlara

Çok şanslısın hocam iyiymiş

• bu haftada elimiz boş döndük :(
  • Şöyle konuları gördükçe deliriyorum artık ya 49 black temple, 111 zul gurub girdim ne warglaive düştü ne zulian panther düştü Tempest Keepte 24.de daha bu hafta girmedim
  • Hayırlı olsun
  • arkadaş bende buradaki konuyu görüp 7 kere denedim düşmedi. napmak gerekiyo anlamıyorumki. zaten green fire warlock q yapmaya çalışıyorum 3 gündür, yazmayın şöyle şeyler. oyunda ne kadar sıradışı şey varsa biri bile bende yok.

edit: tot raidinden mount düştü ama troll lerin sıradan mountından farkı yok onu saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 30 Haziran 2013; 12:11:05 >
  • Bi de ben deneyeyim dedim. Olmadı ilk seferde
  • http://www.wowhead.com/item=37012/the-horsemans-reins#.

buna benziyen bir mount var nerden düşüyor bu at bilen varmı :)
  • bende 6 aydır giriyorum düşmüyor. 1 hafta kadar önce blue proto drake düşürdüm. bunada şükür :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Tolbarad token kasiyorum 167 şuan. 2-3 gune 200 tokenlik mountu almis olucam. Bence boyle almasi basit be guzel mountlar varken camp veya farm gereksiz. 1 ay raven lord farmladim dusmedi. 15 gun tolbaradda token kassaydim cok daha guzel bi mountum olmus olucakti. %1-2 drop rate nedir ya. İmkansiz ama nasil dusuyo bu mountlar onuda anlamiyorum. Hergun en az 20 ashes of alar goruyorum nasil bukadar cok drop vermiski. 30 kere deneyince dusecegini bilsem denerim ama hic sanmiyorum.

Tolbarad'da kasıyorum bende sadece guestleri yapıyorum. Nasıl bu kadar hızlı token kasıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.