Şimdi Ara

Ashes of Al'ar sonunda. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
11.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyfendiye dokunduğum an resetliyor kendini, çok uğraştırıyor beni.
    Öyle %2 'ye falan inanmayın, ya düşer ya düşmez.
  • Raven Lord'u 35 ten fazla denedim düşmedi ama bunu 5. deneme de düştü demin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

Raven Lord'u 35 ten fazla denedim düşmedi ama bunu 5. deneme de düştü demin

Benimde durum tam tersi...
  • hani denir ya başka bişey için gittiğinizde düşer yoksa farmlasanız düşmez. aynısı başka bi mountta oldu bana. ömrümde ilk defa "Magisters' Terrace" dungeonunu yaptım heroic olarak. aklımda son bosstan düşen axe vardı. yani o bosstan mount düştüğünden bile haberim yoktu kestim bossu bikaç item bide "Swift White Hawkstrider" düştü

aynısı hailstorm itemini düşürmek için gittiğimde de oldu. güzel bi transmog itemidir kendisi. hangi bosstan düştüğünü buldum girdim kestim bossu hailstorm düşmedi ama ilk denememde "Reins of the Azure Drake" düştü. bunda da aynı şekilde mount düştüğünü bilmiyodum.

keşke ashes of alarıda bilmeseydim

işin komik tarafı ise warriorumla 1 aydır netherbane düşüremedim. hayvan gibi drop ratei var. druidime 4 kere lockuma 2 kere düştü warriora düşmüyo çünkü warriora lazım

• ahahaha hesabım 2 saat sonra frozen oluyodu dedim bi girip ashes of alar denim son bikez belki blizz para gözü ben oyuna dönim diye düşürür. yuh diyorum kestim düştü şok oldum. belkide cidden böyle bişey var son gün drop ratelerle oynama yapılıyodur millete oyuna dönsün diye. warriorumlada tot yaptım 3 gün önce her bosstan item düştü bana bonus loot atmadan. blizzden herşey beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

bugün ben de ashes of al'ar'ıma kavuştum. tempest keep'in kapısından geçmem daha

farmlayanlara bol şans, yılmak yok.

Her hafta 3 karakterle farmliyirum artık bıktım ashes of alardan, artik netherbane düşsün transmog için diyorum o bile dusmuyo.

Senin kaçıncı denemenden düştü

Ashes için 3 kez gittim 2 sinde netherbane düştü direk çöpe attım Bilsem onunda zor düştüğünü dokunmazdım

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    zor düşmüyoki sadece benim warriora düşmüyo.
  • bende bugün aldım ashesi normalde farmlamazdımda fos verdiği için farmladım farmlıyan arkadaşlara başarılar
  • Bunedir arkadaş sanki belediye Al'ar dağıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Bunedir arkadaş sanki belediye Al'ar dağıtıyor.

Zaten ben o drop ratelere guvenmiyorum. Her 30 raidde bir alar düşüyo rahat. Sana 60da düşer baskasina 5de. %2 falan olsa gercekte kimseye duşmezdi. %2 nedir ya insan umutlanmaz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisting netherde racial mountlardan fazla alar var :) nası drop rate %2 çözemedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashes of alar drop rate i %5 e çıkarıldı zaten mop 'ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Ashes of alar drop rate i %5 e çıkarıldı zaten mop 'ta

Wowheadde hala %2 yaziyo

• Wowhead deki oran sanırım onların addonunu kullanan insanların feedbackinden oluşuyor.Yavaş yavaş %5 e doğru gelir tahminim.
    edit-Yanlış bilgi hala %2 drop rate.Yani Kael'thas bitmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionare -- 8 Ağustos 2013; 13:31:36 >
  • Benim mage 78 ken onunla almistim Fiery Warhorse'u.Arkadasin DK ile girdik ama hic mount dusecek diye bi beklentim yoktu rolledik kazandim

• Bu alar ı haftada kaç kez deneyebiliyoruz ? Birde mount ne kadar güzel olsada çoğu raceye yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Bu alar ı haftada kaç kez deneyebiliyoruz ? Birde mount ne kadar güzel olsada çoğu raceye yakışmıyor.

Her karakterle 1 kez.

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Twisting netherde racial mountlardan fazla alar var :) nası drop rate %2 çözemedim...

8 yila yakin o boss orda olsun o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyjo -- 9 Ağustos 2013; 12:32:33 >
  • Bu topicin kısmetinden ötürü buraya yazıyorum. Ak$am gideceğim.

Bir de feral cat dps ile sololanır mı 90 lvl ilvl 460 fln.

DK ile 85 levelda rahat rahat sololuyordum, TBC zamanında da oynuyordum yani encountera çok hakimim. Ama bilemedim $imdi. Hp pooluma da güvenmiyor değilim.

Nedir, Cat ile sololanır mı ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flam

Bu topicin kısmetinden ötürü buraya yazıyorum. Ak$am gideceğim.

Bir de feral cat dps ile sololanır mı 90 lvl ilvl 460 fln.

DK ile 85 levelda rahat rahat sololuyordum, TBC zamanında da oynuyordum yani encountera çok hakimim. Ama bilemedim $imdi. Hp pooluma da güvenmiyor değilim.

Nedir, Cat ile sololanır mı ne diyorsunuz?

"as you see I have many weapons in my arsenal" deyip hayalet silahlar çağırıyo ya. ordan düşen staffı taksan yeter. sonrada boss fightta çıkarıp kendininkini takarsın ve zaten kendini heallayabildiğinden ölmezsin. kolay olur yani. o boss figttaki tek sorun zaten o askerlerin cc leri. onun içinde staff var ccleri immune eden.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.