Şimdi Ara

asgari ücretle babamın yanında çalışıyorum ama para biriktiremiyom

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 15-20 bin tl yapıpı babamın fabrikasından ayrılıcam kararım kesindir. 8-9 tirilyonluk serveti var halen kendi telefonumu falan cebimden verioym asgari ücret veriyor başkada bi para vermiyor.. 20 yaşındayım abim ne kadar isterse alıyo oda 21 yaşında.. ama bu şimdi adalet değil...
    bin tl para var başkada bişeyim yok.... her ayın 5 inde 800 tl hesabıma yatar... ben nasıl 15 bin tl yapabilicem.. ek iş falan ne var.. hiçbir fikrim yok

• Oncelikle parayi harcamayi azaltmalisin sigara kullaniyosan birakabilirsin birakamassan ucuz birseyler al disarda cok yemege para verme sabahlari falan evde saglam ye cik harcamani en aza indirmeye bak ufakda olsa bir baslangic yap ve ayda 250-300le basla yada daha az bir parayla zamanla alisirsin bu duruma bir bakmissin 1-2seneye baya paran olmus tabiki ek is yaparsan bu da senin karina pavyonda garsonlari gecede 100lira aliyor eger halledebilirsen gece islerine bak derim allah yardimcin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üvey evlat olma şansın yüksek ...Babasının fabrikasında asgari maaşa çalışmak neymiş karakter koy ortaya biraz simit satarım ama orada çalışmam ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Üvey evlat olma şansın yüksek ...Babasının fabrikasında asgari maaşa çalışmak neymiş karakter koy ortaya biraz simit satarım ama orada çalışmam ....

bana git diyo bende tamam çalışırım dedim.. çok gururlu.. evladı olduğum halde sana ihtiyacım yok.. hani işçi olsam amennada hani evladınım bi dediğini 2 etmezdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahman27GS

Oncelikle parayi harcamayi azaltmalisin sigara kullaniyosan birakabilirsin birakamassan ucuz birseyler al disarda cok yemege para verme sabahlari falan evde saglam ye cik harcamani en aza indirmeye bak ufakda olsa bir baslangic yap ve ayda 250-300le basla yada daha az bir parayla zamanla alisirsin bu duruma bir bakmissin 1-2seneye baya paran olmus tabiki ek is yaparsan bu da senin karina pavyonda garsonlari gecede 100lira aliyor eger halledebilirsen gece islerine bak derim allah yardimcin olsun

sağolsun öneriler için.. ama bulunduğumm yer çok küçük iş seçeneği yok gibi birşey... böyle internet üzerinden birşeyler olabilirmi... 200-300 tl civarı ek iş olsa herşey yaparım boş vakitlerimde.. babadan yana umudum yok artık..
    bide konu nerden açıldıysa bana dedi düğün için kendine para biriktir dedi. ama dinimizde senin yapman lazım dedi hatta seninde baban senin düğünü yaptı dedi yok vay efendim ben yaptım ettim vs şeyler dedi sus tu gitti..

• Bi DNA testi yaptir derim evlatlik olma sansin %99.9 belkide babanda sikinti var babamin fabrikasi olcak ben isci gibi caliscam acliktan olurum gene olmaz seni iscilerden daha cok eziyordur oglusunya baskasina okadar yapamaz

• quote:

Bi DNA testi yaptir derim evlatlik olma sansin %99.9 belkide babanda sikinti var babamin fabrikasi olcak ben isci gibi caliscam acliktan olurum gene olmaz seni iscilerden daha cok eziyordur oglusunya baskasina okadar yapamaz

beni kaç kere rezil etti ben sesimi etmedim.. ama abim ne derse yapar .. hem üniversite okuyo (beni okutmadı) hemde tatile çıkıyo.. ben köpek gibi çalışıyom fabrikada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çevremde çok gördüm senin gibileri.Adamlara babası hayatı öğrenene kadar neredeyse asgari ücret veriyor askere gidip gelince de altlarında 0 km BMW oluyor.Bence baban seni deniyor.Sonuçta ölünce o servet abine ve sana kalıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Oncelikle parayi harcamayi azaltmalisin sigara kullaniyosan birakabilirsin birakamassan ucuz birseyler al disarda cok yemege para verme sabahlari falan evde saglam ye cik harcamani en aza indirmeye bak ufakda olsa bir baslangic yap ve ayda 250-300le basla yada daha az bir parayla zamanla alisirsin bu duruma bir bakmissin 1-2seneye baya paran olmus tabiki ek is yaparsan bu da senin karina pavyonda garsonlari gecede 100lira aliyor eger halledebilirsen gece islerine bak derim allah yardimcin olsun

sağolsun öneriler için.. ama bulunduğumm yer çok küçük iş seçeneği yok gibi birşey... böyle internet üzerinden birşeyler olabilirmi... 200-300 tl civarı ek iş olsa herşey yaparım boş vakitlerimde.. babadan yana umudum yok artık..
    bide konu nerden açıldıysa bana dedi düğün için kendine para biriktir dedi. ama dinimizde senin yapman lazım dedi hatta seninde baban senin düğünü yaptı dedi yok vay efendim ben yaptım ettim vs şeyler dedi sus tu gitti..

Valla kardesim isin cok zor ben olsam soyle yapardim hangi sehirdesin bilmiyorum ama is potansiyeli yuksek olan sehirlere gelirdim hayatimi sifirdan kurardim eger bana babam boyle yapicaksa zor gunumde bana yardimetmeyecekse helede evlenicegimde yardim etmeyecekse bana oyle babanin geregi yok hepsini arkamda birakir giderim madem beni sevmiyorlar seni sevmeyen istenilmeyen bir yerde neden durasinki kendi hayatimi kurarim 3-5sene para kazanirim aciktan okulu bitirmeye bak yaşın genctir ondan sonra allah kismet ederse evlenirsinde her şey olur kendin ol kimseye muhtac kalma bu devirde zenginde 1ekmek yiyor fakirde iş her zaman bulunur yeterki çabala iste

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Hocam çevremde çok gördüm senin gibileri.Adamlara babası hayatı öğrenene kadar neredeyse asgari ücret veriyor askere gidip gelince de altlarında 0 km BMW oluyor.Bence baban seni deniyor.Sonuçta ölünce o servet abine ve sana kalıcak.

ABİMİ NEDEN DENEMİYOR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Hocam çevremde çok gördüm senin gibileri.Adamlara babası hayatı öğrenene kadar neredeyse asgari ücret veriyor askere gidip gelince de altlarında 0 km BMW oluyor.Bence baban seni deniyor.Sonuçta ölünce o servet abine ve sana kalıcak.

ABİMİ NEDEN DENEMİYOR !

Belki farketmiştir.Bir gece yatmadan önce çocukluğunu ve ergenliğini düşün.Sonra abinle kıyasla.Eğer fark varsa dediğim gibidir.Fark yoksa abin kayırılıyordur.
  • haribo21 kullanıcısına yanıt
    Adam oğullarını ayırıcak hali yok bence sizi deniyor belliki sende ticaret kafası gördü belki adam 800tl ile neler yapabilir acaba kendini geçindirebiliyorsa koskoca fabrikayı geçindirebilir diyor sen 30 yaşına geldiğinde baban emekli olacak benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Adam oğullarını ayırıcak hali yok bence sizi deniyor belliki sende ticaret kafası gördü belki adam 800tl ile neler yapabilir acaba kendini geçindirebiliyorsa koskoca fabrikayı geçindirebilir diyor sen 30 yaşına geldiğinde baban emekli olacak benden söylemesi.

benim babam birilerini deniyecek kadar vakti yok.hayatta öyle birşey yapmaz..
  • abinle konuş yardımcı olsun babanla aranızı yapar
  • Artık forumda seni tanımayan kalmadı hep aynı derdin konusunu açıyorsun.Bazıları ipin ucunu kaçırmış üvey evlat demeye getirmiş , olayları tek taraftan dinliyoruz.Kimse kesin bir şey söylememeli yalnız şu açık ki babanın fabrikasında gözün varsa mecbur katlanacaksın , eğer yok benim fabrika da para da gözüm yok diyorsan yolun açık para biriktirmem gerek filan demek ancak bahane olur.
  • Babalıktan red et. Bakalım ne diyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban sana fabrikayı verecek ki seni işçi olarak çalıştırıyor, işi öğren diye. Sende sebaat et hak et orayı. Para nasıl kazanılır zorluklarını dibine kadar yaşa sonra nasılsa hepsi sana kalacak aklını kullan la
  • Dayımın fabrikası var kuzenim benden 3 yaş büyük 23 yaşında o da depoda çalışıyordu bayaa süre çalıştı torba taşıdı sabahtan akşama kadar.Sonra üni okudu üst üni. de değil bölümü de zor değil.Şimdi ?.Kısa dönem askerlik yapıp geldi 0 Mercedes aldılar oğlana fabrikanın yarı başkanı. Senden büyük abin olması biraz dezavantaj ama belki de babanız emekli olana kadar abinize işi öğretmeye çalışıyordu şimdi 2 kişiye öğretse muhtemelen senin fikirlerin biraz tezat seni seçmemiş.Şu an ki tek yapılacak iş abin halden anlıyorsa onunla anlaşmak sende işçi olarak değilde büroya yavaştan işleri öğrenmen.

1 fikir daha var açıktan işletme ya da iktisat okursanız şirketin muhasebesini size tutturmaya mecbur kalırlar.Bunu iyi değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Dayımın fabrikası var kuzenim benden 3 yaş büyük 23 yaşında o da depoda çalışıyordu bayaa süre çalıştı torba taşıdı sabahtan akşama kadar.Sonra üni okudu üst üni. de değil bölümü de zor değil.Şimdi ?.Kısa dönem askerlik yapıp geldi 0 Mercedes aldılar oğlana fabrikanın yarı başkanı. Senden büyük abin olması biraz dezavantaj ama belki de babanız emekli olana kadar abinize işi öğretmeye çalışıyordu şimdi 2 kişiye öğretse muhtemelen senin fikirlerin biraz tezat seni seçmemiş.Şu an ki tek yapılacak iş abin halden anlıyorsa onunla anlaşmak sende işçi olarak değilde büroya yavaştan işleri öğrenmen.

1 fikir daha var açıktan işletme ya da iktisat okursanız şirketin muhasebesini size tutturmaya mecbur kalırlar.Bunu iyi değerlendir.

abimle iyi anlaşırız bi sıkıntı varsa hep birlilkte çözeriz... fikir uyuşmazlığı asla olmaz.. varsa bile ben sesimi keserim kenera çekilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Babalıktan red et. Bakalım ne diyecek?

öyle birşeyi para için yapamam...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.