Şimdi Ara

kira geliri ile hiç çalışmadan gecinmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En büyük hayalim nasıl olacak bu kira geliri ile hiç çalışmadan nasıl gecincez bir yolu varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadan babadan kalma 5-6 bina kalırsa geçinirsin.
  • Babamdan 4 arsa kalıyor tek varisi benim olurmu ki böyle

• oha abartma 5-6 binan olsa trilyonluk olursun

3 daire olsa birinde sen otursan 2 tanesinden kira alsan kendi yağında kavrulursun
  • Babamdan 4 arsa kalıyor satıp daire alsam olurmuki öyle

• turbo diye geldim değilmiş çıkıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliadam123

Babamdan 4 arsa kalıyor satıp daire alsam olurmuki öyle

arsala nerede,tarla mı,imar izni var mı,hisseli mi müstakil mi,hangi bölgede ileride değerlenir mi,bunlar önemi yoksa allahın unttuğu yerde ise bişeye yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev kirası düşük geçinilmez onunla ölü yatırım resmen riske girip para kazanmak varken evi kiraya vermek kadar saçma bir şey yok.Arsaların varsa satarsın iş yürütürsün illaki birinden kar yaparsın yaptığın kar evlerin toplam kirasından yüksek olur.Eskidendi bu tip şeyler eski kiralar 200-300 liraydı ama o parayla yapabileceklerinin sınırı yoktu.
  • 3 koyde 1 şehirde koyde olanlarda evde var fiyat yükselir evde ahır gibi değil ha dubleks

• O sistemi kursam ben de süper olur ya

• köydeki arsalardan bi cacık olmaz kardeşim onları geç
  • Şehir merkezinde büyükçe boş arsa var

• Bir daire kendini 20 senede amorti ediyor bence çok saçma bir yatırım olur.

• istanbulda 4 tane daire oldu mu güzel güzel yaşarsın 1 tanesinde kendin oturursun 3 ünüde kiraya verdin mi tamamdır. neden 2-3 tane değilde 4 tane diğenler için kiracı bulamazsa bir süre diğerlerinde bulur 3 tane daire istanbulda kiracısız kalmaz . beşiktaş ortaköy falan saymıyorum kiralar 1500 dan başlıyor en kötü
  • Tabii başlığı Death Note'taki Kira gibi okuyup, "Kira geliri de ne olaki?" diye kendi kendinize sorgulayabiliyorsunuz da..
  • Direk 100 milyar basıp ev alarak kirayla geçinmeye çalışmak saçma bir yatırım olur, Ancak 10-15 üzerine kredi çekerek alınan ev gayet güzel bir yatırım bence. Kirası kendi kredisini ödüyor, Ki istanbul gibi bir yerde boş ev asla olmuyor. Bunun üzerine kiraya her yıl zamda geliyor değeri de artıyor, daha ne olsun.
  • her gelen kiracıda kira ödemiyor bunu bilin 6 ayda dava ile cıkab var 5 kuruş ödemeden hemde artık kanun dolandırıcıdan yana
  • Bina demisler eger ayda harcıcagın para 4000 se 3-4 daıre yeter

• Sağlam yer ekira verirsen rahat olur başın ağrımaz geçinip gidersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.