500 dolar ücretten mi bahsediyorsun hocam bak sen amerika ile ilgili çok şey söylüyordun sürekli orada bu ücreti afedersin tuvaletlerini ettikten sonra bir taraflarına sürüyor mc donalds da çalışan 18 yaşındaki dostumuz bizim halk zaten anca telefon alır artık ev, araba alıp üremek türkler için imkansız. biz senden razıyız reyiz |
Asgari ücreti beğenmeyen 18-25 yaş grup. (2. sayfa)
-
-
Dünyada herkes abd ab de doğmuyor 8 milyar insan yaşıyor bu dünyada özendikleriniz nüfusda küçük bir azınlık para beğenmiyorum çalışmam dersen hayatında hiç bir şey olmaz ot geldin ot da gidersin bu dünyadan olacak olan o, isterse babanın partisi gelsin başa hayatında değişen birşey olmaz.
-
Tecrübe olduğu halde para vermiyorlar o zaman çalışma saatini kendim ayarlayacam ilana esnek çalışma saatlerine uyum gösteren diye saçma sapan işlere son verecekler ?
-
Akıllıca çalışıp sabredenler için güzel fırsat sunuyor bu ortam. Kısa sürede sivrilip rekabette çok kolay öne çıkabilirler. Diğerleri de ağlamaya devam edebilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ev bile tutamayacakları parayı neden kabul etsinler???? eskiden asgari ücretin yarısına ev bulmak mümkündü.
-
kerimcen sen aklını peynir ekmekle yemissin Allah sana doğru yolu göstersin amin amin amin. eğer para biriktirse ve ailesi paraya ihtiyacı yoksa hadi tatile gitmeyi telefon değiştirmeyi anladım, ama otomobil ev nasıl alacak nasıl evlenenecek, nasıl çocuk yapacak bu adam,
-
bencede otursunlar beklesinler yıllarca mehdi iner belki malesef giden kaybolan yıllar geri gelmiyor.
aile evinde yaşayan genç için gayet iyi para ailesine para vermiyorsa küçük kız kuzi avm tezgahtar maaşıyla çeyizini bile full hazırladı evlenecek yakında telefonu bile iphone 14.
ev alamam araba alamam kafasıyla olmaz o bir adım ileri gidilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2024; 18:53:36 > -
evlenene kadar 6-7 yıl çalışmışlığı çarp canım bankaya at bak ne oluyor herkes çatır çatırda evleniyor.
ne evi yahu ab abd herkes ev sahibi zengin zaten aynen evi olmayan insan yok evlenmek için ev sahibi zengin olmak şart.
kaçınızın babası evlendiğinde ev sahibiydi malı mülkü vardı acaba? 10 da 2 bile değildir rakam, dünyadaki çok büyük çoğunluk gibi kiraya evlencen eşinde çalışçak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2024; 18:39:55 > -
@kerimcem bir konuda ne söylüyorsa, tersi doğrudur. Tecrübeyle sabittir.
17 bin para mi ya? Orta seviyede standartta bir hayat yaşamak için bile aylik 150-200 bin paraya ihtiyaç var.
Günlük bin TL zaten harçlik olarak gidiyor. Bir peynir 200 TL. Bir kahve, 150 TL. Dişarda kiz arkadaşinla ya da ailenle yemek yesen, en az 1000 TL tutuyor.
Arjantinin ekonomisi batikti, enflasyonu bizden fazlaydi. Mileiye çilgin dediler, adam 6 ayda enflasyonu bitirdi. Yapan yapiyor Kerimcem.
-
Dalgamı geçiyorsun 17 bin paramı 1 ay 17 bine çalışılırmı?Asgari ücret maaş değil köpeğe sadakadır o paraya 1 kişinin bile çalışmaması gerekmekte.Ülkede fiyat algısı iyice bozuldu.
-
Günlük harcamam 3500 TL civarında. Bana YTÜ EHM mezunu olmama rağmen 30 bin TL bile teklif etmiyorlar, neden çalışsın bu millet? Et masrafım aylık 45000 TL ve ben zengin değilim, powerlifting yapan sıradan biriyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışmayıp napıcan yıllarca siyasi mehdinimi bekliycen ? 400$ geçtim ayda 100$ çalışan milyonlar dolu bu dünyada dünya lay lay lom biryer değil.
Sizin kafadakiler batıda homeless oluyor, yaşlı anan baban kazık kadar adama bakmak zorunda değil batıda sağlıklıysan çalışmıyorsan o dediğin köpek gibi kapının önüne konuyon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2024; 20:44:12 > -
Bu arada gut hastasıyım, diyete girmem şart.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler asgari ücreti beğeniyor.
40'ında emekli olan amcalarıyla teyzelerini beğenmiyorlar. Ücretle sorunları yok, sizi beğenmiyorlar da kibarlıklarından öyle söylemiyorlar.
-
%70 enflasyon olan bir pazarda 17000 kazanan birisi çalışarak en fazla 300000 tl karşılığı alım gücü biriktirebilir.
Yatırım yapsın, uyanık olsun, arazi rantı nerede varmış öğrensin... tabii, ama bunlar için de vakit lazım. Ünlü bir zenginin dediği gibi: çok çalışırsanız kazanmak için zamanınız kalmaz.
Gençler akıllıdır. Şimdikiler daha da akıllı.
-
Ekonomi arz talep ilişkisiyle oluşur.
Asgari ücret diye bir şey olmamalı.
Devlet bu konuda belirleyici olmamalı.
Özel sektör pozisyona göre ücreti belirler. İşine gelen çalışır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya siz bu keroyu ne ciddiye alıyorsunuz? 10 senedir aynı şeyleri yazıyor. Zamanında pastanede, vatan bilgisayarda biraz çalışmış yaşı gelmiş 40'a belki 10 senedir evde oturuyor. Hep aynı şeyleri yazıyor. Cevapları bile aynı. Sıkıştı mı yalan atar kurtulmaya çalışır. Bütün gün evde oturan işsizin teki ailesine yazık.
Bunu bloklayıp kurtulacaksın. Konuşmaya değmez.
-
Türk Gençleri Muharrem İnce'yi Dersimli Kemal ve Çetesi için linç edip de IQ su 70 insanlardan medet umdu ya, Türk Gençleri bir haltı hak etmiyor. Kusura bakmayın ama geleceğinizi bilerek ve isteyerek yaktınız. Şimdi bize telefon alamıyoruz diye ağlamayın!
İki taraftan da oy alabilecek tek adayı kendi ellerinizle Dersim Çetesi istedi diye boğdunuz.
Bugününüz size inanmadığınız Tanrı tarafından verilen cezadır!
2028'de eminim İnce ya da kazanacak adaylar dururken siz gidip piyanist Fazıl Say gibi birine oy vermezseniz ben de bir halt bilmiyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 28 Temmuz 2024; 21:56:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkede herkes asgari ücrete endeksli saçmalığın daniskası bunun sebebi asgari ücrete çok zam yapılması komünizm geldi sanki herkes aynı maaşı aliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X