Şimdi Ara

asena nın 2 milyonluk aracına vurmuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asenanın 2 milyonluk aracına alkollü sürücü vurmuş, Allah kurtarsın diyorum.
    Suçlu 2 milyonluk arcı yol kenarına parkeden asenamı, sürücümü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Asenanın 2 milyonluk aracına alkollü sürücü vurmuş, Allah kurtarsın diyorum.
    Suçlu 2 milyonluk arcı yol kenarına parkeden asenamı, sürücümü.

Star tv de mi gördün hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümleye takıldım ben, yani benim venenom olsa yola parketsem, gelip vurmak durumunda mısınız?

• Geçen görüp beğenmiştim nazarım değdi heralde

• Yazik olmus bi de sahin falandir simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

Son cümleye takıldım ben, yani benim venenom olsa yola parketsem, gelip vurmak durumunda mısınız?

Olduya belki insanlık hali bir sıkıntı oldu vurdu, adam nasıl kurtulacak peki ,ufacık kırık 30 bin tl daha büyük hasar olsa ne olacak.
    kapıya vursa belki 200 bin tl tutacak ,oda gitsin otoparka çeksin .

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Nephren-Ka

Son cümleye takıldım ben, yani benim venenom olsa yola parketsem, gelip vurmak durumunda mısınız?

Olduya belki insanlık hali bir sıkıntı oldu vurdu, adam nasıl kurtulacak peki ,ufacık kırık 30 bin tl daha büyük hasar olsa ne olacak.
    kapıya vursa belki 200 bin tl tutacak ,oda gitsin otoparka çeksin .

Şahin olsa sümbül olsa sorun yok huracan olunca sorun hemi:) şehir içinde sıkıntı oluşturmayacak hızda gideceksin. Ozaman kural koyalım lambosu ferarisi olan sokağa park edemez
    Bu mantığa göre kaldırımlarında kalkması lazım mazallah adamıda ezersin sıkıntı olur falanfalan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben demek istediğini anladım hocam , evet yeni bir sümbül alırsın yenı bi Şahin alirsin ama bundan alamazsın Allah korusun oldu da bır an kaydı araç veya bir terslik oldu kısmet işi kaza geliyorum demez adı üstünde kaza bu araca dokundun nasıl odiceksin parasını huracan aldım huhu deyip sokağa mı bırakmak gerek

• Ayrıca şehir içinde belirli hız yapacaksın demişsiniz herkes dogru biz mi yanlişiz sokak girişlerine park edenler aaracın arkası dışarda onu ıcerde bırakanlar caddeye direk koyup gidenler ayrıca kaza sadece hızdan olmaz bırı gelir sizi sıkıştırır sizde gıder vurursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Ben demek istediğini anladım hocam , evet yeni bir sümbül alırsın yenı bi Şahin alirsin ama bundan alamazsın Allah korusun oldu da bır an kaydı araç veya bir terslik oldu kısmet işi kaza geliyorum demez adı üstünde kaza bu araca dokundun nasıl odiceksin parasını huracan aldım huhu deyip sokağa mı bırakmak gerek

Aynen asenanın arabasına vuracağıma, o gelsin benim arabama vursunda ,ben yaptırayım daha iyi. Herkes anlamamış ama insan ömrü yetmez ödemeye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.