Şimdi Ara

Arabasını çalan şahsı polis 3 kere bulup yakalayamadı kendı yakalayıp öldürdü 15 yıl hapiscezasıaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arabasını çalan şahsı polis 3 kere bulup yakalayamadı hırsız araçla izini hep kaybettirdi. Araç sahibi kendı yakalayıp öldürdü 15 yıl hapis cezası aldı. Ya valla şaka değil burası Türkiye konuyu şaka sanıp kapatmayın :)


    Polis memuru kuzeniyle çapraz ateş açıp Mustafa Alınç’ı öldürmüştü! İş insanı Ömer Er ile ilgili dikkat çeken karar - Son Dakika Haberler (mynet.com)


    Olay, 5 Şubat 2020’de Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'nde meydana geldi. Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşayan iş insanı Ömer Er, otomobiline, otostop yapan 2 genci aldı. Er, Bursa'ya gideceklerini belirten gençlere, kamyon garajına bırakabileceğini söyledi. Er, bir süre sonra aç olduklarını öğrendiği ikiliye lokantada yemek ısmarladı. Lokantadan çıktıktan sonra gençlerden biri, otomobili kullanmak istediğini söyledi. Ömer Er de anahtarı verdi. Koşarak otomobile binen 2 genç, kaçtı. Er'in ihbarı üzerine polis ekipleri, harekete geçerek plakası tespit edilen otomobili aramaya başladı. Yaklaşık 2 saat sonra otomobil, Karacabey ilçesindeki trafik kontrol noktasında görev yapan polis ekiplerince fark edildi. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan genç, otomobili kent merkezine sürdü. 2 genç, otomobille 3 akaryakıt istasyonundan yakıt alıp, ücretini ödemeden kaçarken, polis ekipleri alarma geçti. Kentteki '45' plakalı tüm araçlar durdurulup, kontrol edildi. Akaryakıt istasyonlarının güvenlik ve mobese kameraları dahil 1200 görüntü incelendi. Yapılan incelemeler sonunda otomobili kullanan kişinin, Mustafa Alınç olduğu tespit edildi.


    Otomobilin sahibi Ömer Er de Bursa'ya geldi. Er, Keles Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru kuzeni Halil İbrahim Er'i telefonla arayıp, kendisine yardımcı olmasını istedi. Ömer Er ve kuzeni Halil İbrahim Er, kent merkezinde otomobili aramaya başladı. Polis ekipleri, 1 gün sonra otomobili fark etti. Polisin 'dur' ihtarına rağmen Mustafa Alınç, otomobille kaçmaya devam etti. Alınç, Geçit Mahallesi'ndeki zeytinlik alana girerek, bir kez daha izini kaybettirdi. Ancak durumdan haberdar olup bölgeye gelen Ömer Er, otomobili gördü. Er ve polis memuru kuzeni, otomobili çapraz ateşe aldı. Tabancalardan çıkan mermilerden biri, Alınç'a isabet etti. Alınç'ın kontrolünden çıkan otomobil, zeytin ağacına çarptı. Ömer Er ve kuzeni, olay yerine geldikleri aracı bırakarak, kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Alınç'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Ömer Er tutuklanırken, açığa alınan Halil İbrahim Er de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.








  • Her şeyi anlıyorumda habere göre lokantadan çıktıktan sonra gençlerden biri otomobili kullanmak istediğini söylemiş. Otomobilin sahibi de anahtarı vermiş  WTF ? Abi sen tanımadığın sadece yolda karşılaştığın kişilere niye arabanın anahtarini veriyorsun . Ya arkadaş fazla sapmış yada her şey anlatıldığı gibi değil .

    İlk kontrol noktasında dur ihtarına uymuyor, kaçıyor. 3 istasyondan yakıt alıp parasını ödemeden kaçıyor. Sonra tekrar dur ihtarına uymayarak kaçıyor.


    Allah korusun, çalınıp patlayıcı yüklendikten sonra terör eyleminde kullanılacak olsa polislerimiz el sallayıp dur dediğiyle kalacak. Zorla durdurmak için daha ne olması gerekiyor?

    Sonuna kadar katılıyorum, ben de kimseyi almiyorum araca.

    Kaza yaparsin ölür basina bela, yaninda kalp krizi gecirip ölse derdini anlatana kadar aylarca yatarsin, üstünde madde vardir silah vardir cevirmede aramaya girersin dert, aranmasi vardir yardim etmekten başın agrir, her sey olabilir.

    Hırsızı ugursuzu zaten apayri bir mesele.
  • o kadar insanlık yapmış birde yemek ısmarlamış sonuc bu turkıye gerçekleri can ve mal guvenliğimiz yok

  • sadece hapis yatan kişiye üzüldüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen kullanıcısına yanıt

    Bir de açığa alınan akrabasına. Bunlar daha hiç. Bu adalet(!) sürdükçe neler neler çıkacak daha.

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Her şeyi anlıyorumda habere göre lokantadan çıktıktan sonra gençlerden biri otomobili kullanmak istediğini söylemiş. Otomobilin sahibi de anahtarı vermiş  WTF ? Abi sen tanımadığın sadece yolda karşılaştığın kişilere niye arabanın anahtarini veriyorsun . Ya arkadaş fazla sapmış yada her şey anlatıldığı gibi değil .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Evet bendeki ip de orada koptu. Tanımadığın rastgele bir kişiye anahtarı niye verirsin ki. Şaka gibi olay.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kontrol noktasında dur ihtarına uymuyor, kaçıyor. 3 istasyondan yakıt alıp parasını ödemeden kaçıyor. Sonra tekrar dur ihtarına uymayarak kaçıyor.


    Allah korusun, çalınıp patlayıcı yüklendikten sonra terör eyleminde kullanılacak olsa polislerimiz el sallayıp dur dediğiyle kalacak. Zorla durdurmak için daha ne olması gerekiyor?

  • Hikayede yanan iki kişi var, biri Ömer Er diğeri kuzeni polis. Bursa'da otomobil hırsızlığı çok yüksek. Elini kolunu sallaya sallaya geziyorlar, polis falan hak getire.


    Devlet sinir uçlarına dokunmadıkça o kadar hantal ve vurdumduymaz ki.

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    alkol vs olabılır polis tanıdıgı oldugu ıcın nasılsa cevırmede ceza yazmazlar dıye dusunuyor olabılır rahat bırı yanı yemek vs de ısmarlamıs zaten. Yorgunsa aracı da kullan dıye verebılır. Cogu kişi uzun yol cok yapınca bla bla car vb uygulamadan bırılerını bulup uykusuz oldugundan arabayı kullan dıye verebılıyor oda varr


    Ayrıca içtiğine uyku hapı vs de katmıs olabılırler uykusu gelınce aracı vermıs olabılır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treyturop -- 5 Ekim 2022; 15:34:19 >
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt

    savcı ıznı gerekıyor

  • Çapraz ateşe almışlar. Demek ki adamların sinir uçlarınabaya dokunmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya definecilik ya sapkınlık arkasından mutlaka başka bir hikaye çıkar,


    o kadar alık adam polisin yakalayamadığını zeytinlikte çapraz ateşe alamaz.

  • Agresif Orta Saha Melo A kullanıcısına yanıt

    polıs bıle yakalayamıyorsa tabıkı ulkede cinnet geçirmek gayet normal bu olay. Araba almak ıcın yıllarca para bırıktırıyor ınsanlar

  • sakın sakın sakın

    otostopçuyu aracınıza almayın


    olur da kaza yaparsanız sigorta firması bile peşinizi bırakmaz.


    Evi arsayı arabayı satsanız ödeşemezsiniz.

  • Arabanın anahtarını tanıdığıma bile vermiyorum arabam kıymetlidir arkadaş.

  • Abi benim aklım almadı. Herif GTA oynar gibi gidip arabayı çalıp etrafta gezmiş ya… Benzincilerden benzin alıp kaçmış vs. Bu nasıl bir olay ya? 😳 Muhtemelen yakalansaydı salınacaktı hemen. Bunun farkındaydı. Yaptıkları üstüne kar kalacaktı. İyi olmuş. Ceza verilen adama da yazık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazloo kullanıcısına yanıt

    mlsf hocam dingonun ahırı gibi bir ulkedeyız yonetıcıler hala madenleri göturme derdınde halk iç savasta yitip gidiyor işte

  • zero01 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum, ben de kimseyi almiyorum araca.

    Kaza yaparsin ölür basina bela, yaninda kalp krizi gecirip ölse derdini anlatana kadar aylarca yatarsin, üstünde madde vardir silah vardir cevirmede aramaya girersin dert, aranmasi vardir yardim etmekten başın agrir, her sey olabilir.

    Hırsızı ugursuzu zaten apayri bir mesele.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hırsızlık yerine sosyal medyadan bazı şahıslara saydırmış olsalardı anında paketlerlerdi über polisimiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Nasılsa yanımdalar nereye kaçabilirler ki diye düşünüp verdi büyük ihtimalle, elemanlar da adamı iyi kafalamış.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.