|
ASELSAN’dan Çelik Kubbe’ye yeni nefer: İHA avcısı EJDERHA
-
-
ne diyor bu @emrekaradag arkadaslar amacini bilen??? nedir niyeti bunlarin???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geliyor gelmekte olan.Bu silahlar bebeler oynasın diye geliştirilip üretilmiyor.
-
Ülkemin geliştirdiği her türlü silahtan neden rahatsız oldun da her konuyu parti seviyesine indiriyorsun?
drone'a en baba emf shield'ı bile yapsalar antenden darbeyi yediği an rf katı ve ötesi haşlama olur
_____________________________ -
rahatsız olmadım. propaganda malzemesi yapılması rahatsız ediyor sadece.. akp nin tek becerebildiği bu.. başka bi bok başardığı yok.
Bence akp yapmıyor.Tamamen bu vatanın öz evlatları yapiyorlar.Emegi geçen mühendisinden,çaycisina kadar eline emeğine sağlık.
yıllardır hic savaşa girmemiş bir ülke olarak ne derece güçlüyüz meydana çıkınca belli olur hic kimse boş değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20 yillik banka ve finansal piyasa danışmanlığı yapıyorum kredi faiz altin vs bilgi yatırım icin özelden yazin -
Haziran ve Temmuz aylarında PKK'nın 2 adet drone saldırısı var Kuzey Irak'ta. 12 asker yaralandı. Bu teknolojiler nerede? Sınırlar hallaç pamuğu, basit bir mağaraya girişte 12 asker öldü 7 si yaralandı bu teknolojiler nerede? Ormanlar yanıyor. Bir orman yangını var İHA lar nerede. Yönlendiremiyor mu ihalar kahramanları. Neyleyim böyle fayda sağlamayan propaganda silahlarını. Keşke düzgün kullanılabilse. Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Mesele en az yapmak kadar kullanabilmek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ F E N E R B A H Ç E -
Çok hızlı şekilde düşürmesi gerek. Savaşta birde denemek gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Hacı abi çok eleştirme bence. Bak ben konuya iki yorum yazdım ikisini de sildiler. Bu yorumu da silecekler muhtemelen. dhye de kayyum atanmış sanırım. tekrar söylüyorum tekrar silsinler. bu sitenin adı artık savunmahaber.com olmuştur ve sadece hükümet propagandası yapıp eleştiri yapanların yorumlarını silme üzerine kurulu bi sistemleri var
Envantere girmeyen sürekli şunu yaptık bunu yaptık haberleri artık sıkıcı gelmeye başladı. İran'ı gördük. İsrail içinden geçti. Önemli olan bu ve benzeri silah sistemlerinin yüzlerce, binlerce sayılarında evvantere girmesi. Malum sınırlarımız yol geçen hanı. Askerlerimize dronlar çarpıyor falan.
-
haberde envantere girdi diye birşey yazıyormuda nerdeydi diye soruyorsun. haber okumaktan aciz adamlar yorum yapıyor. senin yorumunun ne önemi varki
-
Okumaktan aciz diyorsun, sen yazdığımı ya okumuyorsun yada anlamıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ F E N E R B A H Ç E -
2022 PISA test sonuçlarına göre; eğitim gören öğrencilerimizin %29'u, okuduğunu anlamıyor.
Hiç de düşük bir oran değil
https://www.oecd.org/en/publications/pisa-2022-results-volume-i-and-ii-country-notes_ed6fbcc5-en/turkiye_d67e6c05-en.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
trollere yanıt verip bişeyler anlatabileceğinize olan inancınızı takdir ettim lakin bunu yapmak yerine not ekleyerek bloklamanızı şiddetle tavsiye ederim
Haziran ve Temmuz aylarında PKK'nın 2 adet drone saldırısı var Kuzey Irak'ta. 12 asker yaralandı. Bu teknolojiler nerede? Sınırlar hallaç pamuğu, basit bir mağaraya girişte 12 asker öldü 7 si yaralandı bu teknolojiler nerede? Ormanlar yanıyor. Bir orman yangını var İHA lar nerede. Yönlendiremiyor mu ihalar kahramanları. Neyleyim böyle fayda sağlamayan propaganda silahlarını. Keşke düzgün kullanılabilse. Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Mesele en az yapmak kadar kullanabilmek.
|
|
Bence akp yapmıyor.Tamamen bu vatanın öz evlatları yapiyorlar.Emegi geçen mühendisinden,çaycisina kadar eline emeğine sağlık.
|
|
rahatsız olmadım. propaganda malzemesi yapılması rahatsız ediyor sadece.. akp nin tek becerebildiği bu.. başka bi bok başardığı yok. |
|
Hacı abi çok eleştirme bence. Bak ben konuya iki yorum yazdım ikisini de sildiler. Bu yorumu da silecekler muhtemelen. dhye de kayyum atanmış sanırım. tekrar söylüyorum tekrar silsinler. bu sitenin adı artık savunmahaber.com olmuştur ve sadece hükümet propagandası yapıp eleştiri yapanların yorumlarını silme üzerine kurulu bi sistemleri var |
|
haberde envantere girdi diye birşey yazıyormuda nerdeydi diye soruyorsun. haber okumaktan aciz adamlar yorum yapıyor. senin yorumunun ne önemi varki
|
|
Okumaktan aciz diyorsun, sen yazdığımı ya okumuyorsun yada anlamıyorsun.
|
|
Envantere girmeyen sürekli şunu yaptık bunu yaptık haberleri artık sıkıcı gelmeye başladı. İran'ı gördük. İsrail içinden geçti. Önemli olan bu ve benzeri silah sistemlerinin yüzlerce, binlerce sayılarında evvantere girmesi. Malum sınırlarımız yol geçen hanı. Askerlerimize dronlar çarpıyor falan.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı