Şimdi Ara

ASELSAN'da şimdi de tarikat örgütlenmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87
Cevap
4
Favori
27.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun aynısını daha önce de söylediniz.

"Cemaat devlete sızmış, bunna kargalar bile güler. "

"Fethullahçılar soruları çalıyormuş. Araştırdık iftira çıktı"

Azıcık adamsan şimdi konuş. Doğru muymuş, yalan mı? Kim haklıymış o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Forum boş değil sen ve senin gibiler yüzünden boş gözüküyor
    Forum neden boş, şahsi görüşümdür katılırsın katılmazsın sana kalmış. Forum insanların kurallar içinde yazdığı yorumlara karşı gereksiz polemik yapanlar yüzünden boş. Durup durup "Sen bilmiyorsun, siz böylesiniz, siz boşsunuz" şeklinde başkalarına sürekli ahkam kesenler yüzünden boş

Rahatsızlık veriyorsa okumazsın. Kural dışı olduğunu düşünüyorsa şikayet butonu var şikayet edersin. Beğenirsen artılarsın. Bu kadar basit forumu kullanmak...

Benim için forumun amacı gündemi takip etmek. Bir konuya girmek, dost meclisindeymişim gibi yorumumu yapmak. Yazdıklarımın içinde kinaye'de olur, mübalağa da olur, yeri gelir içinde tarih,bilim,genel kültür de olur. O an o konu ile ilgili ne aklımdan geçerse onu yazarım. Genelde de kimseye cevap vermemeye çalışıyorum ama böyle geliyorsunuz yazıyorsunuz ya bazen de cevap veriyorum işte.

Neyse sana ayırdığımız sürenin de sonuna geldik. Topu topu 14 mesaj atmışsın ülke ve dünya gündemine, o kadarı bile kafi muhabbeti daha fazla uzatmamak adına... Hadi bakalım şimdi

ASELSAN'da şimdi de tarikat örgütlenmesi

• Leipold kullanıcısına yanıt
    Evet 14 mesaj attım çünkü senin ülke gündemi dediğin şey senden olmayanı suçlamak kanıtsız ispatsız şeyleri gerçek gibi gösterip gündem oluşturmak. Suç at izi kalsincilik yapmak . ASELSAN roketsan gibi kurumlar bu ülkenin yüz akı olan onlar sayesinde askerimizin ölmediği harekat yaparken elimizi güçlendiren kurumlar. Elinde delil olmadan bu kurumlar şucu bucu olmuş demek iftira oluyor. Neyse yaşını bilmiyorum 35 yaşındayım bil diye yazdım. Aynı karikatürü 10 defa da paylaşsan senin gibilere tavrım bu olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fotoşop

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Evet 14 mesaj attım çünkü senin ülke gündemi dediğin şey senden olmayanı suçlamak kanıtsız ispatsız şeyleri gerçek gibi gösterip gündem oluşturmak. Suç at izi kalsincilik yapmak . ASELSAN roketsan gibi kurumlar bu ülkenin yüz akı olan onlar sayesinde askerimizin ölmediği harekat yaparken elimizi güçlendiren kurumlar. Elinde delil olmadan bu kurumlar şucu bucu olmuş demek iftira oluyor. Neyse yaşını bilmiyorum 35 yaşındayım bil diye yazdım. Aynı karikatürü 10 defa da paylaşsan senin gibilere tavrım bu olacak
    Güldürdün. Bu ülkede liyakatın kalmadığının kanıtlarıdır bunlar. Gerçekler ayan beyan ortadadır. TÜBİTAK'tan tut, ASELSAN'a kadar bu kadrolaşma devam etmektedir. Yaş senin için bir saygı bekleme parametresi ise söyleyeyim bende 35 yaşındayım, mühendisim, 3 yabancı dil biliyorum. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bil diye söylemiyorum bilmesen de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 26 Kasım 2019; 14:9:39 >

• Leipold kullanıcısına yanıt
    Ben yaşı ergen gibi yazdığın için söylemiştim. Kadrolaşma her zaman olan biseydi zaten bu zaman özel birşey değil . Ama sana dokununca tepki vermek bazı insanların özelliği

• borsada aselsandan uzak durmak gerekli.
  • Bakin çapulcular bunlarida tarikatlar yaptı
    Facebook Watch
    HİSAR -U S-400 LERİN YERİ ALACAK ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=421397902076250&id=555307391640315

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ayavas kullanıcısına yanıt
    Vatan.tv'yi görünce gerisine bakmadim. Şu milleti dolandıran kanal değil mi bu?

www.sikayetvar.com
    Vatan Tv - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/vatan-tv

• lisede sınıfta kalan bi çocuk vardı hocalar acıma notuyla geçirmişlerdi şimdilerde aselsanda çalışıyor sanırım kulakları çınlasın
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla uzatmayalim, hala ergen vs. bos beles mesajlar yaziyorsun cidden gerek yok. Sen isine bak, bende birak icimdeki neyse onu yazmaya devam edeyim. Sen sag ben selamet devam edelim. Burada atisarak konuyu gereksiz yere doldurmanin anlami yok. Konu ile ilgili yorumun varsa yaz pasam, ama beni karistirma mumkunse senden ricam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Müslüman ağzı zikirli kardeşlerimin ASELSAN'a geçmesini çekemiyorlar ohh kudurun ağzı dualılar geliyor
    sizinkiler beceriksiz. torpille bir yerlere geliyorlar. Sonra da isi beceremiyorlar. Kafa diye saksı taşımayan adam, dini yapılanma, örgütlenme, tarikat işlerine girmez. saçma gelir. din benim ile allah arasında. Şeyhe bok yemek düşer. bitti.

Dolayısı ile herhangi bir tarikat örgütlenmesi, herhangi bir sirketin işlevselliğini bozacaktir. bunlarin girdiği her yerde aynisi oldu. en guzel ornegi de 15 temmuz. Bos belese subay olmuslar. Tarihin en beceriksiz darbe girişimini yaptılar... :D gercek subayların emeklilerinden 3 tanesi beylik tabancasi ile bunlardan 30 tanesini maymun etti. yaşlanmış, yakin gözlüklü 65'lik amcalar. :D gercek subay ile cakma subay farkı...

dinibutun muhendis zaten var. bol bol var. her yerde var. yonetici, formen, uzman, tekniker, bol bol var. bu kirimlarda da vardı ve gene var olacak. bunda bir sorun da zaten yok. tarikat vasitasi ile giren-yükselen tipler ise ise yaramaz tipler ve bu sirketleri, kurumları işe yaramaz hale getiriyorlar.

birilerinin işine gelir. aselsanin yapamadığını ozel sektor yapar. cuvalla para kazanır. bu da genelde bizim tayfa olacagi icin, sorun yok. siz kendinizi kandiradurun.

• akıllanmayacaklar.
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Birader sen ne diyosun ne gerçek subayu ne çakma subayı ?

Kafan mı güzel sağa sola gönderme yapıyorsun ki ?
    konu ile ne alakası var ?

Boş muhabbet yapma
  • 0M42 kullanıcısına yanıt
    Çıkmak çok kolay sanıyorsun herhalde? Cahilliğini suratımıza vurmana gerek yok. Bir kere en kötü turist vizesi başvurusu yapınca bile binbir türlü saçma sapan prosedür uyguluyorlar. Kalkmış "sen burda kalmışsın o zaman aptalsın" diyor Sen kurtaracaksan sana kolay gelsin. Bu sağ ve sol çomarları ikna edersen ne mutlu sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Birader sen ne diyosun ne gerçek subayu ne çakma subayı ?

Kafan mı güzel sağa sola gönderme yapıyorsun ki ?
    konu ile ne alakası var ?

Boş muhabbet yapma
    Gayet alakası var:

Gerçek subay: Bileğinin hakkı ile girmiş. Bileğinin hakkı ile yükselmiş. Önündeki engeller kaldırılarak, üstündekiler görevden alınmadan yükselmiş. Tüm eğitimlerden doğru geçmiş subay.

Çakma subay: Feto subayı. İmtahanda hile ile girmiş. Eğitimlerini hızlı hızlı koftiden almış. Hızlı yükselsin diye üstü olan subaylar görevden alınmış.

Gerçek subay da orduda. Çakma subay da orduda. Çakma subaylar darbe yapmaya çalıştı. Gerçek subaylar, çakma subayları öttüre öttüre engelledi. Hatta, emekli subaylar bile bu darbeye karşı koymak için beylik tabancaları ile kritik yerlere konuşlandı. Bunlardan ikisi Genel Kurmay Başkanlığında 30 kadar darbeci askeri maymun etti.

---------------

Söylediğim gayet açık. Feto da bir tarikat, bir dini örgütlenme. İşin doğası gereği, beceriksiz yuvası. Şükür ki öyle.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ağız üzerinde o kadar önemle durmaları, akla badeleyen şeyhleri getiriyo.

• UML kullanıcısına yanıt
    o badelemek değil bir kere şeyhin bal çeşmesi tımam mı
  • asderty A kullanıcısına yanıt
    Ama yapmayın yahu! Böyle derseniz konuşamaz ki hiçbirisi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.