Şimdi Ara

ASELSAN'da şimdi de tarikat örgütlenmesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
27.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda kesinlikle doğru haber. Ortaokulda aynen bu şekilde bir arkadaşım vardı fetö dersanelerinden mezun olup aselsan da işe girdi. Hala daha çalışıyor. Eminim büyük torpille döndüğüne.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah malum kişiyi başımızdan eksik etmesin bunlar olmasa biz ne yaparız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir cok kurum gibi burada da kadrolasma yapildigi belli, buna yok diyenlerin gozu makatinin deliginde galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Ben yaşı ergen gibi yazdığın için söylemiştim. Kadrolaşma her zaman olan biseydi zaten bu zaman özel birşey değil . Ama sana dokununca tepki vermek bazı insanların özelliği
    Bu konuya hemen cevap yazayım,
    Kadrolaşma denen şey her zaman yoktu. Tabiki nadirende olsa duyuyorduk ama bugünkü gibi vahşice değildi.
    Kendi çalıştığım bölümde Genel Müdürden iletilen talepleri bile bir şekilde reddettik bertaraf ettik,
    Çalıştığım bölüme isteğimiz dışında 1 kişi bile girmedi. Son değişimlerden sonra gelen adamı sonradan görmeye başladık sayısını takip edemez olduk.
    Ben de ayrıldım zaten.
    Şu anda bu şirketlerde iş nasıl ilerliyor biliyor musunuz?
    Tahtaya Genel Müdür taş derse o taş oluyor. Kimse gıkını çıkartamıyor. Bu durumun bütün yöneticilere sirayet ettiğini düşünün. Hiç bir yönetici kimseyi dinlemiyor. Ne derse o emir. Siz de buradan ülkemizi gururlandıracak işler bekliyorsunuz.
    Ben de isterimde şu anda geçmişin kaymağı yeniyor. Kaymak bitince esas durum ortaya çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataliz -- 27 Kasım 2019; 9:9:31 >

• Yazıya göre
    100 tane çipci bilim adamı hollandaya kaçmış
    Yerlerini sakallı mollalar almış
    Peki şimdi soru şu;
    Bu sakallı mollalar,
    kaçarken ayakları popolarına değen şu bilim adamlarından daha mı zekilerdi ki
    Son 90 yılda, Sapanından başka kendi üretimi olmayan bir silah sanayimiz,
    Şimdi Sihalar, Lazer silahları vs vs yapar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 27 Kasım 2019; 9:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eksik olmuş, irtica geliyoru gözlerim aramadı değil. Bu kombo eksik kalmazdı bir zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.