Şimdi Ara

ASELSAN'da şimdi de tarikat örgütlenmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
27.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tarikatı falan bilmem de, 5 para etmez, normal mühendis diye bile kapıdan sokulmayacak insanlar yönetici oldular.
    Yani memlekette durum neyse bu şirketlerde de durum o.
  • Müslüman ağzı zikirli kardeşlerimin ASELSAN'a geçmesini çekemiyorlar ohh kudurun ağzı dualılar geliyor
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    En son 15 Temmuz'da gördük ağzı dualıları.
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    bak kızmıycam doğruyu söyle senin derdin islamiyet ile değil mi ?
    Hristiyanlar getirilse çok sevinirdin ?
  • Tarikat örgütlenmesi nedir ya. Adamlar vakıf kurmuş işte. Cemaat değil bi şey değil. Yüz binlerce vakıf var. Vakıf bünyesindekilerin birbirlerine yardımcı olmasına ve bağış toplanmasına yarıyor. Gayet verimli bir şey.

TAI ve Aselsan, Bayraktar aşırı başarılı olup birilerini çıldırttıkça sesi neden CHP'den çıkıyor merak ediyorum. Durduk yerde bu milli savunma şirketlerine dadanmanın bi mantığı var mı ben merak ediyorum.

Chp her zamanki gibi yanlış ata oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duayla olsa islam alemi bu durumda olmaz, Suriyeliler Avrupa kapılarında telef olmazdı

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Ne chp si kardeşim, ne bayraktarı, kurumların, şirketlerin içini boşalttılar diyoruz. Nerede çöp var hepsini yönetici yaptılar diyoruz. Halen chp diyorsun. Ülkenin temeline dinamit koydunuz patlatmaya çalışıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    boom headshot !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Besmeleyle hedefini bulan tekbirle vuran bonbalar yolda deseniz ya
    bonibon? :D
  • Ülkenin kötü gidişatından mutlu olan okul çocukları çok burada .

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Şu anda yaşanan dinle , inen din arasında çok fark var.

• Ohhh süper elhamdülillah. Diplomasimiz de böyle: ASELSAN'da şimdi de tarikat örgütlenmesi
    Biz yakında dünya lideri olabiliriz bu arada.
  • Nereye baksak bir sorun çıkıyor karşımıza. Bu ne örgüt, tarikat, dernekmiş yahu ! Bir bitmediniz...
  • Önceki çalışanlar avrupaya gönderilmişmiş. Şirket sana orda 10.000 € maaş verse burda kim durur ya. Adamlar fırsatını bulmuş yapıştırmış. Hayat standartının yüksek olduğu geçinmenin daha kolay olduğu bilime çok daha fazla değer verilen yerde bir herkes yaşamak ister. Türkiye bilim adamını aydınını ülkesinde tutamıyor bu konuda çok gerideyiz.

Ayrıca sayın vekile sormak lazım önceki yıllarda neden hiç karşıt görüşten kimse alınmıyordu. CHP kendi görüşüne uygun adamları alınca bişey yok ama başkası alırsa suç öyle mi?

Ben yapılan işi savunmuyorum ASELSAN gibi bir yere teknik olarak donanımlı iyi üniversitelerden mezun yabancı dili olan vatansever kişilerin alınması gerekiyor. İşin içini tabi ki bilmiyoruz ama bu adamlar da profesör zaten Ancak sırf belli bir kesimin insanı diye (bundan 10-15 sene önce polis olmak isteyen fem dersanesine gidiyordu) liyakate bakılmaksızın en kritik kurumlardan birinde örgütleşiliyorsa Allah belalarını versin 1 kuruş hakkım varsa haram olsun.

• 15 fetöcü çıkaran kurumdan neden başka tarikatlar, cemaatler cikmasin?

• Bu tarikatların girdiği yerden ne teknoloji ne de bilimsel ilerleme çıkar.Geçmiş olsun Aselsana
  • konuya bak, sizde yurtdışına göçeceğinize kafayı çalıştırıp bu şirketlere girseydiniz.
  • Kandırıldık - Vol.2

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.