Arkadaşlar aşçılık okuluna gitmeyi düşünüyorum. Meraklıyım küçüklüğümden beri. Ama bu işin geleceği nasıldır. Günde kaç saat çalışıyor aşçılar ve en düşük en yüksek maaşları nasıl? Gastronomi okusam bide açıktan işletme okusam biraz sermaye yaptıktan sonra lokanta açsam diye düşünüyorum ama karar veremedim. Türkiye'de gastronomiye ilgi nasıldır. Üniversitede gastronomi tercih eden kişi sayısı nasıldır. Kısaca çok istenen bir meslek midir? Merak ettiğim konular bunlar. Tabi ki bu konuda burada bahsetmediğim şeylerede değinebilirsiniz. Teşekkürler.
Çok ağır şartlarda, stres altında çalışıyorlar. Eğer şef değilsen, köle olarak çalışıyorsun zaten. Bağırış çağırış, sürekli yemeği yetiştirme stresi. Öyle düşündüğün gibi yemeğimi yapar otururum şeklinde bir meslek değil yani