Bildirim
ascend p7 kullanıcıları yardım edebilirmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam normal kullanımda ısınıp ısınmamasını bilmek istiyorum vodafone de kullandım cayır cayır yanıyordu :S ama usb kablosu takılıydı sarj halindeydi o yüzdendir dedim normal kullanımda ısınma problemi yoksa almayı düşünüyorum _____________________________ -
Normal kullanımda ısınma problemi yok . Oyun oynarken illaki ısınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyun oynarken cidden yanıyor gibi oluyor ama sorun olmuyor sadece asphalt arar ara kasmalar oluyor o da mesela 30 saniye kasıp sonra çok çok akıcı oluyor ama setin ortamda,elleriniz de terlemiuorsa kasmıyor hiç normal kullanımda şarjı diğer telefonlar gibi 1 gün çıkarırsınız telefon çok güzel fakat diğer teller gibi çoklu işlem leri iyi yapamıyor mesela arka planda oyun açıkken dosyalara gitmesi uzun sürüyor gibi ama ben memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi batarya resetleme kodu
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın samsung
- gbox nedir
- android telefonda video açılmıyor
- miracast nasıl açılır
- format nasıl atılır
- dünyanın en ucuz telefonu
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X