Şimdi Ara

ASANSÖR TAM YERE DÜŞECEKKEN YUKARI DOĞRU ZIPLASAK DÜŞMEDEN ETKİLENİRMİYİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Filippa

o zaman ben bi tahta alirim yanima uçaktan atlarim tahtayida ayağisimin altina koyarim yere düşecekken tahta üzerinde ziplarim be gardaş ölmem be

Çok orjinal...
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 19:48:21 >

• asamsörden daha hızlı şekilde yukarı zıplaman lazım.

imkansız yani, zevk almaya bak derim
  • Chuck Norris için bile zor.
  • Hepiniz fizik terksiniz. Asansör aşağıya hızla ineceği için siz zaten basınçla yerden biraz yükseleceksiniz. Öyle hissedeceksiniz. Bırakın zıplamayı o basınçla kollarınız havaya kalkabilir. Lunapark'a hiç mi gitmediniz? Zıplama şansınız yok.

Ekleme: Onu bunu bırakın. 180cm boyunuz olsa. Asansör 220cm olsa. Zıplayınca kafa otomatik iptal zaten.
    Ekleme2: O kadar hızlı düşerken yere ne zaman temas edeceğini nerden bilebilirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 21 Eylül 2010; 16:49:22 >

• Soruya gel, ama bir ara bende düşünmüştüm bunu bir 5 - 10 dakika düşündükten sonra çok mantıksız geldiğini anlamıştım.
  • asansör 1. kattan düşüyorsa işe yarar tabi
  • asansör terk
  • valla benim düşüncem önce kmekiauyankauiamussvöcçjövtieuaün olur ondan sonra sende yucytuvrsqugaüauieüeai olursun arkasındanda uiasvş ciekyuanhmkü acüeaüittiae ve the end umarım yardımcı olabilmişimdir

• kafanı tavana çarparsın
  • hey guys look at this

is it true?

ASANSÖR TAM YERE DÜŞECEKKEN YUKARI DOĞRU ZIPLASAK DÜŞMEDEN ETKİLENİRMİYİZ?
  • başka yorum
  • beyler newtonla konuştum kendisi az sonra konuya açıklık getirecek

• beyler bakın otobüstesiniz otobus son hızla gidiyor
    eger zıplarsanız otobusun icinde, ne olur otobus gider siz yere indiginizde otobusun daha gerisinde yere iniş yaparsınız çaktınız mı arka koltukta

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Death...

quote:

Orijinalden alıntı: AlCaTRaZ__

fizik terk

bunu söylemek için girmiştim

Edit:asansör tavanında tutunacak bir yer varsa tutunabilirsin ama basınçtan dolayı kolların kopabilir

Forum terk. diycemde neyse bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

bunu paylaşcaktım bende tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

beyler bakın otobüstesiniz otobus son hızla gidiyor
    eger zıplarsanız otobusun icinde, ne olur otobus gider siz yere indiginizde otobusun daha gerisinde yere iniş yaparsınız çaktınız mı arka koltukta

Senin ayakkabılar sürtünmesiz galiba.
    Fiziksel olarak açıklama olayına hiç girmiyorum. Günlük hayat bakımından düşünürsek zıpladığın yer civarlarına düşersin. İstersen dene bunu. Beyin bedava.

• uslu bi çocuk olursan belki birgün şirinleri bile görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

beyler bakın otobüstesiniz otobus son hızla gidiyor

Senin ayakkabılar sürtünmesiz galiba.
    Fiziksel olarak açıklama olayına hiç girmiyorum. Günlük hayat bakımından düşünürsek zıpladığın yer civarlarına düşersin. İstersen dene bunu. Beyin bedava.

otobus hızını değiştirmez ise o esnada aynı yere düşersin...yataydaki hızlarınız ve dogrultularınız aynıyken, (otobusle aynı hıza sahip olursun, gaza basınca koltuguna yapısma hissi duymandaki neden seninde hız kazanman) sen birde yukarı zıplarsan yerçekimi etkisi ile düşeydeki hızın + dan tekrar sıfıra dondugun süre boyunca yataydaki hızın otobusle aynı kalmıs olacagından aynı yerde olrsun..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.