Şimdi Ara

ASANSÖR TAM YERE DÜŞECEKKEN YUKARI DOĞRU ZIPLASAK DÜŞMEDEN ETKİLENİRMİYİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET SORU GAYET AÇIK ASANSÖRÜN İÇİNDESİNİZ VE ASANSÖRÜN İPLERİ KOPTU TAM YERE DÜŞECEKKEN YUKARI DOĞRU ZIPLARSANIZ YARALANMADAN KURTULURMUSUNUZ ???

• fizik terk
  • Elimdeki pompalıyla kafana nişan alıp tetiği çektiğim anda kendini geriye itsen beynin patlar mı?
  • bunu bende düşünmüştüm
  • Aşşağıya atıyorum saniyede 10 metre hızıyla düşüyorsun, senin saniyede 1 metre çıkabilcek güçte zıpladığını varsayarsak saniyede 9 metre hızla yere çakılırsın.Kendini yukarı çıkıyormuş gibi hissetsende, içinde bulunduğun ortam çok daha hızlı bir şekilde düştüğü için zıplmanın kurtulmaya etkisi yok denecek kadar azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 21 Eylül 2010; 16:09:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlCaTRaZ__

fizik terk

bunu söylemek için girmiştim

Edit:asansör tavanında tutunacak bir yer varsa tutunabilirsin ama basınçtan dolayı kolların kopabilir
  • senin açtığın konularda sorun mu var... 5 dakika önce açılan konu 1000 küsür kere okunmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asansör düşerken ayakların yere değecek mi zannediyorsun ?
  • burnun bile kanamadan ölürsün.

yine biliyosunuzdur belkide
    asansörün yere çakılması
    biraz zor

tarihi eser bir asansör lazım..
    şimdi asansörlerin tük halatları kopsa bile
    ole filmlerdeki gibi aşağıya çalılmazlar.

belli bir hızın üzerinde çıkınca
    otomatik olarak fren sıkar..
    asansöre bu yüzden biniyorsan kormadan bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

senin açtığın konularda sorun mu var... 5 dakika önce açılan konu 1000 küsür kere okunmuş

adam F5 Monster beyler
  • G kuvvetine karşı koyabilirmisin? Sanmıyorum, hızı bilinse daha iyi olur ama hızlı olduguna göre zıplamanda biraz zor olacaktır.

Istersen Asansorü olan bir yerde denersen bize sonuçu bildirebilirsin. Yaşarsan tabi : )
  • Eğer becerebilirsen sen seçilmiş kişisin demektir
  • yere düşerken bırak sıçramayı ayaklarını yerden 1 cm kaldıramazsın..
  • o zaman ben bi tahta alirim yanima uçaktan atlarim tahtayida ayağisimin altina koyarim yere düşecekken tahta üzerinde ziplarim be gardaş ölmem be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

o zaman ben bi tahta alirim yanima uçaktan atlarim tahtayida ayağisimin altina koyarim yere düşecekken tahta üzerinde ziplarim be gardaş ölmem be

Tahtayla uğraşma havada sıçra, hatta zorlarsan uçarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 21 Eylül 2010; 16:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

yere düşerken bırak sıçramayı ayaklarını yerden 1 cm kaldıramazsın..

O dediğin hızla yukarı çıkılırken olur.
  • Adam akıllı birşey tartışcanız zamanı göremicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa
    o zaman ben bi tahta alirim yanima uçaktan atlarim tahtayida ayağisimin altina koyarim yere düşecekken tahta üzerinde ziplarim be gardaş ölmem be

gayet mantıklı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

senin açtığın konularda sorun mu var... 5 dakika önce açılan konu 1000 küsür kere okunmuş

Herkes bu sorunun sorulmasını bekliyormuş
  • Konu 644136344563545634454344563453341533554334676634266464906746462456234466341661936193627. kez acıldı

cevap: her türlü ölüyosun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.