Şimdi Ara

Asagidaki r600a boru ezikliğinde ne yapılmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sözde yeni sıfır ancak dışarı çıkıntılı olduğundan itilip duvara dayandığı anda hasar gorecek borularla, koruma kapağı dahi olmadan bu sekilde teslim edilmis buzdolabında;

    -- Bu boruda bu haliyle catlama kırılma olasılığı sağlıklı boruya oranla nasıldır ve nasıl bilebileceğiz net olarak bunu?

    -- Duzeltmeye calısarak ilave gereksiz fiziksel etki riski daha cok arttırmayacak mı?

    -- Her hangi olası tıkanma nedeniyle cıkartacagı sorunlar nelerdir?

    -- Konu r600a patlayıcı gaz iken bu boru hakkında hangi yontemle ne yapılmalıdır?

    https://www.youtube.com/watch?v=iMHQfvicb58&list=PLI8coDiuXClGwH4YxtaZ6rFo00Z0swDTf&index=15


    -- Dolap kapakları açılınca içerdeki fanlar durmuyor, içerdeki soğuk havayı dışarı üflüyor bu yüzden. Kontrol kartına firmware olaslığı mevcut değil iken, tahinen nasilbir cozum bulunabilir?


    -- Kompresor icin eskisi gibi sogutmaya yardımcı olan bir fan yok arkada ki dogrudan cayır cayır calısıyor dokunamıyorum. Yeni motorlarda eskisinden farkli olarak uygulanan dah adayanıklı malzeme ve icerik dahilinde, r600a ile calismak üzere kabul edilebilecek max üretici calisma sıcaklık limiti nedir?


    kompresor:

    069A

    TG114YX030806461J1L

    jia xipera TG114Y

    R600a


    Asagidaki r600a boru ezikliğinde ne yapılmalıdır?

    Tesekkurler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ideainnova -- 14 Haziran 2022; 2:23:11 >







  • Üstünde suyu biriktiren hazne soğutuyor. Diğer yazdıklarını ise pek anlamadım. Soru gibiler ama değil gibiler de...

    bilemedim.

  • Hocam kompresörü soğutmak istiyosan eğer sessiz bir kasa fanına bir adaptör bağla tak 7/24 çalışsın, faturaya etkisini hissetmezsin bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustteki kap degmiyor bile duzgun ki degse bile icinde su yok ki buharlasarak lineer bicimde sogutsun, yani kap kompresoru sogutmak icinden cok kompresor ustu açık unutulmuş kettle gibi.


    fan kullanimi evet pratik cozum, ancak kasa icinde olsun veya her hangi ortamda, homojen sogutma icin fiziksel yeterlik dikkate alinarak sogutma yapmak gerekli, 2 adet fan iceriye ufleyip yuksek basinc olusturup yavasca kompresorden yayilan isinlar gibi out portlardan ciksa homojen sogutma olabilir, aksi halde bir bolgesi serin kalani cayir cayir çöl etkisi gibi, yani cpu icin alümumyum bloğa uflemek degil 1cm lik fanla cpu nun bir kosesine uflemek gibi bir durum. Uretici specleri lazım chip sogutma datasheet speclerine bakar gibi ki aslen ısınan kompresor degil gazın kendisi, e bu kadar gaz surekli sıkıstırlarak bu enerji ısı olarak kompresore veriliyorken, bu verilen enerjisinin uzaklasmasi gerekmez mi? Kompresor 60+ iken cikis borusu dogrudan 70+ idi, zaten bu yuzden asıl yanaklarda sogutma yapiliyor, kompresor az bile isiniyor, fakat classA power amp larla ugrastiktan sonra bazen cozum ne olursa olsun fan kullanmak iken, r600 i,le mnik blokta olusan ısı kontrol dısına cıkabileceginden r600 sistemlerde ortamdan ve fan garantisinden alinip passive sogtma pratik garantisinealinmis, dogru yapilmis, asil dogru olmayan neden r600 kullanayim derdim ne bu kadar maliyet dusurmekle?


    Patlayici yanici olmayan guncel dolaplar var, listesien ulasmak kolay olmuyor, r600 sadece belirli limitlerde kullanilabilir, ornegin 50 gr gib, su an net degeri hatirlamiyorum fakat bu limit varliğini okudum. Bu limiti asan yani dah abuyuk tahmini gardrop modeller eski gazı kullanmak zorundalar gibi duruyor. Bilenler modelno lari gaz tipi ile birlikte iletebilirler mi?





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.