Şimdi Ara

Artik Thottbot Tarih Oldu (Ust konu olsun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bunu yaptım da ekranda paso Unknown language yazıyor. Sinir oldum. Normal mi onun yazması ?
  • hayır degil bu arada ss cekecem oyuna girilmiyo ne hikmetse
  • Bende olan bütün databaseler: http://r a p i d share.com/files/30733658/datebasefull.rar
  • Açıkçası indirmedim trojan olup olmadığını bilmiyorum ancak ben addon kullanmaya alışmadığım için indirmedim Addonsuz da oynanabilir aşağı atıp thottbota bakmak da ayrı bi zevk tabi daha pratik ve daha çok işlevsel bana makul geldi ama böle oyunun bi zevki kalmıyo (bana göre)
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

Açıkçası indirmedim trojan olup olmadığını bilmiyorum ancak ben addon kullanmaya alışmadığım için indirmedim Addonsuz da oynanabilir aşağı atıp thottbota bakmak da ayrı bi zevk tabi daha pratik ve daha çok işlevsel bana makul geldi ama böle oyunun bi zevki kalmıyo (bana göre)

doru söylüyonda bu Türk telekom la zaten zevkli olmuyor para ver düdüğü çal demişler ama bu düdük çalmıyor be
  • Çok teşekkürler gerçekten mükemmel bir çalışma !! Gerçekten çok işime yarayacak !
  • SU ADDONLAR YUZUNDEN OYUNU BIRAKACAM ARTIK ADDONU İYİ OLAN KAZANIOR OYUNDA İNŞ YASAKLANIR ADDONLAR ZEVK ALAMIORUM (bu arada capslok açıkmış kusura bakmayın sinirli yazmadım yanlış anlamayın)
  • Mobmap isimli addon zaten bahsedilene benzer bir işlev yapıyor. oyundan hiç çıkmadan questlerin büyük çoğunluğunu görebiliyorsun. Yaptığın quest bilgilerini de upload edip katkıda bulunuyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

SU ADDONLAR YUZUNDEN OYUNU BIRAKACAM ARTIK ADDONU İYİ OLAN KAZANIOR OYUNDA İNŞ YASAKLANIR ADDONLAR ZEVK ALAMIORUM (bu arada capslok açıkmış kusura bakmayın sinirli yazmadım yanlış anlamayın)

Sende bir alemsin arkadaşım, madem CAPS açık kalmış parantez içinde özürünü yazacağına büyük yazdıklarını düzeltseydinya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

SS Geldi
     Artik Thottbot Tarih Oldu (Ust konu olsun)

Xibus gösterdigin addons çok karısık item yada baska biseyin nerden dustugu belirsiz sag,sol,yukarda,asagıda gösteren birden çok sey var..Birde bu bakalım..

1 numaralı olan yuvarlaga tıklıoz
    Sonra 2 numaraya tıkıoz
    Ve karsımıza 3 numara çıkıoz
    Tek gösteris..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavooo -- 12 Mayıs 2007; 1:48:41 >

• Hangi addonları kullanıyosun gerçekten güzel görünüo
  • Hayır aslında hiç te karışık değil !! Arkadaş orgrimmar dan alınabilecek bütün questleri ve düşürülen yerlerin görünmesini açmış !! normalde Hide Inactive Quests diye bir bölüm war bu senin sahip olmadıgın questleri haritada göstermior !!

quote:

item yada baska biseyin nerden dustugu belirsiz sag,sol,yukarda,asagıda gösteren birden çok sey var.

Demişsin .. Fakat o noktalardan birinin üstünde mouse u tuttuğun zaman sana orda ne olduğunu gösterior misal hangi quest olduğunu yada quest in hangi bölümü oldugunu ve burada ne yapman gerektiğini
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzeaN

pc de virüs programı yok aratan temiz olup olmadığını yazarsa iyi olur

Xibus kusura bakma anla beni bu devirde kimseye güven olmuyor

ozan yokyok da oynadın mı
  • Bendede var bu questareas ıle guzel 1 char kastım alt charlar cok guzel kasılıyor
  • Şu forumdan neyi indireceğiz yav?
  • ewt ya bende bulamadım sitede..
  • yaf birisi şu forumdan neyi indircgimizi söyleyebilirmi. 2. cvp'ta hiç birşey yok
  • İsteyen arkadaşlar burdan indirebilirsiniz..İndirdiginiz İnstaller Emin olmak için Virus taramasından Geçirin..

http://www.mobmap.de/addon.php ////Download the installer Olanı indiriniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigtiger

yaf birisi şu forumdan neyi indircgimizi söyleyebilirmi. 2. cvp'ta hiç birşey yok
    Foruma üye olunca download linkleri görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.