Şimdi Ara

Artik Thottbot Tarih Oldu (Ust konu olsun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar X100 hizli levelingin nasi yapildigini anlatacagim

http://files.wowace.com/ bu siteden carthograper , carthograper_quest , carthographer_objectives indiriyoruz

http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=5092.100 şu siteden 2. cevaptaki eklentiyi indiriyoruz horde , alliance bide ikiside mevcut fakat siteye üye olmak gerekli

ilk basta indirdigimiz carthograper dosyalarini C:\Program Files\World Of Warcraft\Interface\AddOns a atiyoruz

sonra forumdan indirdigimiz dosyayi C:\Program Files\World of Warcraft\WTF\Account\xxxxxx\SavedVariables (xxxxxx yerine account adiniz vardir )

sonra WoW u acin , map a girin carthographer var ustte ona tiklayin ve ordan questobjectivese tiklayip acilanlardan "hide completed objectives" ve ''hide inactive quests'' e tıklayin

artik thottbot tarih oldu

Kendi yapimimdir lutfen alinti yaparsaniz

not2: questgiveri,quest nerden droplanir,nerde bulunur,mobu nedir falan yazar

Not 3 :http://www.wowinterface.com/downloads/info7017-LightHeaded.html alın lightheaded,gelin thottbot daha iyi deyin keseyim

Xibus tan alintidir yazin

Saygilarimla Xibus

not : guvenlik , carthograper en cok kullanilan map addonlarindan biridir ordaki forumdaki sey ise , adam 1-70 butun questleri yapmis ve bunlari WTF (addonlarin kaydettigi seyler savedvariables te tutulur) addonuna kaydetmis ve kaydettigi dosyayi upload etmis kaygınız olmasin . WoW da yaklasik 12 char hackledim (us server aol hack) fakat savedvariables ten hack imkansizdir cunku , sadece addonun tuttugu kayitlar

not2:eve gelince ss koycam mob resimleri itemin drop yeri gibi bilgileri gosteriyo cok super

notlar birbirine girdi :www.mobmap.de den de mobmap indirirsinizde herseyi göstermez bunu onla combine edin yeter,zaten lightheaded quest yorumlarını falan alıyo Eddon olarak (addon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ving Tsun -- 19 Ağustos 2007; 7:26:19 >

• Kusura bakma ama güvenli gelmiyor bana
  • Deneyen çıkmamış mı?
  • ben denedim , deneyipte koyduk herhalde (zaten kendim buldum mecburen denedim )
  • x100 ne demek. senin yerine mi yapacak questleri. thota bakıyorum coordinatı yazıyor oraya gidiyorum yapıyorum. ne farkı var bundan onu anlamadım
  • thottbot u açmak görevi yazmak tam bir işkence ondan demiştir belki.
  • pc de virüs programı yok aratan temiz olup olmadığını yazarsa iyi olur

Xibus kusura bakma anla beni bu devirde kimseye güven olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet, güzel bir çalışma olmuş. questi alıp thottbota bakıp koordinatları alıp wow a geçirmek işkenceydi, bi ton zaman kaybı, bu addon ise aldığınız görevleri direk olarak haritada gösteriyor sanırım.
  • Ben de bu addon u kullanıyorum. Ama başkasının data base'ini almadım. Diyelim aynı addon (cartographer quest objectives) guildinizdeki birinde de var o questleri yaptıkça bu addon onların mekanlarını kaydediyor. Sonra siz addon yardımıyla guild arkadaşınızdan o bilgileri alabiliyosunuz. Mesela benim guildim de benden önde ilerleyen bi eleman var ben aynı queste geldiğimde map de direk görüyorum nerden quest itemların drop olduğunu . :D

Bu arada bunu kullanabilmek için cartographerın bütün addonlarını kurmanız lazımdie biliyorum.
  • bence denemeyin. bir gün girersiniz acc ile bi bakarsiniz epic itemleriniz bile vendora satilmiş baska chara para aktarilmiş olabilir. aynısını arkadaş yaşadı. adminler roll back ile sadece belli itemleri geri getirdi. olan goldlara itemlere emeğe oldu.
  • vallahi aslında güzel bi çalışmaya benzer ama..arkadaşlarında dediği gibi bu devirde kimseye güvenemiyor insan..
    yinede ellerine sağlık..yeni makinam bugün gelirse eskisinde deneyeceğim..
  • carthographer_objectives diye bir şey yok ki!
    Cartographer_QuestObjectives var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

carthographer_objectives diye bir şey yok ki!
    Cartographer_QuestObjectives var.

tmm o zaman birazda mantık yürüt, questle ilgili addon onun için questobjectives i indir sende

burdada taratma sonuçları.hiçbir pürüz çıkmadı.

alliance:

horde:

combined:

Cartographer_QuestObjectives-r29911.1002.zip:

Cartographer_Quests-r33406.zip:

Cartographer-r35104.zip

• Quest yaparken windows modda takılmak varken ne gerei var addon indirip oyunu kasmaya.. Zaten yeni patch geldi gelicek addonda mefta olucak Kusura bakma ama gereksiz
  • Valla güzel ve kullanışlı bi addon; quest yapanlar için tavsiye ederim; ama ben başkasının databaseini kopyala yapıştır yapmadım. Bilmiyorum hack olayı olabilir mi....
  • Aman abi isterse x500 lvl atlatsın hiç umrumda deil atalarımız ne demiş en iyi yol bildigin yol
    1.5 sene emek verdigim charlarım bişe olursa kafayı sıyırırım ben addonsuz oynamaya alıştım saten salla ama genede saol
  • iyi de bunun addonlarını veya c/c++ headerlarını sen yazmadıktan sonra nasıl senin yapımın oluyor? ha yolunu göstermişsin teşekkürler.

edit: buarada bu indirdiğiniz dosyalarda herhangi bir trojan yok. zaten onun haricinde de hacklenme olasılığınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 11 Mayıs 2007; 17:49:25 >
  • Bir sorum daha var:
    Şu forumdan bulmamız gereken linki bulamadım.Biri buraya koyabilir mi?
  • Ben 2 aydır kullanıyom güvenli site tamamiyle. Hatta kendi addon update programı var çalıştırıyon seçiyon addonları ya güncelliyo yada update ediyo. Artık hiç bakmaz oldum sitelerden questlere artı bu cartographering mining/herb addonuda güzel database ini update edince her türlü maden nerede olabilecekse göstriyo

Data base se sadece bi .lua belgesiki içinde birşeyler olmaz ki içerigi böyle;

Cartographer_HerbalismDB = {
    ["The Hinterlands"] = {
    [48809750] = "Goldthorn",
    [53108700] = "Fadeleaf",
    [65315040] = "Stranglekelp",
    [41712400] = "Stranglekelp",
    [59210150] = "Liferoot",
    [79614270] = "Purple Lotus",
    [72013740] = "Purple Lotus",
    [44210190] = "Purple Lotus",
    [65112700] = "Purple Lotus",
    [54710740] = "Khadgar's Whisker",
    [63509480] = "Sungrass",
    [68113390] = "Purple Lotus",
    [63309050] = "Fadeleaf",
    [62811230] = "Sungrass",
    [56311280] = "Liferoot",
    [41409940] = "Ghost Mushroom",
    [39208430] = "Goldthorn",
    [60211120] = "Goldthorn",
    [66911020] = "Sungrass",
    [43810030] = "Ghost Mushroom",
    [81013710] = "Ghost Mushroom",
    [71613140] = "Purple Lotus",
    [83313940] = "Ghost Mushroom",
    [42910330] = "Ghost Mushroom",
    [37408450] = "Liferoot",
    [83913830] = "Ghost Mushroom",
    [73410510] = "Purple Lotus",
    [79413720] = "Ghost Mushroom",
    [47211320] = "Sungrass",
    [45908270] = "Sungrass",
    [46008900] = "Khadgar's Whisker",
    [67712280] = "Ghost Mushroom",
    [56110120] = "Fadeleaf",
    [51608700] = "Sungrass",
    [51212940] = "Sungrass",
    [57712630] = "Sungrass",
    [65811650] = "Sungrass",
    [64613660] = "Sungrass",
    [62511130] = "Golden Sansam",
    [52507450] = "Sungrass",
    [63909520] = "Fadeleaf",.....................
    böyle devam ediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nox4949 -- 11 Mayıs 2007; 18:15:34 >

• kesinlikle işe yarıo bu şey denedim bi trial acc üstünde güzel bişi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.