Şimdi Ara

Artik Thottbot Tarih Oldu (Ust konu olsun) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lejyonerx

quote:

Orjinalden alıntı: OzeaN

pc de virüs programı yok aratan temiz olup olmadığını yazarsa iyi olur

Xibus kusura bakma anla beni bu devirde kimseye güven olmuyor

ozan yokyok da oynadın mı

Oynadı Hatta tek başına sw yi basmaya çalışırdı da raidden gelen ally grubu kovalardı bunu

• güvenlk konusunda tereddtyim.lutfen deneyenler ya da hakknda bişiler duyanlar braz daha yazablr mi?
    bi de milletin q loglarını alcakmışız ya işte onlarn guvenrliğini nerden anlayablriz? :/
    tşkrler.
  • cartographer da quest logları bir .lau dosyası ki bir txt dosyası gibi. içerigi sadece locations ve quest ler
  • lau ya virus koyulmaz script vs degil sadece wow da acilan txt dosyası dusun

mobmapta yuklu bende ama daha kotu onuda foruma yazdiydim bu kadar karısık olmasinin sebebi sadece 1 mapta neler gosterdigini belli etmem butun durotar questleri var sen yaptıkcada ekleniyo kaydediliyo

indiremiyenler foruma uye olsun

ha bu arada mob map mesela sopamı bul diyo yerini gostermez drop rate falan verir , arada bug lanır , npcleri 1 den fazla yerde gosterir (questgiver) coğu questgiver yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ving Tsun -- 13 Mayıs 2007; 8:31:59 >
  • Bnm 70 mage var onun bile netherstormdakı bazı gorevlerını gosterıyolar para kasmak ıcın yapıyorum o gorevlerı
  • Tamamiyle güvenli arkadaşlar dün indirdim doya doya kullanıyorum.
    Benim sistemde zaten alt tab çekmek büyük eziyetti.Her şey çok açık bi biçimde gösterilmiş hard core kasanlara duyrulur^^.Öyle guide fln fasa fiso bu olaydan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korin -- 13 Mayıs 2007; 11:43:46 >
  • 12 acc hackledim diye açıkça belirten birinin linkini kullanmak pek mantıklı gelmiyor.
  • teşekkür ederim cvplarınız için..

yalnız okudum okudum tam sonuna geldim mutlu oldum santanio saolsun mutluluguma mani oldu ehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

12 acc hackledim diye açıkça belirten birinin linkini kullanmak pek mantıklı gelmiyor.

http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=5092.0

birsürü insan kullanıyo bu addonu yani Xibus yapıp sadece bize sunmuyor.
    hala ısrar ediyosanız kullanmayın, kullanıcaklara mani olmayın

çok merak ediosanız .lua dosyalarının içindeki kodları kontrol edin ve bu şekilde hack olmayacağını anlayın.

• Çinlinin tekinin loglarını alıp kendi bilgisayarınıza koyuyorsunuz ondan sonra addonu da yükleyip kolayca quest yapıyorsunuz.Yani log dosyalarından virüs bulaşacağını sanmıyorum ama sağlam bi anti-virüsü olanlar tarama yapıp buraya resim koyarlarsa sevinirim
  • ya ben herseyi yaptım logları da indirdim kaydettim. ancak benim map de cıkmıyor loglar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

Arkadaslar X100 hizli levelingin nasi yapildigini anlatacagim

http://files.wowace.com/ bu siteden carthograper , carthograper_quest , carthographer_objectives indiriyoruz

http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=5092.100 şu siteden 2. cevaptaki eklentiyi indiriyoruz horde , alliance bide ikiside mevcut fakat siteye üye olmak gerekli

ilk basta indirdigimiz carthograper dosyalarini C:\Program Files\World Of Warcraft\Interface\AddOns a atiyoruz

sonra forumdan indirdigimiz dosyayi C:\Program Files\World of Warcraft\WTF\Account\xxxxxx\SavedVariables (xxxxxx yerine account adiniz vardir )

sonra WoW u acin , map a girin carthographer var ustte ona tiklayin ve ordan questobjectivese tiklayip acilanlardan "hide completed objectives" ve ''hide inactive quests'' e tıklayin

artik thottbot tarih oldu

Kendi yapimimdir lutfen alinti yaparsaniz

not2: questgiveri,quest nerden droplanir,nerde bulunur,mobu nedir falan yazar

Xibus tan alintidir yazin

Saygilarimla Xibus

not : guvenlik , carthograper en cok kullanilan map addonlarindan biridir ordaki forumdaki sey ise , adam 1-70 butun questleri yapmis ve bunlari WTF (addonlarin kaydettigi seyler savedvariables te tutulur) addonuna kaydetmis ve kaydettigi dosyayi upload etmis kaygınız olmasin . WoW da yaklasik 12 char hackledim (us server aol hack) fakat savedvariables ten hack imkansizdir cunku , sadece addonun tuttugu kayitlar

not2:eve gelince ss koycam mob resimleri itemin drop yeri gibi bilgileri gosteriyo cok super

ya 2. cvapdan hepsini çektim koydum fakat
    sadece birisi çalışıyo8Cartographer_QuestObjectives_Combined.rar ) yada ben yapamadım ve bu çalışanda sadece horde tarafında gösteriyo:S

• ben becerdim valla ayarlarla az ugrası bulunuyor yolu. harbi cok guzel bisi
  • Sonra map i açıp cartographer_quest ten hide inactive quests i seçerseniz daha almadıgınız questlerin yerlerini göstermez !é! Böylece map teki kalabalık dan kurtulursunuz !! Sadece sahip oldugunuz questleri gösterir !
  • ya arkadaslar nesi guvenli degil hackledim derken salak heriflerin aol sifresini hackliyom genelde character ismiyle account ismi aynı olur ondan sonra denedim tuttu 23 te 12 si tuttu
  • yaptım ama şuan oyuna giriş yapamyorum! ndn olablir!
  • oyuna grmeyi başardım,peki baska q log nerden bulablirim?ya da kendi yaptklarmı sizinle paylaşmak için fln napmalyım?
    daha cok q varrr indreblcgm bi yer gosterrseniz sevnrm
  • benim ilk sayfada bi linkim olcaktı onda databaseler vardı
  • Desenize iyice kolaylaştı ve bence iyice zevksizleşti görevleri yapmak
  • Lightheaded de var o da super sitedeki yorumlari direk aliyor onuda fdeneyin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.