Şimdi Ara

Artık sonunda psikiyatriye gitmeye karar verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşındayım kendimi bildim bileli özgüvensizimdir son 3 yıldır falan da sosyal fobiliyim. Üniversiteye başlayınca düzelir diye ümit ettim hep, bu sene başladım ama değişen bir şey olmadı. Artık gidip ilaç tedavisine başlamak istiyorum. Bunu da paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlaçlık bir durum yok sanki ama git yine de yardımı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun için ilaca ihtiyaç duymak senin özgüvenini daha da zedelemeyecek mi? İyi bir psikolog bulup terapi görmeye çalış.

• Hocam bence bir savunma sanatına başla hem spor yaparsın hem de özgüvenin yerine gelir gerçekten çok faydalı boksa filan değil ama wing chun,krav maga tarzı olabilir özellikle wing chun stresi azaltmada çok etkilidir
  • İlaçlarda özgüven aramak yanlış bence.
  • O psikoloklarin yazdığı haplar insanı aptallaştırmaktan başka bi halta yaramıyor, icipte düzenleni bugüne kadar hiç görmedim.

• İlaç sadece septomları azaltır sorunu kökten çözmez. Sorunu çözmek istiyorsan çaba göstermelisin, spora yazılmakla başla bence bir süreden sonra özgüven artışı sağlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antidepresan denemelerine başlayacak. Bir milyon tane yan etkisi var bunların...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunçmes -- 12 Ekim 2017; 6:29:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.