Şimdi Ara

Artik S3 Alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 1000 tl butcem var bu saatten sonra s3 almak mantiklimi sizce alabilrimiyim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S3 mu G2 al ya da nexus 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

S3 mu G2 al ya da nexus 5

s3 iki cihazı da postalar.

• Samsung yazılımsal olarak o telefonun içine etmeseydi belki alınabilirdi. Bilinçli eskitme yöntemiyle resmen canına okudular telefonun her güncelleme ile.

Bu saatten sonra alınmaz. Nexus 4 ve Sony Xperia SP daha iyi bir tercih olur kamera dışında. S3'ün bir tek kamerası iyi bu telefonlardan.

Ya da 10 küsür GB dahili hafıza yeterli gelirse paralel ithalat LG G2 en iyi tercih olur. 1000 -1100 TL gibi fiyatlara bulunabiliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 22 Haziran 2014; 22:12:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolftimeTR

quote:

Haklisin

• lg g2 ıyı bır secenek.

• Ben biraz araştırma yaptıktan sonra 2. el S3 aldım. Yazılımla ilgili ufak tefek sıkıntılar haricinde memnunum. Ama bin küsür lira verecekseniz elbette yeni çıkan telefonlardan birini tercih etmelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

550 TL civarı bir bütçeniz varsa alacağınız S3'te temiz, sorunsuz ise alınabilir. Samsung genelde telefonlarına 5 sene ömür biçiyor. 3'ü gitti diyelim 2 sene daha idare eder.

5 sene ömür biçiyorda şu exynos işlemcili modeller 5 sene dayanmaz acayip ısınıyor . S2 De gta san andreas oynadım 20 dakika artık resmen ısıdan ekran soyıulmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3DD9FE1

Bu mesaj silindi.
    ben s3 kullanıyorum 1 yıl oldu alalı 2-3 sene daha rahat götürür herkes 4.3 ile berbat oldu telefon diyor ama tek sorunum var oda ekran 1 saniye geç geliyor power tuşuna basınca bundan başka sorunum yok hele de şarj konusuna gelirsek 4.1.2 den hiç farkı yok telefonun hatta 6.5 saat ekran süresi almıştım 4.3 ile 4.1.2 de alamamıştım hiç bu kadar telefon hala canavar gibi ama o kadar bütçe ile daha iyisini de alabilirsiniz tabi. yerinizde olsam s3 alırım temiz 2.el geri kalan parayı harcarım :D
  • S3 iyide 1000 tl vericeksen daha yeni model bişey al

• g2 onermissiniz ama onlar 1400 den basliyor beni asar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

ben s3 kullanıyorum 1 yıl oldu alalı 2-3 sene daha rahat götürür herkes 4.3 ile berbat oldu telefon diyor ama tek sorunum var oda ekran 1 saniye geç geliyor power tuşuna basınca bundan başka sorunum yok hele de şarj konusuna gelirsek 4.1.2 den hiç farkı yok telefonun hatta 6.5 saat ekran süresi almıştım 4.3 ile 4.1.2 de alamamıştım hiç bu kadar telefon hala canavar gibi ama o kadar bütçe ile daha iyisini de alabilirsiniz tabi. yerinizde olsam s3 alırım temiz 2.el geri kalan parayı harcarım :D

S3ün 3 sene daha bırak rahatı götürmesi mümkün değil bu ramle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

S3ün 3 sene daha bırak rahatı götürmesi mümkün değil bu ramle

2 sene rahat götürür orası garanti hocam son model telefon gibi rahat kullanamayacağım belki ama işimi görecek mi görecek o yeter bana. şuanlık kafa tutar çoğu cihaza bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağın cihaz Nexus 5 olsun

• arkadaslar butceme gore tavsiye verirseniz iyi olur

• quote:

quote:

quote:

Haklisin

hocam bunlari soylerken kendinizdeymidiniz tamam biaralar amiral gemisi olabilir ama su anda yazilimla olsun donanimla olsun o telefon bitti bide karsilastirdiginiz telefonda sd800 ve 2 gb ram var biraz arastirin kardesim o butceye 100 lira koyabilirsen kliksada xperia zr diye bir telefon var pek taninmiyor ama bi arastir

• Note 2 al s3 yerine

• s3 kullanmış biri olarak ascend p6'ya geçtiğimde telefon kullandığımı anladım.artık üzerinde samsung yazan hiçbir şey almam.arkadaşlarında dediği gibi lg g2 alabilirsin o rakamlara.hangi samsung modeli olursa olsun bir zaman sonra touchwiz saçmalığı yüzünden kullanılamaz hale geliyor custom romlarında ise hep bir sıkıntı oluyor.ayrıca meşhur malzeme kalitesinden bahsetmiyorum bile.mesela g2'de plastik kasa ama bir onu eline al birde samsung'u ne dediğimi anlarsın.
  • kliksa.com'dan indirim kuponu ve card finans kampanyalarıyla gayet uygun fiyata paralel ithalat LG G2 16 GB alabilirsin.

LG G2 16 GB 1199 TL
    http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-d802-16-gb-siyah-akilli-telefon/980003380

Card Finans Kampanyası:
    http://www.kliksa.com/bilgi/cardfinans-kampanyasi
    İndirim Kuponu Kampanyası:
    http://www.kliksa.com/bilgi/150tlye-varan-indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ryzevelyn

quote:

quote:

quote:

Haklisin

hocam bunlari soylerken kendinizdeymidiniz tamam biaralar amiral gemisi olabilir ama su anda yazilimla olsun donanimla olsun o telefon bitti bide karsilastirdiginiz telefonda sd800 ve 2 gb ram var biraz arastirin kardesim o butceye 100 lira koyabilirsen kliksada xperia zr diye bir telefon var pek taninmiyor ama bi arastir

Ciddi değilim tabikide hocam üstteki mesajımı okumadınız galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.