Şimdi Ara

Artık Resmi: PSP'ler 333MHZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony 3.50 update'i ile PSPleri 222mhz'den 333mhz'e çıkardığını ve bu oranda yeni oyunların geleceğini belirtti.
    Biz biosdan kendimiz yükseltebiliyorduk ama burdaki nokta artık oyunların 333mhzi zorlayacak şekilde yapılacak olması

Belki god of war ve gran turismo bu hıza ihtiyaç duyacağından gerek duydular

kaynak
    http://www.destructoid.com/sony-patches-psp-processor-potential-perplexed-patrons-ponder-prior-pertinence-33593.phtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 23 Haziran 2007; 15:41:35 >

• guzel haber nitro. artik 333 mhz lik oyunlarla cosariz. tesekkurler.
  • bekliyordum böyle bir şey yapacaklarini. çook sevindim. artik ps2 yi grafik açısından geçer gibime geliyor. baya bi fark olur.
  • Fazla hız fazla pil tüketimi demekdir. Zaten pili çok fazla gitmiyor aletin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 23 Haziran 2007; 17:15:52 >
  • yeni pil cıkarırlar belki onu alırız
  • UMD den diyorsanız dediğiniz doğru , pil tüketimi fazla olacaktır . Fakat MS e atılan oyunlarda fazla pil tüketimi olacağını sanmıyorum . Zaten Dark_Alex te bir versiyonda overclock yapmıştı fakat çok az bir orandaydı ...
  • umd olup olmamasi ile ilgili degil jacksonman, 333 mhz de calisirsa pil cabuk biter. ornegin pmp video izlediysen farketmis olman lazim, normal pmp ler 333 mhz de izlenir ve 2 bucuk saat anca gider pil ama pmp avc leri 200 mhz de bile cok rahat izleyebiliyoruz bu da bize 4-5 saatlik pil omru sagliyor.

bu arada GOW psp nin gucunun %80 ini kullancak demislerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 23 Haziran 2007; 23:52:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelsin artık god of war ve gt.
  • bu 333mhz donanımsal değilde yazılımsal mı.
  • evet 3.50 versionuyla geldiğine göre yazılımsal oluo bide bu recovery mode da yokmuydu böle bişey sanki
  • ozaman psp de hangi versiyon daha iyi.kopya oyun oynama açısından.

3.30 a en ii diyorlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfghha

ozaman psp de hangi versiyon daha iyi.kopya oyun oynama açısından.

3.30 a en ii diyorlardı.

evt kardeş sanırım öyle...benim versiyon da 3.30 oe-a vede çalışmayan 1 oyun bile yokvideo falanda süper
  • 3.50 ye cıkmaya gerek yok mu diosun altug92
  • ben 3.40 oe-a kullanıyorum çünkü yeni çıkan oyunlar 3.40 ve üzerinde çalışıyor
  • 3.40 ta takılma oluyor dienleri duydum.burem sende oluyormu.
    3.50 kullanan varmı?nasıl?3.50 de de kopya oyun oluyor demi
  • bende hiç bir sorun yok cpu speed im default ken takılma vardı ama 333 yapınca hiç bir sorun olmuyor.
  • 3.50 oe-a çıkmadı söylentilere göre dark-alex in sınavları bitince uğraşacakmış 3.50 oe-a yapmak içn.
  • 3.50 ye çıkmaya gerek yok şimdi baktım 3.30 oe-a da recovery menu den cpu speed 222 den 333 mhz ye çıkardım bide 3.40oe-a lada aynıı sayılır 3.30oe-a ikiside en iyi versionlar bana göre
  • Yeni pil şart gibi duruyor gerçi satıp-satmama çizgisindeyim ama...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.