Şimdi Ara

ARTIK OLYMPIADA TUM SAVAŞLAR HUMANLARIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORCLARIN EN İYİ CLANI eminent DÜN GECE HUMAN OLDU...
    CLANIN BAŞLICA EN İYİ ADAMLARI:
    TASH
    MICTON
    SINSEXY
    TAKUSIC
    HATE
    WARPATH

BUNDAN SONRA ORCLARA SAVAŞ VERMİCEZ..:p

• www.dahademinkitopicteverilmistizatenbuhaber.org.tr
  • KARDEŞ EMİNENT GELMEDEN ÖNCEDE SON SAVASLARI ZATEN BİZ ALIODUK AMA GELMİŞLERMİ BEN SENDEN DUYDUM İİ OLDU SÖLEMEN SAOL OLYMPİADA İNSANLAR YENİ YENİ AÇILIO VE ADAMLAR LVL KASIODU SİMDİ SAVASTA CCZ DE NP* KASICAKLAR
  • silifkeliden adam olmaz biz hacklendik adam elini cebine atmadı hll olsun
  • sawaş artık humanların diyen arkadaş bence yanılıo..

aremadaki sawaşlarla karıştırmış olmayasın? ()

bence herzaman her yerde EN BÜYÜK KARUS

ama saydıın adamlar human a geçtiyse işler deişir
    olimyda ki herkes e başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: 7thsense

sawaş artık humanların diyen arkadaş bence yanılıo..

aremadaki sawaşlarla karıştırmış olmayasın? ()

bence herzaman her yerde EN BÜYÜK KARUS

ama saydıın adamlar human a geçtiyse işler deişir
    olimyda ki herkes e başarılar

En büyük karussssssssss

• Evet eminent humanlara geçmiş asas larından birini human olarak gördüğümde ilk şaşırmıştım iyi oldu inşallah townumuzda nowa yemicez bi daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eminent human oldu diye hemen şımarmayın savaşları vermez orclar
  • sawaşlar bizimdir bizim kalacak muhahahahaha

• BİZDEDE ELT kalleşlik yapıp orc oldu )))))
  • Biz human olmadikca NOVALARIMIZ tukenmez.....
  • Savasta humanların kaybetme sebebi orc lardan ezik olması değil.Humanlarda savasa giren saglam adam sayısının az olmasıdır. Ne yani orclar ozel secilmiş charlarmı;hayır değil.herkes bu ouna aynı anda basladı.Admalar organize oynuyo,işi biliyor.Bizse sadece np kapma peşindeyiz.
  • BEN humanlarin Clanlarindan cok kisi taniyorum ve maradonda cok sohbetlerimiz oluyor . ve oyunu gercektende cok iyi oynayanlar var humanlarin icinden . Humanlarin eksigi Olympiada : Mageleri yok.

Bana Human En saglam 30 mage yi sayin desem Sayacak oldugunuz 30 magenin NP lerinin cogunun 50K nin altindadir.

Ama ben size Olympiada 50 Mage Sayarim 50 side 50+K dir Np leri . hatta 200 K olanlar bile var .

Sava$larin Kaderlerini Mageler degistirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

BEN humanlarin Clanlarindan cok kisi taniyorum ve maradonda cok sohbetlerimiz oluyor . ve oyunu gercektende cok iyi oynayanlar var humanlarin icinden . Humanlarin eksigi Olympiada : Mageleri yok.

Bana Human En saglam 30 mage yi sayin desem Sayacak oldugunuz 30 magenin NP lerinin cogunun 50K nin altindadir.

Ama ben size Olympiada 50 Mage Sayarim 50 side 50+K dir Np leri . hatta 200 K olanlar bile var .

Sava$larin Kaderlerini Mageler degistirir.

zaten clanının yarısı mage
  • i$i biliyorum :)

Magesiz Clan : Balkonsuz eve benzer
    Magesiz Clan : Göbeksiz Erkege benzer
    Magesiz Clan : Hic bi .... a benzemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 16 Şubat 2006 12:06:50 >
  • Human tarafindaki SaW bu konuda çok umut vaad ediyor. Örneğin bu serverdaki en mage'lerden olmasi garanti Veni Vidi Vici okullari yüzünden doğru düzgün online olamiyorlar. Kabul ediyorum savaslarda kesinlikle mage eksikliği var human tarafinda.
  • SALAK LAR O ADAMLARIDA NOVALARIDA KARUSA SÖKMEZ SIZ COK BEKLERSINIZ SAVAS KAZAN MAYI PİS HUMANLAR

• SAW CLANI ORC OLURSA ZATEN OYUNU BIRAKIRIM...HUMANLARIN EN SAĞLAM MAGELERİ ONLARDA...
  • zaten Olympıa'nın en iyi clanı orc klanı adı neydi ya Slug la başlayan bişeydi neyse adamları cz'De gördüm daha öncede çok gördüm adamlar tüm clan pelerinlidir hepsi insan mekanını bastı ve yaklaşık 12 kişi cz'De insanları dağıttı
  • BEYLER EMİNENT GİTTİ İSE GuarDiaN var ... ! takmayın kafanıza :) GuarDiaN[BaLy0z]

GuarDiaN clanı oRc oLdugu sürece bu savaşLar oRcların aklınıza koyun saygılarla...!

Server : Olympia
    LVL : 60
    NP : 15899
    NİCK : BaLy0z
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.