Şimdi Ara

venicenin en güçlü türk guildi artık lv4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • venicedeki en güçlü TÜRK guildi olan OSMANLI guildimiz artık lv4 oldu guildde 11 kişilik boşluk açıldı katılmak isteyen lvleri yüksek arkadaşların oyunda pmlerini bekliyoruz

The club of Walkman phones
    EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR TEK İSTEDİĞİMİZ BİR TEŞEKKÜR
  • VENİCENİN GÜÇLÜ TÜRK GUİLDLERİNDEN DEMEK İSTEDİN GALİBA.ÇÜNKÜ BİKAÇ TANE DAHA VAR.

POLEMİK YARATMAK İÇİN YAZMIYORUM BUNU SADECE EMEĞE SAYGI GÖSTERİLMESİ İÇİN.
    nick:CluBBeR_FG ,1sHoT,KoKoRo_ChqN,___1sHoT___
    server:troy, venice, venice, tibet
    lvl:5x,6x,6x,xx
    job:thieffff
  • Arkadaşlar bende venicede oynuyorum daha başlayalı 3 gün oldu ama lvl 13 üm benide aranıza alırsanız sevinirim yok lvl in artsın öle gel diyorsanızda tamm nickim JandarkTR

Orjinalden alıntı: clubber_fg

harbi dediğin gibi polemiğe gerek yok ama gerçekten en güçlü guildi osmanlı inkar etmeye gerek yok ayrıca ben başka bi guilddeyim tarafsız yani

AFERİN ÇOK GÜZEL POLEMİK YARATTIN SAOL.

SENİNLE Bİ GUİLDİN NEYE GÖRE BÜYÜK OLDUĞUNUN TARTIŞMASINI YAPMIYCAM BURADA.HERKES KENDİNE GÖRE EN BÜYÜKTÜR.AMA BENCE BÜYÜKLÜ ALÇAKGÖNÜLLÜLÜKTEN VE EMEĞE SAYGIDAN GELİR.BURADA TOPİC AÇIK BİZ EN BÜYÜĞÜZ DEMEK BÜYÜKLÜK DEİLDİR.ZATEN 1 AYA KALMAZ VENİCENİN ESKİLERİNİN HEPSİ LEVELLERİNİ MAXLAMIŞ OLACAK.O ZAMAN KİM BÜYÜK OLACAK , BÜYÜKLÜK TASLAYANLAR NE YAPACAK HEPBERABER GÖRECEĞİZ.

BUNLAR BOŞ KONUŞMALAR BOŞ TOPİCLER.

• quote:

harbi dediğin gibi polemiğe gerek yok ama gerçekten en güçlü guildi osmanlı inkar etmeye gerek yok ayrıca ben başka bi guilddeyim tarafsız yani

saolasın dostum sen since1453 desin dimi
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

SENİNLE Bİ GUİLDİN NEYE GÖRE BÜYÜK OLDUĞUNUN TARTIŞMASINI YAPMIYCAM BURADA.HERKES KENDİNE GÖRE EN BÜYÜKTÜR.AMA BENCE BÜYÜKLÜ ALÇAKGÖNÜLLÜLÜKTEN VE EMEĞE SAYGIDAN GELİR.BURADA TOPİC AÇIK BİZ EN BÜYÜĞÜZ DEMEK BÜYÜKLÜK DEİLDİR.ZATEN 1 AYA KALMAZ VENİCENİN ESKİLERİNİN HEPSİ LEVELLERİNİ MAXLAMIŞ OLACAK.O ZAMAN KİM BÜYÜK OLACAK , BÜYÜKLÜK TASLAYANLAR NE YAPACAK HEPBERABER GÖRECEĞİZ.

çocuğum ben kendi guildim için yazmadım bunu ayrıca sen benle bu oyun hakkında polim yapacak kadar eski deilsin biz forumlarda öğrenmedik bu oyunları. sen char satışlarına bak boşver

• quote:

quote:

quote:

çocuğum ben kendi guildim için yazmadım bunu ayrıca sen benle bu oyun hakkında polim yapacak kadar eski deilsin biz forumlarda öğrenmedik bu oyunları. sen char satışlarına bak boşver

ÇOCUĞUMMU EVLİ OLSAM HERALDE SENİN YAŞINDA ÇOCUĞUM OLURDU.BANA BURADA GEYİK VE BOŞ MUHABBET YAPMA.BEN SENİ ÇOK İYİ TANIYORUM MERAK ETME.YAŞINIDA BİLİYORUM KARAKTERİNİDE.O YÜZDEN SEN ÇIK ARADAN.BURNUNU SOKMA BÖYLE ŞEYLERESENİ İLGİLENDİRMİYOR BU KONU.BEN VE BAZI ARKADAŞLARIM BU OYUNU İLK OYNAYANLARDANIZ.İSTERSEN SANADA CHAR SATABİLİRİM.

ADAM ÇOCUĞUM DEDİ YAW HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU

• OSMANLI GUILD MASTER OLARAK.
    ÖLÇÜTLERLE GUILDIMIZI OLCEBILIRSINIZ. HER ŞEKILDE USTUN CIKACAGIMIZA INANIYORUM.

ARKADAŞLIK.
    YUKSEK LV
    OYUN BILGISI
    YARDIMLAŞMA
    VS.

GUILDIMIZDE AMAÇ DOSTLUKTUR BU SEBEPLE GUÇLUYUZ.
    GUILDIMIZIN YAŞ ORTALAMASI, EGITIM VE KULTUR ORTALAMASI YUKSEKTIR.

GUILDIMIZE UYE ALIRKEN BAKTIGIMIZ EN ONELI HUSUSLARDA BUNLARDIR.

BIZIM EN ONEMLI AMACIMIZ DOSTLUK VE OYUNDAN ZEVK ALMAK. EN GUCLU GUILD OLMA ÇABASI ICINDE DEĞİLİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow00 -- 2 Haziran 2006; 14:47:53 >
  • İ DE BİR GUİLDE ALIRSANIZ SEVİNİRİM YENİ BAŞLIYORUM OYUNU BU GUN YÜKLEDİM YANİ 02.06.2006 TARIHİNDE BU MESAJI YAZARKEN OYUNU YÜKLÜYORUM AMA EN KISA SÜREDE ÇOK YÜKSEK LEWELLERE ULAŞABİLİRİM TAM BİR OYUN MANYAĞIYIM KNİGHT TEDE SİNİR OLDUMLANDIĞIM İÇİN

• quote:

VENİCENİN GÜÇLÜ TÜRK GUİLDLERİNDEN DEMEK İSTEDİN GALİBA.ÇÜNKÜ BİKAÇ TANE DAHA VAR.

abi sana polemik nasıl olur yazıyorum
    bana söyle türk guildleri arasında lv66 adamı olan ve bunun dışında 8-10 adette lv52 üstü adam barındırıp lv4te olan guild varmı

The club of Walkman phones
    EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR TEK İSTEDİĞİMİZ BİR TEŞEKKÜR
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

quote:

VENİCENİN GÜÇLÜ TÜRK GUİLDLERİNDEN DEMEK İSTEDİN GALİBA.ÇÜNKÜ BİKAÇ TANE DAHA VAR.

bana söyle türk guildleri arasında lv66 adamı olan ve bunun dışında 8-10 adette lv52 üstü adam barındırıp lv4te olan guild varmı

EVET VAR ŞUAN BU GUİLDLERİMİZİN ADINI VERMİYCEM BİZ REKLAM PEŞİNDE DEİLİZ.LEVEL 4 GUİLD OLALI YAKLAŞIK 1 AYI GEÇTİ.8-10 DAN DAHA FAZLA 50+ ADAM VAR.BİRTANE 60+ CHAR VAR ARAMIZDA AMA BU SAYI 2 OLMAK ÜZERE.

DEDİĞİM GİBİ GUİLD İSİMLERİNİ SÖYLEMİYCEM NASIL OLSA SEN ÇOK İYİ BİLİYORSUN.REKLAM PEŞİNDE DEİLİZ.OYUNUMUZA BAKARIZ.AHKAM KESMEYİZ İCRAAT YAPARIZ.HAVA ATMAYIZ ALÇAKGÖNÜLLÜYÜZ.HIR GÜR PEŞİNDE DEĞİLİZ AKSİNE TÜM TÜRKLERE YARDIM EDERİZ.DAHA NE DİYİM BİLMİYORUM.

HERKES OYUNUNA BAKSIN.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

quote:

EVET VAR ŞUAN BU GUİLDLERİMİZİN ADINI VERMİYCEM BİZ REKLAM PEŞİNDE DEİLİZ.LEVEL 4 GUİLD OLALI YAKLAŞIK 1 AYI GEÇTİ.8-10 DAN DAHA FAZLA 50+ ADAM VAR.BİRTANE 60+ CHAR VAR ARAMIZDA AMA BU SAYI 2 OLMAK ÜZERE.

DEDİĞİM GİBİ GUİLD İSİMLERİNİ SÖYLEMİYCEM NASIL OLSA SEN ÇOK İYİ BİLİYORSUN.REKLAM PEŞİNDE DEİLİZ.OYUNUMUZA BAKARIZ.AHKAM KESMEYİZ İCRAAT YAPARIZ.HAVA ATMAYIZ ALÇAKGÖNÜLLÜYÜZ.HIR GÜR PEŞİNDE DEĞİLİZ AKSİNE TÜM TÜRKLERE YARDIM EDERİZ.DAHA NE DİYİM BİLMİYORUM.

HERKES OYUNUNA BAKSIN.

pardon abi

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow00

OSMANLI GUILD MASTER OLARAK.
    ÖLÇÜTLERLE GUILDIMIZI OLCEBILIRSINIZ. HER ŞEKILDE USTUN CIKACAGIMIZA INANIYORUM.

ARKADAŞLIK.
    YUKSEK LV
    OYUN BILGISI
    YARDIMLAŞMA
    VS.

GUILDIMIZDE AMAÇ DOSTLUKTUR BU SEBEPLE GUÇLUYUZ.
    GUILDIMIZIN YAŞ ORTALAMASI, EGITIM VE KULTUR ORTALAMASI YUKSEKTIR.

GUILDIMIZE UYE ALIRKEN BAKTIGIMIZ EN ONELI HUSUSLARDA BUNLARDIR.

Çok güzel başarılar ama şunu söylemek isterim ki 70 lvl olunca union olarak birleşme olayımız olabilir.EN güclü türk guıldi degil EN güclü guıld olacaktır.Sizden destek görmeyi ümit ederim.Birlikten güç dogar...

BIZIM EN ONEMLI AMACIMIZ DOSTLUK VE OYUNDAN ZEVK ALMAK. EN GUCLU GUILD OLMA ÇABASI ICINDE DEĞİLİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 2 Haziran 2006; 19:45:53 >

OTTOMAN_TR (MASTER)

• selam xydar ben murat silent king ottomanla birlesme olayı cok guzel olurdu zaten ılk ben teklıf etmıstım. ottoman guildınde sevdıgım cok arkadas var efendı ınsanlar umarım bı gun olur...

yukardakı konuya gelınce bı oyun ıcın bu kadar tartısma gereksız bende osmanlının kurucusuyum genelde turkler tanır benı benım dusuncem kım en buyuk olursa olsun benım guildımdekı ınsanlar dost olsun yeter bana bı oyun uyzunden kalp kırmaya deymez hepınıze ıyı oyunlar ...:)))

unutmayın oyun zevk almak ıcındır stresle omur kısaltmak ıcın degıl :)))))

Murat
    Char :
    Silent_King
    OSMANLI : Kurucu

Lv 56

Orjinalden alıntı: sertopasha

selam xydar ben murat silent king ottomanla birlesme olayı cok guzel olurdu zaten ılk ben teklıf etmıstım. ottoman guildınde sevdıgım cok arkadas var efendı ınsanlar umarım bı gun olur...

yukardakı konuya gelınce bı oyun ıcın bu kadar tartısma gereksız bende osmanlının kurucusuyum genelde turkler tanır benı benım dusuncem kım en buyuk olursa olsun benım guildımdekı ınsanlar dost olsun yeter bana bı oyun uyzunden kalp kırmaya deymez hepınıze ıyı oyunlar ...:)))

unutmayın oyun zevk almak ıcındır stresle omur kısaltmak ıcın degıl :)))))

Murat
    Char :
    Silent_King
    OSMANLI : Kurucu

Lv 56

Ağzına sağlık kardesim birr tanesin senn yaa
    Amacım tüm türklerin bi arada olması.Demolar alırız yabancılarla savasırken fotolar cekeriz.Yani oyunda bi arada olmamız cok daha keyifli olur.Ama işte sizin şu unionumla olayınızda olmasa... offf off ben niye arada kaldım :))

OTTOMAN_TR (MASTER)

• MURAT BİRBİRİMİZİ AZ ÇOK TANIYORUZ.XYDAR DA ZATEN KUZENİM OLUR.SENİN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM AMA OSMANLI GUİLDİNDEN BİRKAÇ KİŞİ(HEP AYNI KİŞİLER BUNLAR) DEVAMLI İMALI SÖZLER, LAFLAR EDİYOR.

BİZ BİR UNİONA DAHİLİZ VE O UNİONU KORUMAK BİZİM GÖREVİMİZ.BU UNİONDA 120 KİŞİDEN FAZLA OYUNCU VAR.BİR KİŞİ YÜZÜNDEN GERİ KALAN 119 KİŞİYLE KÖTÜ OLMAK İSTEYEN BU ARKADAŞLARIN ARTIK SUSMASI GEREKLİ.

BİZ SİDİK YARIŞINDA DEİLİZ.ZATEN 1 AY ÖNCE SİZİNLE UNİON OLMAK İÇİN EN ÇOK ÇABALAYAN ARACI OLAN İNSAN BENİM.HATTA SİZİN GUİLDİNİZDEDE BULUNDUM KISA BİRSÜRE DE OLSA.OSMANLIDAN ÇOK İYİ ARKADAŞLARIM VAR.AMA TÜM BUNLARA RAĞMEN LEVENT YÜZÜNDEN BİZE YAPILAN AŞAĞILAMALARA HAKARETLERE TAHAMMÜL EDEMEM.BÖYLE BİR DURUMDA TARAFSIZ KALAMAM.OLACAĞIM TARAF BELLİDİR.

ONLARDAN TEK İSTEDİĞİM BİZE SÖZLÜ İMALARLA SATAŞMASINLAR.SEN BÜYÜKSÜN BEN BÜYÜĞÜM MUHABBETİNİ OYUN İÇİNDE KENDİ ARAMIZDA HALLEDELİM.HERKESİN OKUDUĞU BİR FORUMDA BUNU YAPMAK KİMSEYE YAKIŞMAZ.TRİBÜNLERE OYNAMAKTIR BU.

BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYALIM.BOŞU BOŞUNA KİMSE KİMSENİN KALBİNİ KIRMASIN.

• tebrikler arkadaşım inşallah en kısa zamanda 5 olursunuz

FoRZa KaRaRGaH ThE_DoCToR_2 SeRVeR=OASİS LeVeL=100
  • bende o serverdayım en üşük lvl sınırı kaç almanız için bide yeniyim lv11 sizi kapı önünde kavga ederken gördüm nasıö yapıyosunuz onu
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.