Şimdi Ara

Artık dayanamıyorum arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içimi size dökmek istiyorum.Hiç kimseye söylemedim yazacaklarımı.Daha geçen sene ailemle yaşarken şimdi başka bir şehirde hiç kimseyi tanımadan yaşıyorum.Çok zor arkadaşlar daha 19 yaşındayım.Daha düne kadar fatura bile yatırmamış çocuk şimdi kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor.Evden hastaneye hastaneden eve.Dışarı
    çıkayım diyorum nereye gitsem kendi memleketimin bir yerini hatırlıyorum gözlerim doluyor hemen eve
    gitmek istiyorum.Bir insanın koca şehirde yapayanlız
    olur mu oluyor işte.Uyurken en ufak sese rahatsız
    olan ben şimdi Televizyonu açarak yatıyorum.Ailemle
    konuşup telefonu kapattıktan sonra hüngür hüngür
    ağlıyorum bazen.İlk ay ne güzeldi babam izne ayrıldı
    annemle beni eve çıkartmak için beraber geldiler
    sonra babam gitti sonra da ablamın hamileliğinin zor
    geçtiğini duyunca annem gitmek zorunda
    kaldı.Yemin ediyorum tek arkadaşım sizsiniz.Siz
    güldürüyorsunuz beni bazen.Staj gördüğüm zaman
    hoşlandığım bakıştığımız kızın facebook profiline
    bakıyorum bazen.O da başka bir şehirde sınıf arkadaşlarıyla beraber ev tutmuşlar.Arkadaşlarımı bir kez daha özlüyorum.Eminim aranızdan ne şanslısın diyenler olacak.Yalnızlık,özgürlük benimde hayalimdi.Ama bu kadarı bana fazla geliyor.Sabah geç kalınca uyandıran annemi özledim.Sabahları babamın tıraş olurken jileti lavaboya vuruşunu küfrederek uyanmayı özledim.Aylar geçti hala alışamadım.Artık dayanamıyorum.
    Wakashimazu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wakashimazu -- 16 Şubat 2014; 12:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi şehirdesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Hangi şehirdesin?

Samsun

• Allah yardımcınız olsun hocam

• Allah kolaylık versin. Kendinize bir arkadaş çevresi yapın bir işe girin çalışın eliniz para tutsun o zaman alışırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk aylar zor olur ama sonradan alışırsın merak etme. Eğer evin müsaitse veya bakabileceksen kendine bir evcil hayvan sahiplen yanına arkadaş olur arada dertleşirsin
  • Samsundaymışsın işte Çık sahile Bir gez Hemen yanında Gece Klupleri var oralara git.Akşama Doğru sahil çok güzel ve kalabalık olur.Yeni İnsanlarla Tanış.

Çok Şanslısın.Samsun insanı cana yakındır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim ilk senen ve cok normal. Yurtla baslaşan herşey daha iyi olurmuş cevre edinirdin. Fakat ilk sene aileden ayrılmak gercekten cok koyar. Şöyle düşün. Paran oldukca ailenin yanına bi hafta sonu bile ziyarete gidebilirsin. Ailen nerede yaşıyor. Ki Samsun'da okuyorsun. Ben Afyon'da okuyorum ve büyük bir şehirden gelip burada tutunmak daha zor. Hatta konum bile vardı. Aileden ayrılanlar fiye bende agladıgımı bilirim. Fakat bir süre sonra gayret edip giriştiğin zaman toparlıyorsun. Herşeyin çözümü ilacı zaman. Ama kendini kapatma dışarıya .

• Ne okuyorsun ki hocam ?
  • Wakashimazu kullanıcısına yanıt
    Hastane falan demişsin tahminime göre sml mezunusun pm at konuşalım sende rahatlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

quote:

Hangi şehirdesin?

Samsun

bisiklet sür sahilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

quote:

Hangi şehirdesin?

Samsun

bisiklet sür sahilde

+1 en guzel stres atma aracidir bana gore beni rahatlatiyor biriyle tartistigimda yada bir sorun oldugunda bisiklet suruyorum buda benim terapim oluyor bildiginiz .

• Samsun iyidir lan askerliği orda yaptım.Amisos'a falan git denizi izle tepeden.Ferahlarsın.Ayrıca milyonlarca gencin hayalidir aileden ayrı tek yaşamak.Tadını çıkarmaya çalış
  • Bölüm ne ?

• Aileniz hangi şehirde hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

Kardeşim ilk senen ve cok normal. Yurtla baslaşan herşey daha iyi olurmuş cevre edinirdin. Fakat ilk sene aileden ayrılmak gercekten cok koyar. Şöyle düşün. Paran oldukca ailenin yanına bi hafta sonu bile ziyarete gidebilirsin. Ailen nerede yaşıyor. Ki Samsun'da okuyorsun. Ben Afyon'da okuyorum ve büyük bir şehirden gelip burada tutunmak daha zor. Hatta konum bile vardı. Aileden ayrılanlar fiye bende agladıgımı bilirim. Fakat bir süre sonra gayret edip giriştiğin zaman toparlıyorsun. Herşeyin çözümü ilacı zaman. Ama kendini kapatma dışarıya .

BEn de Afyonluyum hocam

• durumuna üzüldüm, Allah yardımcın olsun
  • Allah yardımcın olsun kardesim ama alısırsın zamanla

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Bölüm ne ?

Okumuyorum çalışıyorum hocam@Jaycees

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wakashimazu -- 16 Şubat 2014; 15:20:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Bölüm ne ?

Okumuyorum çalışıyorum hocam@Jaycees

Ne işte çalışıyorsunuz ki hocam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.