Şimdi Ara

Artık, Çok Bunaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hek Yiyen Adam -- 23 Ocak 2025; 14:11:37 >

• hocam yerinizde olsam kendime 2-3 ay ayırırdım kafamı toparlar aceleye gelmeden iş arar bunun yanında da spor fitness hobi niyetine işle alakalı kurslar kendimi geliştirici şeyler vesaire ile uğraşırım maddi durumunuz da yerinde 2 ay kendi gelişimine verip belki de bi ömür mutlu olucaksınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 25 yaşta 35k faiz gelirin var birikim de varsa bir süre değişik aktiviteler yap

UÇAK tavsiye ederim
    Atla uçağa git bir yere
    Birikimin azsa ülke içi
    Çoksa yurt dışı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam önerilerinizden dolayı

iş bulma konusunu yaş geçtikçe bulamayacağım gibi geliyor :(

o konuyu nasıl yapabilirim

• Kanka bu kadar takiyosan sorulmasına soran adama freelance çalışıyorum de geç

• sinirden ekrana kafa attım. adam 25 yaşında ev araba memur maaşı kadar faiz alıyor bunalmışmış.

30 yaşında 2013 model döküntü bi araba alabildim. ev falan hikaye imkansız. 35k faizmiş. 25k maaşlı iş arıyorum bulsam el öpeceğim.

zalimsin adaletsizsin dünya

• Derdini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iş bulamıyorum :(

• ++++

• +++

• buton nerde? link verin, basacam.

• Paran faizde sürekli erir o geliri iptal et gr altına geç faiz gelmesin ama paran kaybolmasın

• hocam haline üzülmek üzereydim ta ki evin arabanın olduğunu okuyana kadar. tr'de yaşayan insanların %90-95inden fazla maaş alıyorumdur ama senden fakirim hocam

• millet senin seviyene gelmeye o kadar uğraşıyor sen bedavadan gelmişsin, kpss çalış memur ol zaten evin araban var maaş aylık harçlığın olur

• Yön3tim B1lişim ne ?

Yo'rum yap be'ğen gibi bir şey mi ?

Bir çeşit sinyal mi ?

• Hocam yanlış anlama ama keşke benim de böyle dertlerim olsaydı :):) Ben 26 yaşında mezun oldum. 27 olmak üzereyim ve işe yeni başlayacak olmama rağmen ben bile bu kadar dert etmiyorum. Üstelik araban ve birçok olanağın var. Yok yere kendi güzel zamanlarını heba ediyorsun.

• İMPARATOR NERON İ kullanıcısına yanıt

hocam ister istemez kafama takılıyor :(

siz buldunuz mu acaba iş

deneyimsiz olduğum için çok zorlanıyorum bu konuda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.