ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLN VARMI BİLGİSAYARA BAĞLATMADAN ARAÇ BEYNINI SIFIRLAMA ŞANSIMIZ VARMI KUTUPBAŞLARINI SÖKEREK YADA SÖKÜP BİRBİRİNE DEĞDİREREK YADA BAŞKA BİR YÖNTEM
Kutup başları sökülürse sıfırlanır. Bazı araçlarda en azından böyle.
kutup başlarından birini söküp 1 dk civarı beklerseniz işletim sistemi resetlenir..iki kutup başını birbirine değdirmeyin..kısa devreden ötürü akü bitebilir hatta yangın bile başlatabilirsiniz...
4-5 sn içinde deydirdiğiniz tel kor halini alır...
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler kutup başları birbirine değdirmekle kastettiğim akü sökükken takılı ne olacağı malum bahsettiğim yenı nesil araçlarının kutup başlarınıda söksek beyındeki bir çeşit pil uzun süre verilerin aynen kalmasını sağlıyor ben bunu restlemekten bahsediyorum teşekkürler
Toptan bir resetleme yapabilirsin..
Dikkat et..Herşey yanabilir
Akü kutup başlarını sök 5 dakika hatta işini garantiye al 20-30 dakika kabloları takma.İlk çalıştırmada gösterge panelinde anahtar işareti yanabilir.Kontağı kapatıp açtığında anahtar işareti söner.Bizim palionun aküsü bitince beyni sıfırlandı 1 hafta öyle kaldı çalıştırmak için uğraşmadık.Bence arabanın benzin harcaması biraz azaldı.