Şimdi Ara

Artan aidatı ödemek istemeyen apartman sakini (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 saat önce yaşadığım olayı anlatacağım. Bodrum katta oturan apartman sakini aidati ödemeye gelmiş.(Babam yönetici) Ama 35 vermem 25 veririm diyor. Ben uyuyordum (Gribim). Babamın yüksek sesle tartışmasını duyunca uyandım. Adam çok hır çıkaran bi tip herşeye karşı çıkıyor. Bodrum katta ve evi su çekiyor asansör boşluğudan onun için asansör boşluğuna su motoru aldık. Adamın evi su çekmesin diye. Binayı yapan müteahhitle mahkemelik oldu vs. Neyse uyandım uykulu uykulu kapıya gittim (bir de burnundan hım hım konuşan bir tiptir) ödemiycem kime sordunuz arttırırken vs. diyor. Halbuki tüm apartman toplantı yapıyor gelmeyenler oluyor. Babam da o yüzden herkese tek tek söylemiş arttığını. Keyfinden de arttırmıyor. Kendine payda almıyor paralardan. Artma sebebi ise elektriğe zam gelmesi, arabalar için otomatik kapı yapılması, kapı girişine terek yapılması gibi. Baya tartıştılar. Adam ters ters konuştu babam sinirlendi üzerine yürüdü asansörün içine ben de tuttum eve soktum. (55 yaşında kalp rahatsızlığı var). Adamın bi sıkımlık canı var dayılık yapıyor apartmanın ortasında. Sizce bu adama dersini vermek için ne yapabiliriz. Örneğin mahkemeye verebilir miyiz? Ve ya aidat işini notere bağlayabilir miyiz? Gıcığın teki müteahhit paranı vereyim başka yere git diyor kabul etmiyor. Tam falkaya yatırılasıca bir adam. Önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Ve 15 tl merdiven silme parasını da ödemiyor bodrumda oturuyorum gerekçesiyle. Zaten onu almıyoruz. 10 tl nin lafını yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 11 Mart 2015; 22:56:32 >

• Tenhada sıkıstır

Edit: alttakiyle ayni saat aynı saniye aynı salise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi it kopuk -- 11 Mart 2015; 22:59:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklî

• Apartman yönetim kurulunda alınan kararlar ev sahipleri veya kiracılar için geçerlidir odenmeyen aidatlar masraflar için icra takibi yapabilirsiniz ancak miktar ufak olduğu için icra yerine icra tehdidi daha ikna edici olur diye düşünüyorum geçmiş olsun

• Su motorunu sök ertesi gün parayı getirsin

• 35 lira aidat ne lan her ay 400 lira aidat ödüyorum
  • Babama dedim sökelim su motorunu görsün tersten dedim. Boşver dedi, okuldan gelirken motorun fişini çektim. Bakalım neler olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boş beleş insanların karak kürek işleri.
  • babam 4 ve fazla aidat ödemeyenleri direk icraya veriyordu. o günden sonra tekrar seçilmedi zaten
  • 10 liranın sözünü yapmışsınız

• Baban yöneticiliği bıraksın hepiniz rahatlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

35 lira aidat ne lan her ay 400 lira aidat ödüyorum

kira parasını aidat olarak mı ödüyorsun yani

neden o kadar pahalı ? ılgınç
  • MrTux kullanıcısına yanıt
    Kardeşim veremiyorum dese eyvallah diyeceğiz, vermiyorum diyor. Ters ters konuşuyor. Zaten 15 lirayı almıyoruz.
  • mahkemeye gidin ödemediği taktirde 10 lirayı vermediğine zaten pişman olur.

laftan anlamayandan zorla alıcaksın.. ki o merdiven parasını da vermek zorunda. 15 lirayı ödemediği her ayki 15 lirasını da alırsınız bundan sonra da 15 lirasını da öder.
  • bizde bi amca 500 tl aidat borcu yapmıs. bilmiyorum artik yonetim icra mi vercek ne yapcak..
  • motoru bi çekiçle dağıt bakalım evde halılar perte çıkınca ne yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Tenhada sıkıstır

Edit: alttakiyle ayni saat aynı saniye aynı salise

Salise? Nerden baktın acep

• baban 10 liralık adammış kardeşim kusura bakma
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    10 lira 20 lira değil önemli olan dayılık yapması nazikçe veremiyorum deseydi sorun yoktu. El kol falan yaptı. Burda olmadan bilemezsin. Babam hakkında düzgün konuş, paran masanın üzerinde.
  • Slp kullanıcısına yanıt
    Ya merdiven parası tamam onu zaten biriken paradan bi şekilde karşılarız, 10 lira için bütün apartmanı ayağı kaldırdı akşam akşam. Hep böyle yapıyor, herşeye muhalefet, mangal yapılmasına karşı dumandan dolayı, kendisi pofur pofur semaver yakıyor. Kısacası bencil bi adam o parayı veremiyecek durumda da değil. Şuan toplantıdalar bakalım sonuca göre bakıcaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.