Şimdi Ara

Arsenal Takımı ve Fenerbahçe Takımı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün size bi Galatasaray taraftarı olarak değil, bağımsız bi futbol izleyicisi olarak bir şey söylemek istiyorum.
    Fenerbahçe'nin Arsenal karşısında fazla şansı olduğunu düşünmüyorum ama sebebi Fenerbahçe'nin kötü olması değil, insanların Arsenal takımını fazla küçümsüyor olması.
    Arsenal takımı İngiltere Ligi'nde 4. olması farklı bir olay, oyun mentalitesi farklı bir olay.
    Dikkat ederseniz Arsenal takım oyunuyla değil bireysel yetenekleriyle ön plana çıkıyor.
    Oliver Giroud: Top hakimiyeti ve bitiricilik ayrıca hava topları
    Jack Willshere: Çevikliği ve seriliği.. (Messi'nin daha bencili ve tecrübesizi diyebiliriz.)
    Santi Cazorla: Etkili vuruşları ve ikili mücadeleler
    Theo Walcott: Avrupa'nın en hızlı kanat oyuncusu.
    Mikel Arteta: Dünya'da mevkisinin en iyilerinden defansif orta saha (ÖN LİBERO diyebiliriz.)
    Kalecileri (Yazılışı karışık:D): Ortalamanın üstü kaliteli bir kaleci
    Kieran Gibbs: Yaşı dolayısıyla hız ve çeviklik anlamında ciddi avantaj. (SOL BEK
    Bacary Sagna: Yaşı dolayısıyla Sow'a bir avantaj olabilir ama tecrübeli bi isim. (SAĞ BEK)
    Thomas Vermealen: Çok tecrübeli ve güçlü bir oyuncu. (STOPER)
    Koscienly: Hava hakimiyeti güçlü ve hızlı. (STOPER)

Bu yazdığım oyuncular bi uyum içerisinde olduğu zaman gerçekten Avrupa'da yenemeyecekleri bir takım yok. Bunu Allianz Arena'da Bayern Munich'i 0-2 yendikleri maçta da gördük. Bayern oyunu rölantiye almasaydı belki de 3. gol gelecekti ve dengeler alt üst olacaktı.
    Aynı şekilde Emirates'te Bayern Munich'e 1-3 kaybettikleri maçta da takım oyunu oynayamadıkları için kaybettiler. Jack Willshere'in ortadan kopturup kimseye pas atmadan Dante'ye toslamasını izlemekten yorulmuştum..

Kısaca: Arsenal'in müthiş yetenekleri bi aheng içinde oynamayı başarırsa, korkarım Fenerbahçe'nin hiç şansı yok ama bunu başaramazlarsa da aynı şekilde tur Türkiye'ye gelebilir.

NOT: Sakatlık durumlarından haberim yok bunu yazarken.

• Blok Tarafsızım diyip alttan alta provoke edenler türedi şimdide
  • bizim gökhan olsa şanslar eşit derdim büyütülecek kadar iyi top oynamıyor arsenal
  • Munih-Arsenal maçı korkutmasın. Maçın başında tur garanti diye, savruk oynadı munih o maçta. Ondan sonra toparlandı son golüde 80'den sonra yedi. Hatta garip bi goldü Nouer tutamamıştı topu.

Yani, o maçın genelinde munih üstündü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

bizim gökhan olsa şanslar eşit derdim büyütülecek kadar iyi top oynamıyor arsenal

arsenal maçında gökhan yok mu kesin mi hocam ? ikinci maça yetişir inşallah
  • Adam ayrıntılı bir şekilde analiz yapmış. Bundan bile provoke olduysanız durum vahim. Sizi herhalde sürekli şişirmemizi falan bekliyorsunuz fener turu geçerden farklı birşey söyleyince provoke oluyorsunuz hemen.
  • Daha ne kadar dostça yaklaşılır anlamadım ki... Bunların kabul etmesi için tur Fener'in dememiz gerekiyor sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Giroud'un bitiriciliğini övdüğün cümleden sonrasını okumadım. Normalde böyle diyenlere(şurdan sonrasını okumadım diyenlere) inanmazdım ama cidden okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Blok Tarafsızım diyip alttan alta provoke edenler türedi şimdide

Cumadan gelip yazma bunu kardesş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nerde proveke amaclı bir yazı ben göremedim arkadas analizini yapmıs bence gayette başarılı yapmış. Gs maçında oynadıkları ciddiyetle oynamayacakları kesin iki takımda cl ye katılmak isteyecek çok zorlu bir kura oldu. Şansımız malesef %30 dan fazla değil ama %30 da küçümsenecek bir rakam değil Aykut hocaya çok söylendik ama bu maçta onun anlayışı bize tur şansı verir. Kontrollü bol paslı ve top onlardayken takımca topun arkasına geçip savunma yapabilmeliyiz. Allah yardımcımız olsun utandırmasın ben takımıma güveniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Nerde proveke amaclı bir yazı ben göremedim arkadas analizini yapmıs bence gayette başarılı yapmış. Gs maçında oynadıkları ciddiyetle oynamayacakları kesin iki takımda cl ye katılmak isteyecek çok zorlu bir kura oldu. Şansımız malesef %30 dan fazla değil ama %30 da küçümsenecek bir rakam değil Aykut hocaya çok söylendik ama bu maçta onun anlayışı bize tur şansı verir. Kontrollü bol paslı ve top onlardayken takımca topun arkasına geçip savunma yapabilmeliyiz. Allah yardımcımız olsun utandırmasın ben takımıma güveniyorum.

bir de blok. diye trip atması yok mu

• salzburg nere arsenal nere?Fenerbahçe taraftarını düşünmeye davet ediyorum zira sadece walcottun piyasa değeri salzburg takımına eşit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertanekmekci

salzburg nere arsenal nere?Fenerbahçe taraftarını düşünmeye davet ediyorum zira sadece walcottun piyasa değeri salzburg takımına eşit...

O iş değerle olsaydı young boys, tromso, anorthosis vs gibi rezil yenilgiler olmazdı takımların tarihlerinde.
  • Yarı final filan olsa oynarlarda daha şimdiden sanmıyorum.

• Arsenal'a nefes aldırmazsak üstüste 2 pas yaptırmazsak üstüne adam gibi top oynarsak biz alırız. Ama geriye yaslanıp adamlara imkan verirsek atarlar elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

Arsenal'a nefes aldırmazsak üstüste 2 pas yaptırmazsak üstüne adam gibi top oynarsak biz alırız. Ama geriye yaslanıp adamlara imkan verirsek atarlar elbette.

yani ilerde basarsak pres yaparsak ve sıkı bir disiplinle 11 oyuncu savunmaya katkı verirse bencede şanslıyız tıpkı aykut hocanın yaptırdığı gibi sıkı taş gibi savunma yapmalıyız ve motivasyonumuz inancımız üst seviyede olmalı bence aşırı motive olmalıyız bazı maçlarda aşırı motivasyon zarar verir ama bu maç için öyle değil aşırı konsantre aşırı motivasyon aşırı dikkat lazım..+
  • Arsenal cidden iyi takim 3 1 yenildiklerini bayern macini ornek gosterecegim ben. O maci bile birakmadilar ve cevirebilecek pozisyonlar buldular keza napoli macinda da oyunu 90 dakika yuksek tempoda oynamalari dikkatimi cekmisti geride dusseler 5 dakikada kalsa hep tempolular bunu hem epl takimi olmalarina hemde cok genc kadro yapilarina bagliyorum.

Fenerbahcenin isi hakikaten zor ama oyunu bogup kontra ataklardan gol ararsaniz bir sansiniz olabilir. Sow olsun emenike olsun firsatlari degerlendirebilecek oyuncular. Orta sahada kahraman olmaya calismak yerine topun arkasina gecip kisa paslarla oyunu tutan ve bosluk arayan bir fenerbahce turu gecebilir. Bol press, kisa paslar tempoyu dusurme ve kontra atak oyun plani arsenale karsi bu olmali bence

• Tarafsız yorum yaptım deme şimdi tarafsız yorum yapmamışsın oyuncuları aşırı abartmışsın. Arteta mevkisinin en iyilerinden falan değil,Giroud'un kaçırdığı goller Guizayı geçecek nerdeyse ayrıca wilshere messi falan demek komik olmuş
  • "Dikkat ederseniz Arsenal takım oyunuyla değil bireysel yetenekleriyle ön plana çıkıyor."

adamların yegane felsefesi takım oyunu oynamak. senin yaptığın analize bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

"Dikkat ederseniz Arsenal takım oyunuyla değil bireysel yetenekleriyle ön plana çıkıyor."

adamların yegane felsefesi takım oyunu oynamak. senin yaptığın analize bak.

izle sonra gel bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.