Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi Arteta Pep hocanı üzme

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar utd sever olsamda, arsenal mükemmel oynadı ilk yarıyı liverpool takımına karşı vallahi tebrikler.. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City maçından sonra yine ufak detaylarla giden bir maç. City maçında Martinelli boş kaleye atamamıştı bu maçta da Odegaard atması gereken pozisyonda atamadı. Bu 2 takım bizim rakibimiz değil şu anlık bu nedenle yenilmek inanılmaz problem değil ama alabilirdik bu maçı. İlk yarı her şey iyi gidiyordu. Son paslarda doğru kararlar versek tehlikeler üretebilirdik ama hep yanlış tercihler yapıldı. Maçı Sky da izledim. Neville ve Martin Tyler vardı. Jota'nın golünden sonra önce Alisson'un kurtarışını sonrasında Ramsdale'ın yediği golü gösterdiler. Kırılma anı olarak söylediler Alisson'un kurtarışını. Ben de katılıyorum. Maçta çok fazla pozisyon olmadığı için yakalanılan pozisyonlar çok değerliydi. Bizim yakaladığımız pozisyon daha net olmasına rağmen gol yapamadık. Liverpool ise gol yaptı. 2.golde Saka topu ileri yollayacak diye Cedric ve Odegaard koşu yaptı ama Robertson'a çarpıp önüne düşünce bomboş bir alan buldu önünde. Yenilen 2 golde de Ramsdale'ın hatası var. Bütün sezon harika oynadığı için kredisi var. Saka ve Odegaard da beklentinin altında kaldı. Bunda Liverpool'un da payı var tabi. Bu tip maçları oynadıkça gençlerimiz daha da tecrübelenecek. Zaman meselesi. Bu maça takılı kalmayıp Villa maçına odaklanmak lazım. Bu yenilgiye rağmen ilk 4 için hala çok avantajlıyız.





  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • OOOOOO


    EDDIE NKEITAH


    OOOOO


    EMILY SMITH ROWE


    OOOOOO


    JACK WILSHERE


    @Arda ML @yabanarısı @Ali Sami Yen @D..

  • İkinci yarı kötüydük epey ama Xhaka ipten aldı diyebiliriz şimdilik, müthiş bir gol attı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kağıt üstünde bakıldığı zaman bu 3 maçta 0 puan almamak lazımdı. Sahaya bakıldığı zaman rakipler yakaladığı pozisyonları gole çevirirken biz çeviremedik ama oyun olarak bir geriye gidiş olduğu da ortadaydı.


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta



    Ben takımı her zaman oyun gücüyle değerlendirdim. Skor yönünden öne çıkarmadım. Bu nedenle sakatlık vs olmazsa çok rahat 4.olacağımızı düşünüyordum. Nitekim böyle de gidiyordu ama bu yenilgilerin geldiği dönemde Tierney sezonu kapadı ve Partey de sakatlandı. Partey'in bir ihtimal sezonun sonuna dönme ihtimali var ama düşük bir ihtimal. Tierney yerine Tavares oynayınca geriden oyun kurulumu ve savunmada birçok sorunla karşılaştık. Bunu kompanse edebilmek için Xhaka yı sol beke çekti Arteta. Bu sefer merkezde hem Xhaka hem de Partey olmayınca iyice düştü oyunumuz. Partey'in yokluğunda Lokanga'yı denedi ama arada uçurum var. Partey'in getirdiği yoğunluğu, fizikselliği ve sahipsiz topları alma gibi işleri Lokanga veremiyor. Böyle olunca oyunumuzda düşüş oldu. Chelsea ve Manu maçları bir nevi piyango oldu. Özellikle Chelsea maçı baya garip bir maçtı. Elneny beklentimin ötesinde oynuyor. Nketiah da pozitif anlamda etki etti. Şu an 2 puan önde olsak bile ilk 4 ü düşük ihtimal görüyorum maalesef. Oyun olarak geriye gittik burada da sakatlanan oyuncuların doğrudan etkisi oldu.


    Transfer konusunda son günlerde en çok konuşulan isim Gabriel Jesus. Önce Brezilya tarafından haber çıktı arkasından Ornstein yazdı. Jesus'un kontratının bitmesine 1 yıl kalmış. Herkesin bildiği gibi City büyük olasılıkla Haaland'ı alacak. Oyuncu City den ayrılmak istiyormuş. Daha fazla oynayabileceği bir yere gitmek istiyormuş. Edu, Kasım ayından beri Jesus'un menajeriyle temas halindeymiş. Oyuncu bize gelmeye sıcak bakıyormuş. City ile henüz bir görüşme yapılmamış ama bonservisi için konuşulan para 30-35m. Ben bu transferin olmasını isterim. Yaş 25, PL tecrübesi var, oynadığımız oyuna uygun ve fiyatı pazara göre çok ucuz. Osimhen, Nunez gibi isimleri almak istesen kapıyı 80 den açacaklar. Lige ve takıma uyum sağlamama ihtimalleri de var. Her açıdan Jesus transferi kusursuz bir iş olur. Bu transfer gerçekleşir umarım.


    Orta saha için Neves ve Tielemans yazılıyor. Genelde orta saha konusunda 1 ekleme yapılacağı konuşuluyor ama bence 2 isim lazım. Neves ve Tielemans ı beraber almak lazım. Tielemans'ın da kontratı bitiyor. Kendisi için yazılan bonservis 25m. Tielemans'ın menajeriyle de temaslar olmuş ama henüz net bir şey yok. Tielemans bonservis ücretinin düşük olması sebebiyle pazardaki en değerli oyunculardan biri olacaktır. Neves'in bonservisi için net bir şey yazılmıyor ama tahminim 50-60m ister Wolves.





  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • D. kullanıcısına yanıt

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 

  • Erken gelen kırmızı kartla takım mental olarak dağıldı. Maç zaten 2-0 olduğunda hemen hemen bitmişti, 47'de de komple fişi çekti Spurs. Sağlık olsun diyelim. Zor maçtı, Tottenham çok formdaydı ve biz de Partey - Tierney - White gibi isimlerin yokluğunu yine epeyce hissetmiş olduk. Maçın en kötü iki olayı Holding'in kırmızısı ve Gabriel'in sakatlığı. Elde stoper kalmadı gibi bir şey.


    Pazartesi de zor bir Newcastle maçı var. Top 4 bu kadar yakınken birden bir o kadar da uzak olabilir. Umarım günün sonunda CL biletini kapan biz oluruz.

  • CL biletinin -büyük ihtimalle- kaçmasına son 15 dk... Felaket şanssız bir Newcastle deplasmanı oluyor Arsenal adına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya kadar getirip de top 4'ü tekrar vermek inanılmaz...

  • Losersenal şaşırtmadı

    Conte hocam tokatladı

    Yallah Avrupa Ligine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne loser bir takım buraya kadar getirip CL yi Totnıma teslim etmek bravo büyük başarı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sun'ın haberine göre Akanji'ye 20M önermişsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • Arsenal klopp gibi hoca bulamazsa hiç bir zaman ilk 3-4 takım arasına giremeyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • D. kullanıcısına yanıt
    Fabrizio 45m sterline anlaşıldı diyor. Sessiz sedasız Fabio Vieira’da geldi hafta başında. İskeletimiz zaten iyiydi, üstüne birkaç takviye ile sağlam takım oluruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    1 gitti kaldı 3 ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 




    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaDavid Ornsteintwitter
    “🚨 Arsenal have reached an agreement with Manchester City to sign striker Gabriel Jesus for £45m. Still some bits to sort but #AFC on course to secure 25yo, who also had interest from Chelsea & Tottenham. Arteta’s top target @TheAthleticUK #MCFC #CFC #THFC https://t.co/yeoOKuUutZ”
    https://twitter.com/David_Ornstein/status/1540437554385879040



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 24 Haziran 2022; 23:58:23 >
  • 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.