Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.785
Cevap
36
Favori
359.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 dakikada nereden nereye gerçekten inanılmaz.

  • Kırmızı ağır oldu. Sarı kartlık bir pozisyondu bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ikinci sarıdan gitti

  • mallık da sınır yok arsenal da

  • İkinci sarı karttan atıldı zaten hocam. İlk sarı kartı penaltı noktasına müdahale etti diye verdi orasını reji göstermedi. İkinci sarıyı da faulden sonra gördü. Xhaka'ya kızdım ama Gabriel'in ki daha büyük amatörlük. Şu maçta yapılacak iş değil.


    Hakem de çok iyi niyetli değil. Odegaard'ın pozisyonunu izlemedi bile monitöre gidip. Rodri'nin Martinelli'ye kontrolsüz girişine faul de vermedi biraz önce.


    Martinelli'de boş kaleye kaçırınca bu maçın kırılma noktası olur dedim büyük ihtimalle de öyle olacak. ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 


    ESR'yi oyuna alıp Martinelli'yi öne atıp, Laca'yı çıkartması lazım hocanın. Kontraya dönecek iş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 1 Ocak 2022; 16:56:53 >
  • 2012 yılında Manchester Petrolspor vs QPR maçıyla bu lige şike girmişti. Halen petrolle çalışan bu takımın şikelerine göz yumuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık oldu 1-2

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten yazık hak etmedik bu mağlubiyeti. Çok yazık.

  • City'nin 1 puan bile alması mucizeyken adamlar 3 puan aldı ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta  Maçı tamamen kontrol eden, istediği gibi oynayan taraf bizdik. 10 kişi kaldık yine pozisyon vermedik. Gol tamamen karambolden geldi. Kaleye çekilen ilk isabetli şut penaltı golü. Kaleye gelen sadece 2 isabetli şut var. Hani isabetli şut bir tarafa tehlike de yok. Gerçekten bu tip yenilgiler sinir bozucu oluyor.


    Martinelli maçın adamı olabilirdi. İlk yarıda 3 pozisyonda pas verse en azından 1 tanesi gol olurdu. Hiç etrafına bakmadan kendisi bitirmek istedi. 2.yarıda boş kaleye olan pozisyonu atması lazımdı. Tecrübe diyelim. Bencilliğini biraz daha düşürmesi lazım.


    Bana göre hakemin bu maça çok net bir etkisi var. Bu hakem olayı geçen seneden beri devam ediyor. Ben kararlar doğru veya yanlış demiyorum. Benim derdim tutarsızlık. Şimdi EPL de VAR ın çalışması bir tık daha farklı. Eğer ki hakem pozisyonu görüyorsa ve pozisyon %100 penaltı değilse VAR müdahale etmiyor. İlk yarıdaki pozisyon bana göre %100 penaltı. Ederson'un topa müdahalesi yok. Videoda çok net gözüküyor.


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaJake Humphreytwitter
    “Foot not ball? Pen? Clear and obvious? I don’t know anymore… https://t.co/o4pYTxA1Y4”
    https://twitter.com/mrjakehumphrey/status/1477271204591554565

    TV sinde maçı izleyen normal bir vatandaş bunu görüyor ama VAR daki hakemler görmüyor. 2.yarıdaki pozisyon tartışılır. %100 penaltı demem ben ki hakem pozisyonu görüyor temiz bir şekilde ve penaltı yok deyip oyunu devam ettiriyor. Burada artık VAR ın karışmaması lazım çünkü pozisyon net penaltı değil. Sen slow motion da çekmeyi gösterirsen her kornerde o çekme gibi çekmeler gösterip penaltı verebilirsin. Burada olay niyette bitiyor. Penaltıları bir kenara koyuyorum. Gabriel'e gösterdiği ilk sarı penaltı noktasını eşelemesinden dolayı. Şimdi burada Gabriel sarı kart görmese kimse neden göstermedin demez. Rodri, Martinelli'ye çift dalıyor ayağını yerden kesiyor ama hakem topa diyor ve korner veriyor. Yine Rodri maçtaki ilk sarısını golden sonra görüyor. Hakem kural kitabına bu kadar sadıksa Rodri'nin golden sonra rakip seyirciyi tahrik etmesi sarı kart + formayı çıkarması da sarı kart. Çift sarıdan atılması lazım. Burada derdim tutarsızlık. Sen kural kitabını uygulacaksan 2 tarafa da uygula.



    EDIT: Gabriel penaltı noktasını eşelediği için değil. Hakemin penaltı kararından sonra kötü bir söz kullanmadan 5 Arsenal oyuncu ile beraber itiraz ettiği için hakem de o sıra aralarından Gabriel'i seçtiği için sarı kart görmüş ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 


    Guardiolo haklı bu arada. Bizim dinlenmemiz de bir faktör oldu. Ortaya koyduğu hakem de iyi performans çıkardı cidden


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaFootball Transferstwitter
    “🚨 Guardiola's reaction: "Congratulations, they were better. We face a team who had 6-7 days since the last game. We had 2 days and come back and didn't have a team. that's why we put one more player in the middle. It was difficult, we didn't have energy." #MCFC #AFC (via BT)”
    https://twitter.com/Transferzone00/status/1477296132912939009



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 1 Ocak 2022; 18:33:39 >




  • Bir başka rezalet daha. Bu pozisyonu her ne olursa olsun Martinelli gol yapmalı. Bu top Odegaard veya Saka ya gelse büyük ihtimalle gol olurdu. Ayağını kapatması lazımken ayağını kapatamadı ve dıştan falso alan top yakın direğe gitti. İşin rezalet kısmı hakem ne yapıyor burada ? Çizgiye bakmak için diyen arkadaşlar olabilir ama bu ligde çizgi teknolojisi var. Hakemin kolundaki saate geliyor zaten. Ya senin aksiyon alanı içerisinde ne işin var ? Koşarak giriyor bir de ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaSai Descoteauxtwitter
    “how can the ref set a screen on Martinelli before his missed chance??? https://t.co/qhD35YDECL”
    https://twitter.com/knickthoughts/status/1477299473965633541


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaJFtwitter
    “Best image for me, look at Martinellis body having to adjust round the referee, a top striker still scores yes, but the referee has robbed a goal here”
    https://twitter.com/TwoFourFours/status/1477302491486343177



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 1 Ocak 2022; 19:12:43 >




  • arteta = fakir guardiolası

  • Cespedes C kullanıcısına yanıt
    Valla bu ikisinin oynattığı oyunu hiç sevmiyorum fakat Arsenal,City maçına çok iyi hazırlandığı çok belliydi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vlahovic çok yazılıyor basında. İlaç olur gelirse şöyle bir haber de var.


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaArsenal Türkiyetwitter
    “Arsenal, Dusan Vlahovic için €55m + Lucas Torreira (€15m) teklif yaptı. (@Gazzetta_it)”
    https://twitter.com/Arsenal_Turkiye/status/1478291131880333313?s=20

    Vlahovic olmazsa Patrick Schick'de düşünülebilir Leverkusen'den. Partey'in yanına da artık mutlaka orta saha almamız gerek. Bruno Guimares yazılıyordu o bölge için de. Olmazsa aslında Soucek tarzı bir isim de şahane olurdu.

  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    Vlahovic sezon sonuna kadar takımında kalmak istiyor. Fiorentina yı Avrupa kupalarına götürmek istiyormuş. Sezon sonu da bize gelme ihtimali düşük. Menajeri başka takımlara götürmek istiyor. Bizi istemeyen bir oyuncunun peşinden koşmanın da mantığı yok. Schick iyi bir Avrupa şampiyonasından sonra bu sezon ligde de çok iyi durumda. Tam bizim aradığımız tarzda adam ama EPL de aynı performansı gösterebilir mi ? Bu sorunun cevabını iyice düşünmek lazım. Havertz, Werner gibi örnekler var. Fiziksel olarak baya zorlanıyor oyuncular. Sezon sonu Nketiah, Laca ve Auba nın hepsi gideceği için bence 2 tane st almak lazım. Biri EPL dışından olabilir ama diğerini EPL içinden yapmalıyız. Watkins, DCL pahalı olur. Toney i düşünebiliriz. Baya iyi oyuncu. Schick-Toney iyi ikili mesela kağıt üstünde


    Niles transferi dün bitti. 6 aylığına kiralık gidiyor. Roma bize 2m ödeyecekmiş. Partey ve Elneny afcon a gittiği için elde Xhaka ve Lokonga dışında merkez kalmadı. Mutlaka bir isim almamız lazım. Bruno Guimares mükemmel olur ama dün Fabrizio, Lyon un 45m istediğini söyledi. Aslında oyuncunun kalitesine bakıldığı zaman bu paraya hemen alınması lazım ama devre arası böyle bir harcama yapar mıyız bilemiyorum





  • Liverpool kadar ağlak bir kulüp görmedim. Yine özel ayrıcalık tanınmış. Şaşırtıcı değil tabi. Yarın oynanacak maç ertelendi. İlk maç 13 ünde, rövanşta 20 sinde oynanacak. 16 sında Tottenham, 20 sinde Liverpool ve 22 sinde Burnley ile oynuyoruz. 6 günde 3 maç. Fikstürü hazırlayanların kafalar pırıl pırıl maşallah.


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaChris Wheatleytwitter
    “🚨 Arsenal v Liverpool has been postponed after the EFL granted a request from #LFC. LFC have forfeited home advantage in second leg which means first game will be at Anfield on Jan 13, return at Emirates on Jan 20. https://t.co/qhdIKONxYQ”
    https://twitter.com/ChrisWheatley_/status/1478712317948932109
  • ben white oynuyor mu ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta  hala şu adama ödenen para saçma geliyor

  • Ornstein, Vlahovic için teklif yaptığımızı doğruladı. Ocak ayında transferi bitirmek için zorluyormuşuz. Kulübü de daha fazla para kazanmak için bu dönemde satmaya sıcak bakıyormuş. Eğer oyuncu ayrılmaya karar verirse en iyi seçenek bizmişiz. Fiorentina da oyuncunun Juventus'a gitmek istediğine yönelik güçlü bir his varmış. Vlahovic in alternatifleri de Isak ve Calvert-Lewin miş.


    Oyuncu anladığım kadarıyla lig değiştirmek istemiyor. Değiştirecek olsa bile sezon sonuna kadar beklemek istiyor. Bence fazla zorlamanın pek anlamı yok. Başka alternatiflere yönelmek lazım. Mümkünse Isak olmasın bu isim.


    @KaiHavertz Düzenli oynuyor. Baya da iyi oynuyor. Özellikle geriden oyun kurulumunda ciddi katkısı var.

  • D. kullanıcısına yanıt

    Vlahovic hakkında son yazdığını da okudum hocam. Arap saçına dönecekse gelmesinin mânâsı yok dediğin gibi. Ama çözülebilir bir seviyedeyse iş şahsen takımda görmek isterim. Hem yaş olarak hem de golcülük ve oyun tarzı olarak bize uyan bir isim olduğunu düşünüyorum. Nketiah için Leverkusen gündemdeydi galiba öyle okumuştum bir yerde.


    Schick için aynen Werner ve Havertz gibi örnekler mevcut fakat ben onlar kadar zorlanacağını pek zannetmiyorum. Werner ve Havertz Schick'e kıyasla Almanya dışına hiç çıkmamışlardı. Schick İtalya'da birkaç yıl, Almanya'da keza öyle oynadı bugüne kadar ve aynen dediğin gibi tam aradığımız profil. Ben eğer Vlahovic işi olmazsa listeye girmesi gereken isimlerden biri olması gerektiğini düşünüyorum.


    Nketiah'ı pek beğenmiyorum büyük ihtimalle de kendisi sözleşme yenilemeyecek zaten. Watkins belki ama DCL yerine Schick veya Vlahovic daha iyi seçenekler. Toney tam ideal olur bence de. Toney - Schick'e baya fit olurum ben de. Laca yüklü sözleşme istemese ve 1+1 tarzı bir kontratı kabul etse onun da kalmasını isterim ama büyük ihtimalle yolcu olacak. Auba meselesi zaten fiilen bitmiş durumda.


    Valla kulüp devre arası harcama yapar mı bilmiyorum ama merkez dediğin gibi SOS veriyor. Partey'in yokluğu bizi aşırı derecede etkileyecektir eğer bir şeyler yapılmazsa ki son maçların en iyi oyuncusu tartışmasız. City maçında da olağanüstüydü.


    Onun dışında forvet yine bir şekilde Laca - Nketiah - Martinelli şeklinde idare edebilir. Birinci öncelik merkez ikinci öncelik ST olmalı bakalım neler olacak.





  • D. kullanıcısına yanıt

    kesinlikle calvert lewin değil isak ın gelmesi lazım bir tercih yapılcaksa şayet, hatta ben olsaydım auba ve lacazeti satar inaki gibi adamlara yönelirim, zaten ilerde arsenal kulübümüz çok para kazanıcak misal martinelli , saka , ben smith rowe bunlar s tier seviyelerine geldiğinde arsenalin bilançosunu düşünemiyorum


    bu arada aubayı zaten nefretim kadar sevmiyorum da lacazette satılsın derken yaş faktöründen dolayı dedim, hakkını yemiyeyim gol atamasada martinelli saka gibi adamların oyununa adapte olmaya çalışıyo gayreti çabası izlerken belli oluyo

  • Bu Werner ve Havertzden bir cacik olmayacağini Almanya ligini izleyen herkes biliyordu. Wernerin oyun zekasi yerlerdeydi. Havertz de küçük maçlarda penaltilarla istatistik kasiyordu.

  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.