Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (721. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.769
Cevap
36
Favori
358.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wilshere emekli olmuş. Çok özel bir yetenekti ama sakatlıklar maalesef çok etkiledi. 30 yaşında emekli olması da bunun bir özeti.



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaJack Wilsheretwitter
    “I’ve lived my dream. Thank you all ❤️”
    https://twitter.com/JackWilshere/status/1545372079163318273



    Güzel haber u18 takımımızın koçu olacakmış. 2016-2017 den beri eğitimlerini alıp, sertifikaları topluyormuş.



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaDavid Ornsteintwitter
    “🚨 EXCL: Arsenal set to name Jack Wilshere U18s head coach. After 30yo’s retirement, appointment being finalised. Expected to be supported by Adam Birchall + Julian Gray. Mehmet Ali in line for U23s, Max Porter assistant. W/ @gunnerblog @TheAthleticUK #AFC https://t.co/So6vvb1Jn6”
    https://twitter.com/David_Ornstein/status/1545378439431176192
  • Jesus bence iş yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaSVMMyoutube
    Gabriel Jesus Arsenal DEBUT vs Nurnberg, Gabriel Jesus vs Nurnberg | 22/23, Gabriel Jesus Debut for Arsenal vs Nurnberg 🔴 SVMMcomps (2nd channel): https://bit.ly/3dLKSUd 🔵 Fanpage: http://bit.ly/2okQj2t *If you have anything against my uploads, send me an e-mail: sportvideosmm2@gmail.com and I'll take it down. ► Twitter: http://bit.ly/1Lp6VvN ► Business e-mail: sportvideosmm2@gmail.com ► Music: Prod. COURAGE www.couragebeats.com https://www.youtube.com/c/COURAGEBeats https://couragebeats.beatstars.com/ https://soundcloud.com/couragemusicofficial This content is both in Transformative and Educational nature. Video is in compliance with Content Quality section of YPP Policies as the editing adds creative value which makes the content unique. ⚪⚫🔴🔵🟡● ----------------------------------------­----------------------------------------­---- ⚠️ "The use of the footage in this video qualifies as fair use under US copyright law because it is (1) non-commercial, (2) transformative in nature, and (3) does not negatively affect the original video." I must state that in NO way, shape or form am I intending to infringe rights of the copyright holder. Content used is strictly for research/reviewing purposes and to help educate. All under the Fair Use law. © SVMM
    https://www.youtube.com/watch?v=hd-ipTVg80w&ab_channel=SVMM
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    İş yapar ama bir kurtarıcı olmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nazar değmesin



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • D. kullanıcısına yanıt

    partey olmasa arsenal bi hic


    en begendigim oyumculardan kesks hic sakatlanmasa


    jesus da guzel oldu ama kanat forvetlerden gol destegi lazim keske alexs sanchez falan simdi olsaydi takimda


    begendigim ama ergen tripli pepe tutmadi cok uzuldum oynayabilecegi bi takimda gormek isterim onu.


    martinelli yi cizgiden ziyade sahanin orta alaninda top surerken daha verimli buluyorum.

    artete zincenkoyu alsin gxaka nin yerinde oynatsin


    diego carlos gibi saglam bi stoper de alinabilirdi ayagi guzel fizik iyi ustelik ucuz, arsenal jesus haric 3-4 net trannsfer yapmaliydi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaFabrizio Romanotwitter
    “Oleksandr Zinchenko to Arsenal, here we go! Full agreement in place since Friday with Man City for £30m guaranteed fee, personal terms also agreed. Zinchenko, always been keen on re-joining Arteta. 🚨⚪️🔴 #AFC Contract until June 2026, as per @David_Ornstein - medical this week.”
    https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1549103823758757890?s=20&t=kSZ71-582hyCYAPoaFZkbg

    Çok iyi oldu. Hem sol beke alternatif hem de orta sahada da oynayabilir. Şahsen benim beğendiğim bir isim.

  • Partey'in ne kadar kritik olduğunu yukarıda paylaşmıştım. Arsenal'ı izleyen herkesin görebildiği bir durum bu. Bunun en büyük sebebi olmadığı zaman yerine Elneny veya Lokonga'nın oynaması. Seviye inanılmaz düşüyor. Hazır Partey derken bir veri daha paylaşayım. Partey ve Xhaka'nın beraber oynadığı ve 90 dakika sahada kaldığı maçlarda sadece 3 maçta puan kaybetmişiz. Liverpool ve M.City iç saha maçları ve Everton deplasmanı.


    Kanatlar golcü zaten. Geçen sezon


    Martinelli(21) 6 gol - 6 asist

    ESR(21) 10 gol 2 asist

    Saka(20) 11 gol 7 asist


    Bu veriler lig verileri bu arada. Bu 3 oyuncuda tabela yapıyor. Üçü de gole yakın isimler. Parantez içinde yaşlarını yazmamın sebebi hala üzerine koyabilecek olmaları. Daha fazla tabela yapma potansiyelleri var. Geçen sezon sıkıntı forvetin gol atamamasıydı. Jesus ile de bu çözülecek diye umuyoruz. Hazır Pepe de demişken Pepe yerine bir kenar alınacak. Alınacak kenar oyuncusunun ismi henüz belli değil. Raphinha istendi ama oyuncu Barcelona'yı tercih etti.


    Stoper sıkıntımız bana göre hiç yok. Gabriel ve White gayet yeterli. Bunların yanına bir de Saliba geldi. 3 tane iyi stoperimiz var.


    Bana göre şu ana kadar transfer döneminde çok iyi gidiyoruz. Zinchenko'nun da gelmesiyle hem sol beki hem de lcm bölgesini yedekleyebiliyoruz. Zinchenko'nun gelişi etkilemezse bir orta saha ve kanat ile transferi kapatacağız. Zinchenko ana planda lcm olarak oynayacaksa orta saha transferi iptal olabilir.



    @Wallcroft Bence harika bir ekleme oldu. Ornstein'in dediğine göre Martinez'i sol bek alternatifi olarak düşünüyormuşuz. Manu'nun çıktığı paralara hiçbir zaman çıkmayı düşünmemişiz. Günün sonunda 67 milyon euro ödediler. Bizim ilk teklifimiz 30 milyon euroydu. Nereden nereye ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta B planı olarak Zinchenko'yu hemen bitirmemiz harika oldu. 30m + 2m bonusa bitti. Yaş 25, pl proven, versatil, hocanın bildiği oyuncu, sisteme adapte olma konusunda sorun yaşama ihtimali çok düşük. Kağıt üzerinde her şey kusursuz gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 19 Temmuz 2022; 15:25:57 >
  • Büyük merakla bekliyorum



    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaAmazon Prime Video Sportyoutube
    All or Nothing: Arsenal - coming to Prime Video on 4 August The series will take viewers behind the curtain during a crucial season at one of the world’s biggest football clubs, as Arsenal focus their efforts on challenging for domestic success and returning to elite European competition. As well as capturing the highs and lows of life at the Emirates Stadium and the Arsenal Training Centre, the All or Nothing cameras will follow Arsenal’s squad away from the pitch to examine the daily challenges faced by elite athletes throughout a demanding calendar of high-pressure competition. SUBSCRIBE TO AMAZON PRIME VIDEO SPORT: https://www.youtube.com/channel/UC1VU-FHvhbom5tPSCEB-e4g?sub_confirmation=1 Follow Amazon Prime Video Sport on Instagram: https://www.instagram.com/primevideosport/ Follow Amazon Prime Video Sport on Twitter: https://twitter.com/primevideouk
    https://www.youtube.com/watch?v=Ta3CLkX-bzk&t=4s
  • Akıyoruz

  • Arsenal güzel kadro kurdu. Zaten gençlerin dinamizmi ve temposuyla izlemesi keyifli bi takımdı yapılan takviyelerle daha da keyifli olacak belli ki. Saçma sapan puan kayıplarıyla CL biletini Tottenham'a kaptırmasanız eliniz transferde daha güçlü olurdu. Ben Arsenal'dan seviye atlatacak 1 kaliteli transfer daha bekliyorum açıkçası, özellikle kanat bölgesine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaSoccer Primeyoutube
    Arsenal vs Chelsea 4-0 All Goals & Highlights 24th July 2022 Arsenal vs Chelsea
    https://www.youtube.com/watch?v=mAC4y35PeaY&t=461s&ab_channel=SoccerPrime

    Acayip bir maçtı. Zinchenko - Jesus hatta her ne kadar kiralıktan dönse de yeni transfer sayılan Saliba cuk oturdu kadroya. Daha Fabio Vieira süre almadı sakatlıktan dolayı sanırım. Bir de üstüne Pepe'nin yerine bir kanat ve Tielemans çekersek çok iyi kadro olacak her anlamıyla.

  • En çok Gabriel Jesus için seviyorum. Guardiolanın katı oyun sisteminde yok olup gidiyordu. İnanılmaz özellikleri olan bir oyuncu. Arsenal de daha serbest ve en uçta ki rolde çok farklı seviyeye çıkacaktır.

  • Güzel transferler yapıldı. Son sezondaki performansın üzerine yeni gelenler de katkıda bulunabilirse bence ilk 3 zorlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 11 imiz geçen sezonda güçlüydü ama alternatif yoktu. Bu sezon hem ilk 11 i güçlendirdik hem de alternatiflerimizi arttırdık. Chelsea maçına başlayan ilk 11 büyük ihtimalle Palace maçına da başlayacak. Tomiyasu, Tierney, ,ESR ve Fabio'nun sakatlıkları vardı. ESR antrenmanlara başladı. Bu hafta Tomiyasu antrenmanlara başlayacak. Fabio koşulara başlamış. 6-7 gün sonra takımla çalışmaya başlayacak. Tierney konusunda bir güncelleme şu an için yok. Bu isimlerinde dönmesiyle opsiyonumuz artacak.


    Martinelli konusunda geçen sezondan beri takıldığım bir nokta var. Chelsea maçında da aynı durumu gördüm bir pozisyonda



    Bu video durumu güzel özetliyor. Martinelli'nin en büyük eksikliği çevre kontrolünü genelde yapmaması. Bu videoda rulet hareketini yapması göze hoş gelebilir ama yanlış bir tercih. Merkezde Odegaard bomboş. Odegaard'a pas vermesi lazım. Jesus'un sağındaki oyuncu Emerson. Emerson mecburen Jesus'un yanına kaymış. Kadrajda gözükmeyen ve aşağıda bomboş olan bir topçu var. O da Saka. Odegaard pası alsa büyük ihtimalle hemen sağa oynayacak. Saka çok net bir pozisyona girecekti. Martinelli çevre kontrolünü daha iyi yapıp, doğru kararlar verdiği zaman seviye atlayacak.


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel ArtetaDailyAFCtwitter
    “Great turn and skill by Zinchenko and Martinelli #afc”
    https://twitter.com/DailyAFC/status/1551006647488860160


    Transfer konusunda gidenlere odaklanmış durumdayız. Bellerin, Mari, Torreira, Niles, Pepe satmak istediğimiz isimler. Bu isimler konusunda henüz net bir gelişme yok. Leno çok büyük ihtimalle Fulham'a gidecek. Londra'dan ayrılmak istemiyormuş. 10m gibi bir para konuşuyor. Tavares de Atalanta ya kiralanacak. Atalanta satın alma opsiyonu isterken biz koydurmak istemiyormuşuz. Bu konuda uzlaşma sağlanması bekleniyor.


    Ayrılan isimlerden sonra bir sağ kenar bir de orta saha alınması muhtemel. Sağ kenar için bir isim henüz yok. Orta saha içinde Tielemans var. Geçen hafta içi hem Fabrizio hem de Ornstein aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Oyuncu gelmek istiyor. Oyuncunun önceliği Arsenal'a gelmek ama bizimkiler hala Leicester'a bir teklif yapmamış. Bu transferin olması için orta sahadan bazı isimlerin gitmesi gerekebilirmiş. Eğer ki bu isimler Niles, Torreira gibi düşülmeyen isimlerse problem yok ama ana rotasyondan birilerinin gitmesi gerekiyorsa o iş zor. Bazı kaynaklarda bu transferin olacaksa sonlara doğru olacağını söylüyor.

  • jesus gol krali olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden olmasın hocam? istemiyor oluşunuzun özel bi sebebi var mı? ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay vay.. Şu son yazılanlara bakıyorum da herkes büyük beklenti içine girmiş.
    Takımın esas sıkıntısının yönetim ve yönetim şekli olduğunu kavrayan herkes,bu takıma en iyi forvetten en iyi kalecisine kadar transfer yapsan da bir cacık olmayacağını bilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskide kaldı o. Josh Kroenke işin içine girdiğinden beri durum farklı. Gazidis'in gidişini de ekleyebiliriz buna. Şu an çok sağlıklı bir yapı var. Dün Edu nun birçok röportajı düştü. Bir tanesinin linkini bırakıyorum. Okumanızı tavsiye ederim.




    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Artetafootball.london
    Edu opens up on Arsenal plan as he seeks to move club away from its comfort zone
    https://www.football.london/arsenal-fc/news/edu-arsenal-gunners-plan-move-24576536


    @IIExtraLifeXC




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 26 Temmuz 2022; 14:33:30 >
  • Pep bu sene transferde çok akilli hareket etti. Tüm çöpleri bir yerlere iteledi. City sağlam paralar da kaldirdi bu transferlerden. Alvarez bile Jesustan daha iyidir. En büyük eksik yerlere Haaland ve Kalvini aldi. Cucurellayi da alacak.Tek eksiği üst düzey bir markaj stoperi olacak. Bence Akeyi Chelseaye satmamakla büyük hata yapti. Akeyle Stonesla Laporteyle ŞLyi kaybetme ihtimali büyük. Eğer üst düzey bir stoper de gelseydi City Pepe rağmen ŞLyi yürüyerek alirdi.


    Yalniz Bernardoyu Mendes 80 milyon euroya Real ve Barçaya önermiş. Mendes işgüzarlik yapti heralde Cityden yeni sözleşme istedilerse.Biz ilgilenmiyormuşuz. Modriç yerine nokta atişi olurdu fakat Perez efendi Mbappe dişinda transfer yapmamaya yemin etmiş gibi. Ulan Bernardoyu al, yedek forvete Seskoyu al, Barellayi al, 200-300 harca. Bu Seskoyu alan takim yaşadi. Yeni Haaland olacak.

  • 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.