Şimdi Ara

Arora 50 kasırga alınır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
30.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eşim motor meraklısı dün dolaşırken şu motorsikleti gördük. İkimizin de b sınıfı ehliyeti var ve bu araç b ehliyet ile kullanılabiliyormuş.
    Eşim motor kullanmayı bilmiyor, normalde daha büyük bir motor istiyordu ama ehliyet masrafını falan bahane edip buna ikna ettim.
    Motoru alırsak günde en fazla 1 km yol gidecek, yani maksat hevesini alıp alışması.
    Sizce alınır mi? Mevcutta kullanan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyg -- 30 Nisan 2017; 19:13:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • b sınıfı ıle kullanılabılecek,ve 6 ay sonra sagı solu dokulup pısman etmeyecek motor..


    çin malı değil arora gibi..bayan surucu ıcınde tasarımı son derce guzel bence


    http://www.daelimtr.com/ürünler/7/beagle/
  • Arora dağılır en adi çin malıdır çindeki en ucuz fabrikada yaptırılıyor ve bu 50 km hız bile zor yapar sanıyorum otoyola çıkarsanız eşiniz ölüm riskine girebilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanlar motor üstünde bile duramıyor eşinizin sürebileceğine inanıyor musunuz tam ekipman olmadan yapılan en ufak bir kaza ölümcül darbe kırık ve deri kaybına yol açabilir full face kask omuz dirsek sırt göğüs korumalı mont bileği ve parmakları kapatan mümkünse avuç içi sliderı olan bir eldiven kalça diz korumalı ve sürtünmeye dayanıklı pantolon ve kaval kemiğine kadar mümkün olan en uzun topuk parmak ucu bükülme ve ayak bileği korumalı çizme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucuk bir ilçede yasıyoruz, motorsikleti kullanacağı güzergahta zaten yapabilecegi max hız 20/30 km/h.
    İşin açığı "sen kullanamazsın" deyip sınırlamak istemiyorum, hiç kimse anasının karnında öğrenmedi bu işi, yavaş yavaş öğrenecek. Zaten onun icin küçük birşey istiyorum, yavaş gitsin alışırsa vakti geldiğinde daha iyi birşey alabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam Daelim tercih ederdim. Yamaha, Honda kadar olmasa da kaliteli bi marka. Üstelik Koreli her daim Çinliden daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatıf olması acısından,yıne çinli olmayıp saglamlıgıyla meshur bır markadan ornek vereyim..

    http://www.sym-tr.com/urunler/maxi-scooter/orbit-50/
  • Önerdiğiniz modeller güzel ama Çorum'da bayileri yok ne yazık ki. Alsam kargoya verip gönderirler mi acaba? Birde tvs ve Peugeot nasıl acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım ezbere konuşmayalım aynı motor 1 senedir bende diğer 50 cc motorlara bakarak mükemmel aldım alalı sadece bakımlarını yaptırdım çok güzel bir motor her türlü yola gidiyor hergün en az 60 km yol yapıyorum yani 3500 e alınabilecek en iyi motor bugün A2 ehliyet alsan eline geçmesi 2000 tl buluyor neden ben ehliyet almaktansa ehliyet fiyatına motor almayım sadece bu tarz motorları 2. El almayacaksın ilk sahibi olup temiz bakacaksın motorun katranı 85 ama 110 km hıza ulaşıyor motor yağını bile kendim alıyorum opet 1040 yağ ekstra performans katıyor diğer yağlara göre biraz pahalı 55 tl ama müthiş çukur motorum dan beni yolda bile bırakmadı 5 lt yakıt alıyor en az 175 km yol yapıyorum lütfen emin olup yorum yapalım kasırga 50 motordan alabileceğin her şeyi sana veriyor. Saygılar...@cihanfsm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim pişman olmazsın emin ol 1 senedir biniyorum sadece bakım yaptırdım o kadar motor aslında 50 cc değil ruhsatta öyle direk servisine gittim bunun motoru 100 cc ile aynı dedi ben memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camoka57 C kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman geçti unutmuşum konuyu 😀 sonuç olarak gene 50cc olan yuki casper aldım ekim ayında ama ben kullanıyorum motoru 😀 hanıma da 2 gün önce Honda jazz aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun almışsın motorunu güle güle kullan. Ben yine de görüşlerimi açıklıyım. Bende ARORA'nın 249 Watt JNW Elektrikli modeli var. Çok memnunum. 7000 km'yi geçtim 1 senedir kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok iyi bir markadır bence de. Akülerinden performansından oldukça memnunum. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmurda da kullandım, göl gibi büyük su birikintilerinin içinden de geçtim bana mısın demedi. Ama elektrikli ile benzinli arasında illaki farklar vardır. Ben elektrikli için söylüyorum. Servis felan durumu da diğer elektriklilerden farklı değil. Piyasada belki en fazla YUKI modelleri var ama YUKI'nin tüm parçaları da aşağı yukarı ARORA'ya uyar zaten Gerçi geç kaldık motorunu almışsın ama ben yine de tavsiye ederim yani.




  • Guest-E35D290C4 G kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar öncelikle ilgili motoru kullanmadan yorum yapmayalım netice itibari ile insanlar bilgi istiyor ama bu şekilde yaparak kullanmadığınız halde motoru kötülemiş oluyorsunuz ben bu motoru 2017 yılında aldım trafiğe 2018 yılında çıktı motordan çok memnunun 9000 km ye kadar sadece yağ bakımını yaptırdım.onun dışında ekstra olarak 5 kuruş harcamadım

    motorun tek sıkıntısı vibrasyon yapması bunun da nedeni motorun küçük olması değil sadece imalat hatası yani motoru direk şase ye kaynatmışlar oysakı araya 1 lastik parçası koysalardı vibrasyon yapmazdı motor şaseye direk kaynaklı olduğu için 80 km hızı geçtiğinde vibrasyon yapıyor bunun da çözümü ben yaptım zincir ön dişlisini 15 yapın çok az hızı düşüyor ama vibrasyon yapmıyor.

    yanı sıra 50 km hızı geçmez diyorsun ben 110 km hıza ulaştım ilgili moturun asıl cc 100 sadece ruhsata 49cc yazılmış özetlemek gerekirse 50 cc arasında binilebilecek en iyi motor.




  • Camoka57 C kullanıcısına yanıt
    Konunun üzerinden yıl geçmiş, azıcık hortlatmışsınız.
  • Kullanmadan yorum yapan arkadaşlar neye göre yorum yapıyor anlamıyorum cidden..???
    Başka bir örnek ; Yaklaşık 1 hafta önce Kasırga aldım, motor nasıl diye sordu bir arkadaş.
    bir diğer arkadaşım(motor tecrübesi var!!!) 50cc motor ne olacak 50-60km yi anca görür dedi...
    rodajdaki motor(30km de idi daha) yokuş yukarı 75km yi gördü zorlamadım!
    Bence parasını sonuna kadar hak eden tam bir f/p motoru(motorlu bisikleti) .
    Şimdilik tek sorunu, her zaman ara ara belli devirlerde(tam çözemedim) titreme yapması. Onun da çözümü varmış ama rodajdan sonra bakacağız o işe...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.