Şimdi Ara

Armor penetration-Attack Damage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ashe, varus, vayne tarzı championlar için rune sayfası diziyorum. Kafama takılan bi soru var. Mark ve quint. olarak armor penetration rune'mu seçmeliyim yoksa attack damage mi ? Teşekkürler

blue mresist/atkspeed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serjical

Yellowlar armor blue mr. red olarak 9 tane armor penetration var 5 tanede attack damage 9 a tamamlayayım bari hazır başlamışken. Quint olarak attack damage alıyorum o zaman ?

Ad yi itemlerle tamamen toplarsn benm önerim. Red +quint=armor penet. Yellow=armor, blue= attack damage per level
    MR-ARMOR.
    Daha Fazla Göster
  • ben şöyle kullanıyorum

attack damage (9+3)
    armor (9)
    resist(9)
  • Early de last hitlerimi rahatlatmak için quintleri arm pen. Markları flat damage alıyorum. Tam terside alabilirsin. Yada hepsini flat damage al. Last hit sorunu çekmezsin.
  • Early game de agresif oynamayı düşünüyosan full arp. Late game e sarkıtmak istiyosan oyunu full ad al cs kasmaya bak. Flat arp mastery den gelen %10 ve last whisperdaki %40 totalde %46 diminishing'e giriyor. 100 flat arp var misal last whisper kastıktan sonra efektif arp 54'e düşer.

edit: Buildinde LW yoksa late game arp çok çok daha etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 9 Mayıs 2012; 22:31:50 >

Orijinalden alıntı: Darcyn

Early game de agresif oynamayı düşünüyosan full arp. Late game e sarkıtmak istiyosan oyunu full ad al cs kasmaya bak. Flat arp mastery den gelen %10 ve last whisperdaki %40 totalde %46 diminishing'e giriyor. 100 flat arp var misal last whisper kastıktan sonra efektif arp 54'e düşer.

söylediğinde hiçbi mantık yok eğer agresif oynayacaksa tam tersi AD alması gerekir. zaten masterieslerden yeterince armor penetration geliyor ve ad carry ler çok fazla armorla başlamıyor oyuna . lategame düşünüyorsan armor penetration runeları alabilirsin fakat early de çok çok zayıf olursun
    Büyükleri flat ad
    yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 10 Mayıs 2012; 14:20:42 >
    Büyükler flat ad

Botlanede hiç ezilmedim.çok nadir ezilmişizdir belki ama hiç ezilmeDİM.1 vs 1 ad carry çok yaptım, hemde aynı champlarla, en güzeli bu set-up.
    1 vs 1 yaparken maviler pek iş görmese de 5 vs 5 de çok iş görüyor soraka silence op damage omg omg demedim hiç yani.
  • Full AD yaptım, hiç pişman değilim

Orijinalden alıntı: Vaelvin

Full AD yaptım, hiç pişman değilim

ama olucaksın emin ol :)

kırmızıları full armpen. yap büyükleri ad yap sarılar armor mavıler magic resist per level yap bence en ideali.

Orijinalden alıntı: scalentorn

quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

Early game de agresif oynamayı düşünüyosan full arp. Late game e sarkıtmak istiyosan oyunu full ad al cs kasmaya bak. Flat arp mastery den gelen %10 ve last whisperdaki %40 totalde %46 diminishing'e giriyor. 100 flat arp var misal last whisper kastıktan sonra efektif arp 54'e düşer.

söylediğinde hiçbi mantık yok eğer agresif oynayacaksa tam tersi AD alması gerekir. zaten masterieslerden yeterince armor penetration geliyor ve ad carry ler çok fazla armorla başlamıyor oyuna . lategame düşünüyorsan armor penetration runeları alabilirsin fakat early de çok çok zayıf olursun

Theorycraft ın bokunu çıkarmış adamların dedikleri bu banada mantıklı geldi okuyunca adam a4 e dökse 3 sayfa çıkcak kadar hesap kitap yapmış. Lane de ad carry ler armor rune larıyla başlar. Yüksek elo da flat armor seallar %99 sabittir. Full arp rune larla neredeyse true damage vuruyosun armor rune lu bi ad carry e. Oturup hesaplarsan görürsün champion a yapılan damage de arp nin daha etkili olduğunu. Direk level 1 de ad daha etkili ama çok uzun bir süre değil. 30 armor lı bi targeta karşı 70 üzeri ad den sonra arp daha etkili olmaya başlıyor ki bu tek dorans blade le ulaşılan bir rakam.

Cs için ad daha iyi.Minion lara doğal olarak az vurursun full arp rune pagele sadece mastery den gelen arp bile fazla geliyor. (0 armorla başlayıp 3 dakkada bir meleeler 2 casterlar 1.25 armor alır, sieger 15 başlayıp 3 dakkada bir 3 alır) Early game de ad iyidir düşüncesi burdan çıkıyor zaten.

Not kısmını okusaydın görürdün dedim ki lw yoksa buildinde arp çok daha etkili late game de lw çıktığında çok fazla diminishing e giriyor ve en etkisiz rune oluyo damage output olarak. Tekrar yazıyım kesin yine anlamayan olcak LW yoksa üzerinde en etkili rune arp late game'de de hatta early de olduğundan daha etkili. LW çıktığında diminishing e girdiğinden neredeyse yarı yarıya etkisini kaybediyo (%46).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.