Şimdi Ara

Full Str Light , Force , pacheon Archer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fire imbue 'den kaybedeceğimiz damage yi Force ile geri getireceğiz .
    Yeni bir server 'da baslarsak hızlı lv atlayacagız
    Light açık oldugunu için 2str 1int diye'de stat dagıtabiliriz, bunun hakkındada yazarsanız müthiş olur :)

Nel mezzo del cammin di Vita Nostra

Emekli
  • Bence light için firedan vazgeçme.
    Fire 90 Pacheon 90 Force 90 Lighting 30 daha iyi olur...
    parry ratio eksikliği olabilir ama adamın parry ratiosunu ciddi miktarda düşürüyorsun. eşitleniyorsun karşı tarafla.

cold canavarı yavaşlatıyor canavar gelene kadr zatn canavarı coma felç yapıyor.

fire yi bowcuda hiç kullanmadım nasıl olur firede söylermisiniz

H y o r i n m a r u !
  • cold pvp de işe yarıyor, mob kesmek için düşünmeye bile gerek yok direk fire... chinese char larda zaten hp pot problemi yok yanina gelse ne olurrr gelmese ne olur, zaten str char hp bolca var , birak hp pot ceksin zarar gelmez.. cold ile fire arasın çok ciddi damage farkediyor, ekstra dan burn status un verdiği damage var.. yarın öbürgün uniq lerde sen yavaşlatırsın yanındaki fire ile çatır çatır keser bakar durursun

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReasurV

cold pvp de işe yarıyor, mob kesmek için düşünmeye bile gerek yok direk fire... chinese char larda zaten hp pot problemi yok yanina gelse ne olurrr gelmese ne olur, zaten str char hp bolca var , birak hp pot ceksin zarar gelmez.. cold ile fire arasın çok ciddi damage farkediyor, ekstra dan burn status un verdiği damage var.. yarın öbürgün uniq lerde sen yavaşlatırsın yanındaki fire ile çatır çatır keser bakar durursun

hmm saol usta. yani herşeyde fire daha önde

H y o r i n m a r u !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wizard Heavy - Light Armor
    19 yıl önce açıldı
    Full İnt Bow
    18 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON_61

benimde kafamda bow build için el yakmam buz ve fire arasında kaldım.

cold canavarı yavaşlatıyor canavar gelene kadr zatn canavarı coma felç yapıyor.

fire yi bowcuda hiç kullanmadım nasıl olur firede söylermisiniz

Fire.

@FeteLin0

bırak bu oyunu
    quote:

ömrümde full stre wizard+rogue den sonra en dandik yapılandırma

@gD

Hızlı koşma^^
    Yeni sörvır^^
    Ne bileyim^^
    Bu char 2int 1str olarak unique killer olmaz mı
    Yada sıradan bir archer 90 fire 90 light 90 pach 30 cold =(

• force işini bende düşündüm çok ama olmuyor bir türlü... light yada fire ı feda etmek imkansız gibi birşey... light ın herşeyi bir yana speed i olmazsa olmaz gibi birşey.. bir ara 90cold 90fire 90pacheon düşündüm ama o bile mantıklı gelmedi bir süre düşününce.. hiç birşey yapmasan dw kapısında pvp yapsan bile speed olmadığını öğrendiklerinde maymun ederler adamı vurkaç vurkaç fire desen o daha beter... fire sız str char düşünemiyorum... sözde fazla vurmak için force açıyorsun ama fire dan gelen pasif + aktif % psychal leri feda ediyorsun
    yetmezmiş gibi m def ve imbue dende oluyorsun...

eee ne anlamı kaldıki o zaman

• Peki Light Imbue neden uniq kesemez belki 1 k az vurur ama hızlı koşma-parry raito-mag atack-ve shock yaparak 1k az vurdugu açığı fazlasıyla kapatır.Tavsiyem 90Pac-90Lıght Geri kalan 120 masteride 90 fire 30 cold yada 90 force 30 fire olarak dağıtman
  • ben öncelkle bi şey sorcam en ssağlam str bow pacheon 90 fire 90 cold 80 light 40 ...fire= str lerde olmayan mag. def. için ...cold=hiç tartışmasız snow sheild .... benm düşüncem bu fikirlerinizi paylaşırsanız sewinirim......
  • madem light 90 fire 90 pacheon 90 açacaksın neden imbue light olsunki ? imbue açmadan speed parry vs. leri açamıyormuyuz sanki.. 40 yılda bir light imbue 3 kuruş sıçrayıp yandakine vuracak diye, (ki oda uniq de belandan başka bir işe yaramaz ) ne gerek var fire imbue den vazgeçmeye değilmi

hadi dedik 90 pac 90fire 90 light 30 cold build iyi guzel hosta p def ten cok ödün veriyoruz.. biz cold 90 yapalım light 30 dan gelen %27 idi sanırım koşma ile idare ederiz vs.vs.
    ama yok oda olmaz.. neden olmaz ? bunun 100 lvl i var fazla süreceğini sanmıyorum en fazla 2009 başında 100 lvl i çakar bize G@ymax amcamız... ondan sonra drug lara para vermekten don alamayız , bitarafımız açıkta kalır mazallah

yanlış anlaşılmasın yazdıklarım... bu konuda bende çooooook fazla düşündüm ve bu sonuçlara vardım... 300 cap sınırı yükselmedikçe ;

PACHEON 90 - FİRE 90 - LİGHT 90 - COLD 30 olur başkada bi cacık olmaz maalesef

• quote:

Orjinalden alıntı: ***the man***

ben öncelkle bi şey sorcam en ssağlam str bow pacheon 90 fire 90 cold 80 light 40 ...fire= str lerde olmayan mag. def. için ...cold=hiç tartışmasız snow sheild .... benm düşüncem bu fikirlerinizi paylaşırsanız sewinirim......

%55 snow shield i str charda açta gör bakalım kaç vuruş yapabileceksin zaten üçkuruş mana var oda shield a gidince armut gibi kalıyorsun adamın önünde skill vuramadan

• 2int 1str Light Force Pacheon Cold Archer . FTW

Emekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

biz burada ch str charlardan bahsediyoruz hybird olsa bile light el yakmayla bi cacık yapamazsın.

Force ile dmg leri max düzeyde tutacagım pvp'de.
    Bu yuzden light , fire 'a yakın dmg ler verecek...^.^

Orjinalden alıntı: ReasurV

madem light 90 fire 90 pacheon 90 açacaksın neden imbue light olsunki ? imbue açmadan speed parry vs. leri açamıyormuyuz sanki.. 40 yılda bir light imbue 3 kuruş sıçrayıp yandakine vuracak diye, (ki oda uniq de belandan başka bir işe yaramaz ) ne gerek var fire imbue den vazgeçmeye değilmi

hadi dedik 90 pac 90fire 90 light 30 cold build iyi guzel hosta p def ten cok ödün veriyoruz.. biz cold 90 yapalım light 30 dan gelen %27 idi sanırım koşma ile idare ederiz vs.vs.
    ama yok oda olmaz.. neden olmaz ? bunun 100 lvl i var fazla süreceğini sanmıyorum en fazla 2009 başında 100 lvl i çakar bize G@ymax amcamız... ondan sonra drug lara para vermekten don alamayız , bitarafımız açıkta kalır mazallah

yanlış anlaşılmasın yazdıklarım... bu konuda bende çooooook fazla düşündüm ve bu sonuçlara vardım... 300 cap sınırı yükselmedikçe ;

PACHEON 90 - FİRE 90 - LİGHT 90 - COLD 30 olur başkada bi cacık olmaz maalesef

% 27 lik hızlı koşmayla idare ederiz fln yazmoşsın... sonra bunun 100 lvl i var demişsin bende soruyorum şimdi sana sen lightligi sadece hızlı koşma olundugu için mi açılıyor sanıyorsun

ben 100 lvl de de cold vericem.. yavaş olurum sağlam olurum...

Yeni heyecan arıyorum! Char satanlar Pm me ! :)

• Bana göre bir BOW un buildi şu şekilde olmalıdır...

90 Fire
    90 Cold
    90 Pacheon
    30 Lıght

Force gereksiz ama şunu söyliyim.Bow cuda defans çok öenmlidir.O defansıda kesinlikle COLD dan almalıdır.

% 27 lik hızlı koşmayla idare ederiz fln yazmoşsın... sonra bunun 100 lvl i var demişsin bende soruyorum şimdi sana sen lightligi sadece hızlı koşma olundugu için mi açılıyor sanıyorsun

tektek light ın özelliklerini yazacak değiliz, light ın neler getirdiğini herkes biliyor zaten. en belirgin örnek olarak speed i verdim.
    "%27 ile idare ederiz" kısmını da tekrar okumanı tavsiye ederim arkadaşım..

sen dersen ben sadece kapı önünde dikilir akşama kadar sadece ve sadece amaçsız amaçsız pvp yaparım ozaman doğru söylüyorsun ne gerek var light a .. amaa dersen ben bu oyunu herşeyi ile oynuyorum job tada uniq tede varım ,, ozaman light kaçınılmaz oluyor.. uniq te sen emekleyerek giderken 90 light olan adam haritayı 2 kere turlayacak... job ta herzaman göğüs göğüse çarpışma olmuyor, vurkaç lar binbir çeşit kurnazlıklar dönüyor. yeri geliyor kaçmak gerekiyor, yeri geliyor kovalamak gerekiyor. Ayrıca Light tan gelen parry cold tan gelen p def in yerini tutmasada hem psycal hem magical damage i dusurdugu icin görmezden gelinemez

Ne kadar tartışırsak tartışalım işin özü "TERCİH MESELESİ"

• Orjinalden alıntı: ReasurV

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

tektek light ın özelliklerini yazacak değiliz, light ın neler getirdiğini herkes biliyor zaten. en belirgin örnek olarak speed i verdim.
    "%27 ile idare ederiz" kısmını da tekrar okumanı tavsiye ederim arkadaşım..

sen dersen ben sadece kapı önünde dikilir akşama kadar sadece ve sadece amaçsız amaçsız pvp yaparım ozaman doğru söylüyorsun ne gerek var light a .. amaa dersen ben bu oyunu herşeyi ile oynuyorum job tada uniq tede varım ,, ozaman light kaçınılmaz oluyor.. uniq te sen emekleyerek giderken 90 light olan adam haritayı 2 kere turlayacak... job ta herzaman göğüs göğüse çarpışma olmuyor, vurkaç lar binbir çeşit kurnazlıklar dönüyor. yeri geliyor kaçmak gerekiyor, yeri geliyor kovalamak gerekiyor. Ayrıca Light tan gelen parry cold tan gelen p def in yerini tutmasada hem psycal hem magical damage i dusurdugu icin görmezden gelinemez

Ne kadar tartışırsak tartışalım işin özü "TERCİH MESELESİ"

Gw ve Fw leri unutmuşsun.. =)
    Hızlı kasma olayını unutmussun..
    Bundan sonra light sız char kasmam ben şahsen .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.