Şimdi Ara

Bifrost monsters Level, HP, attack ve defansları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bifrost taki canavarlar ve özellikleri. Sanırım gidecekler için yardımcı olacaktır.

Bifrost monsters Level, HP, attack ve defansları

• kaynak neresi?
  • greed in atack ile defans baya azmış
  • Kaynak olarak tam olarak belirli bir yer olmadığı için yazmadım. İspanyolların bir KO forumu. Aynı sayfada ss leri de koymuş fakat kalabalık yapmasın diye koymadım.
  • greed enyv den güçsüz bana greed 2,5k vururken enyv 3,5k vuruyordu ve defanslar greed de 1300 küsür enyv dede 1700 küsür dü yani enyv bence çok sağlam bi yaratık greed dende güçlüdür
  • Ben şu köpeklere uyuz oldum abi.Ne zaman gitsem 10 tane takılıyorlar peşime elimde shield köşe kapmaca oynuyoruz.Ama gene öldürüyor pis herifler
  • paylaştığın için saoL ..yararlı bi topic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aâmet

paylaştığın için saoL ..yararlı bi topic

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

Ben şu köpeklere uyuz oldum abi.Ne zaman gitsem 10 tane takılıyorlar peşime elimde shield köşe kapmaca oynuyoruz.Ama gene öldürüyor pis herifler

bendede oluo görünmez olsam bile yine görüo hıyarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

Ben şu köpeklere uyuz oldum abi.Ne zaman gitsem 10 tane takılıyorlar peşime elimde shield köşe kapmaca oynuyoruz.Ama gene öldürüyor pis herifler

pis herifler
  • güzeL yararLı topic.. hyrLara vesile oLması diLeğiyLe
  • Yararlı topic emeğe saygı up up up
  • bi sorum oLcak .. cahiLLiğime verin ama .. bu hayvanLar öLdürünce exp gidiyor mu

• quote:

Orjinalden alıntı: _gok_han_fb

bi sorum oLcak .. cahiLLiğime verin ama .. bu hayvanLar öLdürünce exp gidiyor mu

Evet gidiyor ama bişey merak ettim lvl 70 yazıyor imzada hiçmi gitmedin yoksa lvl 70 fake mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

bi sorum oLcak .. cahiLLiğime verin ama .. bu hayvanLar öLdürünce exp gidiyor mu

Evet gidiyor ama bişey merak ettim lvl 70 yazıyor imzada hiçmi gitmedin yoksa lvl 70 fake mi

IvI 70 diyince anLadığın oyun hakkında usta oLmuŞ biri mi .. üzdün şimdi beni ewet hiç gitmedim bifrost a . char fake falan deiL oyuna saatLerimi vererek yaptığım bi char .. maLum oKuLLarda açıLdı merak ettim.. ama cvp için tşkLer

• quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

sen kimin arkınn lvl ine fake diosun...70 die herşeyi bilmesimi gerekiyo?

• baba video da güzeldi o resim ler de güzeldi paylaştığınız için saolun

• yalnız dostlar bunları kesen warmı ya sen naptın biri demiş 2.5 ka wurdu die nesin sen 22937886345 levelmi kaç ka can warki kesionuz bunları.hoş içinden çıkna taşlar jeneratoru çalıştırıyo ki ondan çıkan itemler süper ama deymez bence yatma ihtimali çok yüksekk
  • butun sılahlara defansı var bu yaratıkların normal defans değil cunkı spıke ıle 2k attacklı roguenın vurdugu spıke 300 u gecmıyor cogu yaratıga ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.