Şimdi Ara

armani gio mu black code mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıcak havalarda kullanmak için hangisi iyidir?

armani gio
    armani black code

nedenini de açıklarsanız sevinirim

lütfen bu 2 parfüm dışında başka parfüm ile ilgili yorum yapmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 19 Nisan 2009; 0:10:34 >

• Ben black code kullanıyorum yazın rochas çok ağır kaçıyo
    Armani gio da güzel kokudur bitince alıcam bi tane
  • ben en son bulvari soir kullandim

212 veya armani black code donmeyi dusunuyordum , bir kiza sorucam o ne derse onu alicam
    ama black code en iyisi :) ( arkadasim gio kullanmisti o da fena degil ) . tabi orjinalini alicaksan ...

yalniz 2 side agir kalicak . klasik giyime daha hos gider black code , gece icin ideal bir parfum . gio da ayni .

sen yaz icin ariyorsan kullanmadim ama lacostenin sakiz kokan bir parfumu var . o da guzel tam yaz gunu , gunduz kullanim icin bire bir gider .
  • blackcode en iysi
  • Bende orgınal gıo var elımde 50 tlye satıyorum urun orjınaldır 200ml almıstım sıkıldım kokudan 120cc kaldı

zaten 100cc 150lıra zaten ben 50 tl ye satıyorum almak isteyenler varsa gönderirim..
  • blackcode ya herkesın dilinde adamlar başka parfum bilmiyor herkes blackcode sana demiyrum kardeş

channel alure
  • 1 millions
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

1 millions

NASIL alacam ama biraz fikir versen

• quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

ben en son bulvari soir kullandim

212 veya armani black code donmeyi dusunuyordum , bir kiza sorucam o ne derse onu alicam
    ama black code en iyisi :) ( arkadasim gio kullanmisti o da fena degil ) . tabi orjinalini alicaksan ...

yalniz 2 side agir kalicak . klasik giyime daha hos gider black code , gece icin ideal bir parfum . gio da ayni .

sen yaz icin ariyorsan kullanmadim ama lacostenin sakiz kokan bir parfumu var . o da guzel tam yaz gunu , gunduz kullanim icin bire bir gider .

Ya spor giyinirim ben eşofman tişört o tarzda genellikle (pantolanda rahat edemiyom)
    Rochas sıktım şimdi çok ağır cidden,bileğimede black code oda yaz için ağır bence hafif ve kalıcı koku lazım.

• sıcakta insana en iyi gelen koku kendi ter,ayak ve apiş arası kokusudur.boşuna para vermeyin.ben sırf o kokuyu almak için 2 haftada bir banyo olup çamaşır değiştiriyorum.
  • lacoste ztn var

bu arada evet orjinal alıcam free shoptan

ben 2 gündür deli gibi parfüm bakıyorum mağazalarda artık oradaki görevllilerle akraba olcam o parfüm nası bu nası derken denemediğim çeşit kalmadı.

en sonunda armanilerden birisini seçmeye karar verdim. diğerlerinde hep sevmediğim bi nokta vardı.

black code da çok güzel gio da. yarın 2sinden birisini alıcam ama hala karar veremedim
  • müsadenizle bi up
  • bende 1 million aldım. güzel koku. tabi sen biraz araştır. basetones.net vs. sitelere bak.
  • gioyu kızlar daha çok begeniyor ama ben çok hafif buluyorum bence black code
  • Black code. Ama sana bi parfum tavsiyesi hem yazlık begencegine eminim kokusuna bakmanı önerirrim Joop-Jump..
  • İyi iyi, hepiniz black code sürün.. Biraz Burberrys imle baş başa kalayım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.