Şimdi Ara

---DP PERFUMUMDAN ''ACQUA Dİ GİO'' ALAN VARMI---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    orjınalıyle cıddı farkı varmı

parfumden anlayan arkadaslar ban yemıste sıze soruyorum kullandıysanız bilgi verırsenız sevınırım

• ben btk diye bi parfüremeriden almıştım 17 ytl e 2 55cl lik şişe ve 4 kez sıkıyorum yaklaşık olarak 1 hafta kokuyor
    ama
    ilk gün süper derecede dışarıdakiler alıyor kokuyu
    2. gün az azalıyor
    3. gün azalıyor ve öyle gidiyor..

ayrıca okulda kızlar parfümün kokusunu alınca direk saldırıyorlar bana yapışıyolar valla(koklamak için)
  • dp den alsaydın keşke:)ozaman bu yorumların işime yarardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: setra417

dp den alsaydın keşke:)ozaman bu yorumların işime yarardı

btk yı görürsen btk dan almanı tavsiye ederim..
    ama
    dp deki kalıcımı bilemem onun için bişi diyemicem..
  • Orjinalini almıştım, öyle mükemmel derecede kokmuyor.
  • Kalıcılığı iyi değil dostum çabuk çıkıyor insanın üstünden.
  • şu anda orjinali var elimde. dpden de almışlığım var ama kesinlikle orjinal derim. dpdeki ne biliyim böyle yağımsı bir kokusu var orjinali çok daha iyi. baya anlaşılabilir derecede fark var aralarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DP deki hiç kalıcı değil
  • Ben Rochas aldım D&P'den geçen günler.Çok güzel bir parfüm.Şekerimsi bir kokusu var.2-3 gün kalıyor.Tavsiye ederim.Gidince bir bak bence.

• dıyorsunuz:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

şu anda orjinali var elimde. dpden de almışlığım var ama kesinlikle orjinal derim. dpdeki ne biliyim böyle yağımsı bir kokusu var orjinali çok daha iyi. baya anlaşılabilir derecede fark var aralarında.

quote:

DP deki hiç kalıcı değil

• uppp
  • bndede gıo vrdı bıttı hıc kalıcı değil ama kokusu hoş,burberry kullnıyorum suan oda kalıcı değil bian once bitsede şu rochas ı denesem
  • ixora dan aldım kodu e008 bugun elime ulastı netten sipariş verdim süper koku.. dp ve bargello da denemiştim ama ixoradaki daha güzel bence hem tonlarıda daha belirgin.. dp deki ilk basta ağır koktu dağıldı ama içerinde limonlu bulasık detarjanı gibi kokusu vardı :D bargellodaki ilk sıkısta güzeldi hemen kayboldu.. ixoradakini sıktım ilk basta yüksek derecede turuncgil kokusu alıosunuz ve cok hoş insanın içini gıdıklıo sonralara doru koku yumuşuyo daha güzel bi hal alıo... notalarını en belirgin yapan ve benzeten ixora bence.... parfümü teninize sıkarak deneyin.. ixoradakiler kesinlikle yağlı bir his bırakmıo.. diğerleri ayrıca kokusu ilk sıkısta andırıo ama coğu sonradan odunsu acı bi koku bırakıo tende.. ixorada böle bişe görmedim.. mutlaka deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo15 -- 6 Mart 2010; 18:16:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.