Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzan dan aklıma geldi de arma ya pr gereksiz bence zaten oyun gayet real action :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Player

Beyler oyun sürekli çalışmayı durduruyor :/ Ne yapabilirim?

aynı sorun bende de oluyordu.C-RACKLE alakalı sanırım.
  • Süper oyun
  • Arkadaşlar oyunu dün gece yarısına yakın kurdum pc'me şöyle bir ilk bölümlerini oynayıp kapadım ilk bakışlarım ses efektleri aksiyon ve müzikler tek kelime ile HARİKA olmuş. Bugüne kadar oynadığım en iyi FPS tarzı diyebilirim. Lakin sistemim kasmamasına rağmen şu BLUR (hareket edince (mousu çevirince) Bulanıklaştırma olayı) Bir low'da yok onun haricinde hepsinde var ve kapatamadım. Çünkü öyle bir seçenek bulamadım o olay olmasa daha iyi olurdu. Ekran kartına gereksiz yük bindirmiş bence blur olayı. Biraz Irak - ABD savaşını andırıyor gibi geldi (Bkz. Delta Force Black Hawk Down )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 8 Temmuz 2010; 23:26:25 >
  • Oyunu kurdum alışmaya çalışıyorum. Ama Crysisten bile fazla zorluyor sistemi. Metro 2033 ile eşdeğer zorlama konusunda. Yalnız grafikler gerçekten harika. Çok gerçekçi bir görüş açısı, harbiden first person dediğin budur yani.

Bir de oynanış kasıntı olmasa ne güzel olacak. Bakalım oynadıkça alışırım umarım.
  • Arkadaşlar oyun FPS değil simülasyondur.FPS ile simülasyon farklı kulvarlardaki oyun türleridir.Simülasyon her oyuncuya hitap etmez.

Yani ArmA dan iki-üç kişiyle bütün orduyu dağıttığınız ya da tek başınıza 30-40 adam vurduğunuz aksiyon sahneleri beklemeyin.Bazen gerektiğinde hiçbir şey yapmadan 1 km yürüyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 9 Temmuz 2010; 13:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

quote:

Orijinalden alıntı: The Player

Beyler oyun sürekli çalışmayı durduruyor :/ Ne yapabilirim?

aynı sorun bende de oluyordu.C-RACKLE alakalı sanırım.

ilacı degistir.

eyes-on-you,dogru diyorsun simülasyon lakin cogu kisi ''nuh diyor peygamber demiyor''
  • Bu oyun bir FPS'dir. Ama First-Person Shooter değil First-Person Simulation'dır.

Tam bir birinci kişi görüş açısı var oyunda, daha gerçekçisi yoktur zaten bu görüş konusunda. Adım atmanız bile çok gerçekçi yapılmış diğer bir çok özellikleri ne derece gerçekçi hesap edin artık.

Ve o ışıklandırma, motion blur, yüksek kalite kaplama ve shader efektleriyle birleşince tam bir görsel şölen oluyor ama kesinlikle "çok iyi" bir konfigürasyona sahip olmanız gerek bu detayda oynamak için. ciddi anlamda zorluyor.

Oyunu yüksek detayda Full AA ve AF ile akıcı oynayabilmek için (ki akıcı dediğim 60 FPS bile değil, 45-50 FPS bu oyun için, ama motion blur olduğu için 60 FPS'ye gerek de yok zaten) CPU, RAM ve Ekran kartına ciddi derecede Overclock yapmak zorunda kaldım.

Ama cidden bu grafikler böyle zorlamayı hakediyor. hakkını veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu oyun bir FPS'dir. Ama First-Person Shooter değil First-Person Simulation'dır.

Tam bir birinci kişi görüş açısı var oyunda, daha gerçekçisi yoktur zaten bu görüş konusunda. Adım atmanız bile çok gerçekçi yapılmış diğer bir çok özellikleri ne derece gerçekçi hesap edin artık.

Ve o ışıklandırma, motion blur, yüksek kalite kaplama ve shader efektleriyle birleşince tam bir görsel şölen oluyor ama kesinlikle "çok iyi" bir konfigürasyona sahip olmanız gerek bu detayda oynamak için. ciddi anlamda zorluyor.

Oyunu yüksek detayda Full AA ve AF ile akıcı oynayabilmek için (ki akıcı dediğim 60 FPS bile değil, 45-50 FPS bu oyun için, ama motion blur olduğu için 60 FPS'ye gerek de yok zaten) CPU, RAM ve Ekran kartına ciddi derecede Overclock yapmak zorunda kaldım.

Ama cidden bu grafikler böyle zorlamayı hakediyor. hakkını veriyor.

ayrıca da tps o zaman :)

• Bir kaç SS:

ARMA 2:Operation Arrowhead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Temmuz 2010; 15:38:59 >

• Arkadaşlar şu oyunun kontrollerini türkçe olarak yazabilecek varmı? Çok karıştırıyorum silahı bir türlü değiştiremedim. Jip'e binemedim. Şu tuş konfigrasyonunu bilen varsa Allah rızası için yazsın
  • Etkileşim için mouse 3 tuşunu yani ortadaki tekerleği tıklatacaksınız, yanına gidip. Silah için enter tuşunu kullanıyorsunuz.

Burada tek tek sormakla kimse yardımcı olamaz o konuda, çok çok fazla komut var çünkü. Onun için boot camp bölümündeki training'leri tek tek oynayıp bitirin. Ve yazılanları iyi anlayın orada tek tek açıklıyor her şeyi. Hepsini bitirdikten sonra çoğu şeyi öğrenirsiniz. Yoksa direkt campaign'e başlayıp silahı değiştireyim şunu yapayım bunu yapayım yakayım ortalığı derken hiç ilerleyemezsiniz, bir de bakmışsınız ki oyunu uninstall etmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Temmuz 2010; 16:43:10 >
  • O zaman campaign'den değilde training'de başlayayım en iyisi Hafta sonları çalışıyorum bir kaç günlüğünede yaylaya gidebiliriz. O yüzden traning'i bitiricem sadece eve dönüncede oyuna sıfırdan başlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 9 Temmuz 2010; 17:52:45 >
  • Oyunun 1.52 patch'i için imajı çıkmış.Patch yüklediğimde oyuna giremiyordum ama imajla artık girilebilir.Bilginize...

Nasıl yapıldığını ve nerden indirileceğini sormayın internette yeteri kadar bilgi var.
  • Operation Flashpoint oyunun hastasıydım, yıllar önce çıktığı zamana bana kalırsa bug içermeyen stabil, optimizasyonu çok iyi yapılmış bir oyundu. Yıllarca bu efsanenin yeni versiyonunu bekledim, OFP Dragon Rising, ARMA, ARMA II, ne yazık ki hepsi benim için faso fiso oldu. Özellikle ARMA serileri benim için tam bir hayal kırıklığı, birisi bana ilk OFP'den farkını söylesin (yıllarca bir oyunu bugdan arındıramadılar ve optimize edemediler; bu kadar büyük bir adada nasıl optimize edeceklerdi diyenler için online bir oyunhttp://www.thehunter.com/pub/ ) ARMA'nın taş gibi sistemleri kastıran optimize özürlü bir oyun ve saçma sapan yüzlerce hata; evet ARROWHEAD biraz daha düzgün ama yine de ilk oyun tek efsane olarak kaldı.

• İyi diyorsunuz güzel diyorsunuz da Operation Flashpoint'in son oyunu da Call of Duty'ye yaklaşmıştı neredeyse. O derece aksiyona dönmüştü. Dragon Rising güzel oyundu bence ama çok simulasyon öğeleri içeren bir oyun değildi, eski oyuna nazaran o da bozdu kendini. Şu an Arma 2 ve Operation Arrowhead piyasadaki en detaylı savaş simulasyonu. Operation Flashpoint'in son oyunuyla bu konuda karşılaştırılamaz bile mesela. Hataları var evet ben de karşılaştım oynarken, sistemleri zorlaması da ayrı bir dezavantaj. Ama adamlar yapmış. Büyük iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Temmuz 2010; 21:37:55 >
  • Zaten Dragon Rising'in ilk efsane ile en ufak bir alakası yok ; Dragon Rising XBOX için tasarlanmış bir arcade fps , tek benzerlik isimleri bence.

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İyi diyorsunuz güzel diyorsunuz da Operation Flashpoint'in son oyunu da Call of Duty'ye yaklaşmıştı neredeyse. O derece aksiyona dönmüştü. Dragon Rising güzel oyundu bence ama çok simulasyon öğeleri içeren bir oyun değildi, eski oyuna nazaran o da bozdu kendini. Şu an Arma 2 ve Operation Arrowhead piyasadaki en detaylı savaş simulasyonu. Operation Flashpoint'in son oyunuyla bu konuda karşılaştırılamaz bile mesela. Hataları var evet ben de karşılaştım oynarken, sistemleri zorlaması da ayrı bir dezavantaj. Ama adamlar yapmış. Büyük iş.

• Evet zaten bu konuda Dragon rising'in ismi bile geçmemeli, Arma'ya hakaret olur
  • oyun sürekli atıyor. campaigne giremiyorum bile.
    bir de 1.52 patch kurabilen var mı? ilacı çıktı mı?
  • pozisyonumu soyliyemiyorum bi türlü pathfinder bölümübde apc ler çok yavaş kalıyor bazen unutup basıyorum grid i soyliyemedim bi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.