Şimdi Ara

Arkaya 20 litre su döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün arka koltuğun altına damacanagı açık şekilde bırakmıslar sabah kapıları bi açtım arabanın içi gölll oto yıkmacı ahtapot koycam diyo 300 liradan açıyolar kapıyı

sizce ahtapotla kurulatsam yeterli olur mu yoksa taban halısının sökülmesi mi lazım 10 liralık su için yapacağım masrafa bak moralim bozuldu

Arkaya 20 litre su döküldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabaya Su Döküldüğünde Ne Yapılmalı?

Arabanın içine su dökülmesi, özellikle de 20 litre gibi büyük bir miktar söz konusu olduğunda, ciddi bir sorundur. Elektronik sistemlere zarar verebilir, küf oluşumuna yol açabilir ve hatta aracın değerini düşürebilir. Bu nedenle, arabanın içine su döküldüğünde hızlı bir şekilde önlem almak önemlidir.

İlk adım, dökülen suyu mümkün olduğunca çabuk temizlemektir. Süngerler, havlular veya bir elektrikli süpürge kullanarak suyu hızla emmeye çalışın. Arabanın döşemelerine ve koltuklarına su döküldüyse, bunları kaldırmayı ve güneşte veya havalı bir ortamda kurutmayı deneyebilirsiniz.

Tüm su temizlendikten sonra, aracın içini iyice havalandırın. Pencereleri ve kapıları açarak veya bir fan kullanarak havayı dolaştırın. Küf oluşumunu önlemek için aracın mümkün olduğunca kuru olmasını sağlamak önemlidir.

Dökülen su elektrikli bileşenlere zarar verdiyse, aracı en kısa sürede bir tamirciye götürün. Elektrik sistemindeki sorunlar ciddi güvenlik risklerine yol açabilir ve profesyonel onarım gerektirir.

Küçük miktarlarda su dökülmesi durumunda, yukarıdaki adımları izleyerek kendi başınıza temizlik yapabilirsiniz. Ancak, aracın içine 20 litre gibi büyük bir miktar su döküldüyse, bir otomotiv profesyoneliyle görüşmeniz önerilir. Onlar, aracınıza özel olarak temizlik ve onarım konusunda size rehberlik edebilirler.

Arabanın içine su dökülmesi talihsiz bir durum olsa da, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek hasarı en aza indirebilirsiniz. Yukarıdaki adımları takip ederek, aracınızı korumaya ve uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çektirip, ahtapot ile kurutmak yeterli

• CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt

Yarın sabaha kadar böyle kalmasının bi zararı var mı hocam zaten şuan buz tutmus dökülen su

• Paniğe gerek yok. Su yerine süt dökülseydi aracı satmak zorunda kalırdınız.

• para vermek istemiyorsanız alabildiğinizi alın gerisi kurur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında süt dökmüş bir arkadaş vardı bu yine iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Hocam bi yer buldum çektirme + ahtapot 200 dedi iç dış yıkamada hediye ediyim dedi sabah gidicem kokudan ziyada tabanda çürüme başlar diye korkuyorum uzun vadede ( 5 yıl ) böyle bi sorun olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aç pencereleri kurusun arkadaş su için 200 lira mı verilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eski çarşaf veya tişörtle çektir suyu sonra kurur

• hoksi kullanıcısına yanıt

Pencereler kapalı oldugu halde buz tuttu hava - den yukarı çıkmıyor

• HemşireZED kullanıcısına yanıt
    Aynısı basima geldiginde evdeki hali yikama makinesiyle cekebilecegim kadarini cektim sonra klima+sicak hava ile uzun sure kullanip araci guneste biraktim.Sorun yani koku olmadi araci degistirdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Havlu ve benzeri bir bez ile suyu iyice çekin. Eski bir atleti de zemine serip ayakla vs baskı uygulayın. Bez ile alınabilecek su kalmayana kadar devam edin. Son olarak sıcak hava tabancasıyla veya fön makinesiyle kurutun. Sadece makineleri uzun süre çalıştırmayın, yakabilirsiniz. Sıcak hava tabancası kullanacaksanız yakından tutmayın. Kompresörle güçlü bir hava basma imkanınız var ise onunla da kuruyacaktır.

• Halı yıkama makinası ile iyice çektirin. Uygun bir havada güneşte bırakırsınız. Nem için çorabın içine kedi kumu koyun, nemi çekecektir.

Buz tuttuysa daha iyi işte al eline bir çekiç bir de keski kıra kıra çıkart

• Araç sökülmeden asla düzelmez.

Suyu hafife almayın ne kadar yayıldığını bilmiyorsunuz mutlaka söktürüp iyice kurutup öyle işlem yaptırın daha sonra başınız çok ağrır.

• Fazla suyu bez veya çarşaf gibi bir şeyle alın.

Kaloriferi son kademede yere doğru verin çalışsın biraz kurutur.

Taban halısını boşuna sökmeyin sudan birşey olmaz.

• 9mm silah ile 4 tane delik acarsin tabana. Sonra epoksi ile doldurursun.

Alti bos sekilde denk getirmeye calisman iyi olur.

50Lira civarina kurtarirsin. Camlari da acik birak kurusun.

• Süt diye geldim, suyun haber değeri yok malesef.

Sorun olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.