Şimdi Ara

arkadaşlarım hep metin 2 konusuyor nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav arkadaşlar nasıl bitmek tükenmek bilmeyen oldukca gereksiz bir muhabbettir bu anlatamam.
    nedir amacları anlamıyorum konuştukları tek konu metin 2 salağı. yani ne zevk alırlar onu da bilemem tonlarca para harcadılar bide :D
    sabahları toplanıyoruz okul bahceisnde bi başlıyorlar m2 konusmaya sıkıntı geliyor muhabbetede katılamıyorum oynamadğım için fransız bir şekilde onları izliyorum.acaba napmam lazım yeni çevre desem zor bende m2 oynamaya başlayayım desem o hayattaa olmaz zamanımı onla geçiremem oldukca gereksiz.

• m2 oynama zaten. 4story oyna. arkadaşlarınıda ona çek.

• aynı dertten muzdaribiz kardeş
  • m2 oyunmu ya
  • baska sınıflardan kafana gore arkadas bul sınıfını yada okulunu degıstır
  • Bizde de var öyle tipler. 4 kişi bir araya gelince direk kaç level oldun, lan kitap okudum basmadı, geçen bi kule yaptık off vb muhabbetler dönüyor hep. Bende dalga geçiyorum bol bol bunlarla.
  • İlk çıktığında iyidi.Bebeler oynamazdı.Şimdi 8 yaşında çocuğun 55 lv.hesabı var.
    Bende oynardım eskiden.Şimdi oynamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide alın teriyle oynasalar birbirlerine hileleri soruolar
  • Metin2 insanlığa hakarettir.
  • yav saçmalık allah aşkına onun başında geçirdikleri zamanla ps ustası olup en azından para kazanırlardı yav nedir yani bu oyunun amacı son levele gelince noluyor sacmalıkkkkkkkk
  • WoW'un en dandik, en laglı private sunucusu bile M2 den iyidir.
  • Ya allah aşkına şöle oyunların yanında wow lafı etmeyin şimdi wow la kıyaslıyacaklar.F2p ler artık berbat.Şu aralar bende Champions online a başlasam mı diye düşünüyorum?Oynayan varsa yorum alırsam güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.SuperTramp -- 12 Şubat 2010; 18:54:50 >
  • Harbi ya ezberliyecem artık terimlerini
  • bk falan hep aynı ya ne zzevk alıyorlar
  • Sende Cod 4 konuş bilmeyen varsa oda senin sorunun falan de iyi oluyor denedim
  • böyle bir sitede öyle bir oyunun konuşulmaması bile gerek.
  • Metin 2 yi genelde 6-15 yaş arası çocuklar oynar
    İsmi bile saçma Metin 2
  • bende m2 oynuyodum 93 tl 50 kr yatırdım kuruşuna kadar biliyorum sonra ben ne yapıyorum diyip bıraktım oyunu, zaman kaybı.Ama arkadaşlar hala bırakmadı oyunu ve hep m2 konuşuyorlar benden size tavsiye sakın oynamayın sonra yatırdınız her kuruş yatarken aklınıza geliyor.
  • adında hayır yok- metin
  • Bizimkiler habire dota konuşuyo yok dün şu hero'ya bunu kastım yok bi ulti çaktım anasını belledim yeter lan bıktım insanız bizde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.