Şimdi Ara

Arkadaşlarım,akrabam çoğu kişi evleniyo yalnızlık kader mi yoksa seçim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu arkadaşım,akrabam evleniyo öyle yada böyle bi yola giriyolar durumumu baştan anlatayım.

Şu an 38 yaşındayım ve yalnız yaşıyorum,yıllar önce askere gittiğim dönemlerde evlenmeyi çok istiyordum,o dönem ailem evlenip ne yapacan diyip durdu bende çok gözükara olup o yıllarda sevdiğim kadını alıp evlenemedim yaşım 25 26 civarıydı.

Şimdide işim gücüm var öyle yads böyle yaşıyabileceğim kadar iyi bi şekilde yaşamaya çalışacam bu seferde ailem birini bulamadın evlenemedin diyiyo,tek çocuğum zaten bazen hersey kader kısmet bişey olmuyorsa olmuyordur,şimdi size soruyorum bu seçimmi kader mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kaderdir kaderde yoksa olmaz

Hiç bir kız hiç bir adama ilgi göstermezken gariban ya da degil

Bazen biri çıkar gecen haberlerde vardı adam onu bıcaklarken son sözü şu olmuş

Aşkım ölmeden önce son bir kez öpeyim

Bazılarınıza selam bile vermeyen bu ablaların neden katillere hırsızlara ve dolandırıcılara aşık olduğunu ise bir tek allah biliyor

Yani zorlamayın boşa

Olay derin

Arkadaşlarım,akrabam çoğu kişi evleniyo yalnızlık kader mi yoksa seçim mi?

Aslında kitabı okuyan az çok çözer

Bu dünyayı bazıları keyif yeri sansa da aslında öyle değildir

Kaderiniz ne yazarsa hayat oraya sürükler

Bu imtihan dünyasında eğer soyunuzun kalması acı çekmesi gerekiyorsa aynı kaderdeki bir kız ile karşılaşır ve soyunuzu devam ettirirsiniz onlar burada kalıp acı çekmeye devam ederler.

Biz acı çekmiyoruz ki keyif alıyoruz bu dünyadan diyenler kaderlerinin sonuna kadar bekleyip tekrar düşünsünler.

Bazen neden demektense şükür etmek daha iyidir

Resimdeki durum gibi olmadığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Şubat 2022; 2:37:39 >

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Sorma hocam piskopatmı olalım illah buda bize yakışmaz inanki bizim ülkenin kadını cidden biraZ tuhaf,bu arada gerçekten kader neyse o olur çok haklısın biz neyin iyi yada neyin kötü olduğunu anlamayabiliyoruz.

• aga kısmetin yoksa olmuyo ya 14 senedir aynı kızı seviyom omg

• pspsexer kullanıcısına yanıt

(Oysa onların tek gerçek kabul ettikleri) bu dünya hayatı hakikatte sadece bir oyun ve eğlenceden ibarettir; âhiret yurduna gelince işte asıl hayat odur; keşke bunu bilselerdi! Ankebût Suresi - 64

• Satanist ayini falan yapıyorlardı herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.