Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karşıda beni zorlayan ad veya ap hero varsa mesela diyelim karşıda bir ap var bende veigarda dg+rabadon alıyorum ardından rylai rylai almadan banshee alayım mı? çünkü rylaiden sonra alayım deyince wota aklıma geliyor onu da alayım diyorum falan bir bakmışsın oyun bitmiş yani buildimi bir kısımda durdurup arasına yeni bir şey ekleyeyim mi her oyunda böyle oluyor bir itemi alıp ondan sonra bunu almazsam olmaz falan diyorum karşıya göre savunma itemim olmuyor mesela asheyim edge bt pd aldıktan sonra def itemi almıyorum alsamda geç oluyor çünkü artık yerleşmiş kafama edge bt pd bt bt almazsan hiç bir şey yapamazsın diye ne yapmamı önerirsiniz

• Sana gereken itemları almalısın. Bir itemı aldıysan hiçbir zaman geç olduğunu düşünme, ve ayrıca mesela diyelim blasting wand aldın. Rylai'ye doğru gidiyorsun bir de amplyfying tome aldın, bunları başka itemlarla değerlendirebilmelisin. Tek bir parça olarak düşünme recipe'leri.
    bu bir imzadır. Valla bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawl3ss

Sana gereken itemları almalısın. Bir itemı aldıysan hiçbir zaman geç olduğunu düşünme, ve ayrıca mesela diyelim blasting wand aldın. Rylai'ye doğru gidiyorsun bir de amplyfying tome aldın, bunları başka itemlarla değerlendirebilmelisin. Tek bir parça olarak düşünme recipe'leri.

sana gereken item kismi yerine takima gereken item olmaliydi bence cunku teamfightda daha etkili olucaktir. ornegin double wota (bi takimda iki farkli adamda olup teamfightta birlesince) yada turevleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var :(
    19 yıl önce açıldı
    YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.