Şimdi Ara

Arkadaşlar Sorunum 1000 de 1 görülen bişey!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski p3 500-256rem bi sistem var.xp kuracağım.Cd den dosyaları hdd de attıktan sonra 15 saniye içinde restart atar ya,işte o restartı attıktan sonra hdd den boot edecekken ¨işletim sistemi yok ya da işletim sisteminde hata¨ diye hata veriyor...

acaba sorun nerde delirecem sabahtan beri uraşıyom

• şimdi windows işletim sistemi bulunamadı işletim sistemi yok falan gibi bir hata veriyorsa bunun birçok sebebi olabilir..ilk olarak bios sabit diski tanımıyor olabilir ki sizin sorun bu değil..ikinci olarak başka bir hdd takılı ise kurulum yaptığınız hdd etkin olmadığından olabilir..üçüncü olarak akla gelen ise hdd'nin 0. sektöründe ki bir hatadır..yani mbr'nin yazıldığı bölüm.. her nekadar windows kur dosyaları yazılmış olsa da okuma sırasında bir hata veriyor olabilir..eski bir hdd bu gibi sorunlara neden olabilir...

saygılar...

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • sisteminiz hdd yi görüyorsa format seçerken hdd niz eski 20 gb ın altında ise fat 32 olarak formatlayın formatıda quick değil normal atın.

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • hdd 40gb...
  • arkadaşlar işlemcinin fanı bi yerden sonra duruyormuş...sıcaklık basınca stabilite kaydığından böyle bi sorun oluştu galiba.şu anda üzerinde kocaman vantilatör var ve hata verdiği yeri şu anda geçtim...

Borddan bir ayarmı lazım???
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.